Az In the Heart of the Sea végső előzetese

Ron Howard (Rush, Apollo 13) filmet csinált az igaz történetből, ami a Moby Dicket ihlette. Szóval bálnavadászok bajba kerülnek a nagyon rossz szűrőkkel fényképezett tengeren. Több trailer is volt már, ott a címke segítségnek, a tovább mögött a legutolsó tekinthető meg.

12 hozzászólás a “Az In the Heart of the Sea végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Kevés szó esik erről a filmről pedig várós. Cillian Murphy, Ben Whishaw!!!! Ne vicceljetek, ezt látni kell. :) Nekem a látvány is tetszik.

  2. Nekem is tetszik. Rég volt már moziban egy izgalmas,kalandos,hajós,film!human meg csak beböfögi,hogy rossz szűrökkel fényképezett.ehhh nagyon fontos ezt megjegyezni!??? Kit érdekel??? Észre se vettem!!!

  3. Találhattak volna egy karizmatikusabb főszereplőt, mert amúgy a szereposztás nagyon ottvan!

  4. Komolyan eddig nem volt Ron Howarddal semmi bajom, tisztességes, megbízható iparosnak könyveltem el, de ez…ez a foshalom, valami annyira trének néz ki, hogy az Asylum is megnyalná a tíz ujját.

  5. Egyetértek. Nem a szűrőzés a baj, hanem az ilyen fokú használata. Egyszerűen akaratlanul is gagyinak és giccsesnek hat. Hányinger. Ettől függelten meglátjuk mit tud.

  6. Kal-El: akkor tök jó neked. ettől még nem büfögés, hogy agyon van szűrőzve, maximum neked így is tetszik.

  7. Igen? és mi lenne ha tizből egyszer annyit irnál egy trailerhez,hogy “Itt A Tenger szivében legùjabb elözetese,decemberben érkezik”pont. Nem pedig fikáznál állandóan.

  8. Jó lesz ez.
    A sok remake és szuperhős mellé nagyon kell.

    A nagyoknak ott lesz a DiCapriós film, a kicsiknek pedig ez :)

    ( Mondjuk, imádom a bálnákat, alap, hogy nekik “szurkolok”, nem tudom, mennyire hat meg a bálnavadászok ójajszenvedése majd :D )

  9. Kal-El nem szorul rá sem human, sem az oldal a védelemre, de engedtessék már meg, hogy azt írja ki a saját oldalára, amit akar. :)

  10. Szó szerint a kedvencem, amikor fogalomzavarban szenvedő emberek dobálóznak olyan szavakkal, amiket egyértelműen nem értenek.

    Kal-El: ez egy blog, nem pedig egy független hírportál. Nézd meg a kettő között a különbséget.

    totoro: Ron Howard? Iparos? Nem az zavar, hogy nem bírod, hanem az, hogy az iparos szót dobálod, mikor egyértelműen látszik, hogy nem érted, hogy mit jelent.

    Bocs a hangnemért…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.