Christmas Eve-előzetes: 6 történet 6 liftben ragadt embercsoportról

Az este végére mindenki élete megváltozik! Klasszikus karácsonyi filmnek néz ki, nem csak a címe alapján, hanem mert teletolták kisebb sztárokkal, plusz 6 rövid történetet kapunk. Remélem előre fizettek a színészeknek, mert a trailer broááá. A poszter alatt, tovább mögött megnézhető az előzetes.

Patrick Stewart mellett Jon Heder, James Roday, Cheryl Hines, Max Casella, Julianna Guill, Shawn King, Gary Cole és Christina Chong tűnik fel.

Christmaseveleevatorposterbig5992

12 hozzászólás a “Christmas Eve-előzetes: 6 történet 6 liftben ragadt embercsoportról” bejegyzéshez

 1. A plakáton csupa morcos ember látható. Talán, ha kettő mosolyog. Karácsonykor biztosan nem morcos embereket szeretnék nézni karácsonyi film gyanánt. Ha morcos, akkor meg legyen inkább A visszatérő.

 2. Nekem rémálmom, hogy beszorulok a liftbe. :D Ami azért is érdekes, mert egyszer tényleg beszorultam és meglepően jól kezeltem a helyzetet… mégis minden egyes lifthasználatkor (napi szinten sajnos) eszembe jut , hogy te jó ég, csak be ne szoruljak!, be ne szoruljak!, mert elájulok!, ott halok meg! stb. Egyszer megnyíltam a többiek előtt és elmeséltem a fóbiámat, de szó szerint kiröhögtek és viccet csináltak az ügyből. Ilyen ez…

  Ja, igen: a film nem érdekel. :) Bocsi az offért.

 3. Megnéztem az előzetest: terápiás jelleggel lehet, hogy mégiscsak megnézem. Nyilván giccses és mézes-mázos (boáfff), de inkább ilyen emlékeket kössek egy lifthez, minthogy…
  :)

 4. Roday igen +1 talán

  Amúgy nem igazán értem, hogy a nagy(obb) ünnepek alá miért kellenek ezek a több történet összefonodós, végén összeborulós sztorik. Család összehozó asszociáció? (ami mondjuk pl. Valentin napnál, Szilveszternél nem feltétlen releváns.) Túl nagy sikerük sem volt az elmúlt években, és minőségileg is gyengék.

 5. egyszer beszorúltam egy liftbe egy panelban hajnal kettőkor. megnyomtam a hibabejelentő gombot. kicsöngött egy teló, majd kinyomta valaki, utána meg csak egy hangposta jött be :P
  elég para volt, nem tudtam felhívni senkit, majd egy idő után meguntam a dolgot, szétfeszítettem az ajtót, és kicsúsztam a résen .

  de hogy ne legyek off: hát ez nem tűnik valami jónak, pedig X papát nagyon bírom.

 6. tomek: Beszorulástúl még nem paráznék, de hogy kimásszak a résen, na azt soha, tudja a tököm mikor indulna el a lift, nem tudom milyen biztonsági érzékelők vannak benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.