Készül az X-Men: Apocalypse trailere

Legalábbis Singer ezt jelentette be az Instagrammján. Ami furcsább, hogy az utóforgatásokról semmit nem szólt. Elvileg épp átdolgoznak pár jelenetet a filmben, méghozzá Wolverine karakterének kapcsán. Mondjuk ezeket csak januárban veszik fel. Amúgy ez nem azt jelenti, hogy szar lesz a film, elég sok produkciónál van ilyen, de hirtelen fontosabb lett a trailer, talán kifogni az esetleges negatív hangok mögül a szelet.

12145084_1619804758270704_1150692335_n

18 hozzászólás a “Készül az X-Men: Apocalypse trailere” bejegyzéshez

  1. Szerintem nincs ebben semmi különös. Valamikor időt kell szakitani a trailerre is. Jackman pedig lehet, hogy csak most ért rá.

  2. Én komolyan lemaradtam valamiről. Imdb-n és wikipédián sem látok olyat hogy Wolverine ebben a filmben szerepelne. Meg nem is férne bele nagyon a timelineba az előző filmek ismeretében hogy ő ebben részt vegyen.

  3. Richie: ezért érdekes pletyka, hogy vele forgatnak januárban? nyilván nem lesz ott a wikin még, ha tegnapi pletyka, és nem erősítette meg a rendező vagy jackman

  4. Persze hogy érdekes csak nem tudom hirtelen hova tenni :) De remélem nem csak arról van szó hogy beleerőltetnek valami secondary story linet csak hogy Wolverine is szerepelhessen, hogy aztán megdobhassak vele a marketinget.

  5. Mintha a DoFP-nél is lett volna valami ilyesmi. Nem?
    Hogy utólag forgattak hozzá wolverines jeleneteket…
    Úgy látszik ez a mániájuk.

  6. Mindenképpen Rozsi utolsó(?) utolsó szerepléséhez forgatnak fölvezetőt, bár még mindig nem tudom, hogy azt a filmet, hogyan is akarják kivitelezni.

  7. Guruman: szerintem (és ennek érdemes erősen utána gondolni, mivel az a történetvonal közvetlenül kötődik az Apocalypse-saga egyik alternatív kifutásához) Old Man Logan lesz az.

  8. Várom de azért hogy meggyőzzön hogy Apocalypse mennyire lesz jól kivitelezve. Ugyanis a promoképeken nagyon nem jött be de nem az a fajta vagyok hogy képek alapján itéljem meg a filmet…

  9. Lehet Old Man Logan szerű valami lesz de konkrétan nem az lesz. Ugye abban vannak olyan karakterek akiknek a jogai nem a foxnál vannak. Erre jönne az hogy nem baj majd felcserélik másokkal őket. De pl Hulk helyett nem nagyon tudnék mást elképzelni.

  10. Ez az újabb X-Men mozik szerintem rendben vannak, én szeretettel várom az Apokalipszist is. Főleg, hogy igazán rossz X-Men rész még nem is volt (Az X-Men Origins nem ér, mert az különfilm).

  11. scholes75:
    Én tudom, hogy a valószínűleg az Old Man Logan lesz az alap, de azt elég nehéz lenne vászonra vinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.