Star Wars Battlefront: Battle of Jakku

Már a játék kiegészítőjét reklámozzák? mondjuk Legalább ingyenes. Ami miatt ide tettem, hogy elvileg a Star Wars: Rogue One-film háborús hangulatú lesz, talán pont ilyesmi. Az a helyzet, hogy ez a teaser jó a játékhoz, jobb, mint a múltkori.

12 hozzászólás a “Star Wars Battlefront: Battle of Jakku” bejegyzéshez

 1. Adja! De igazság szerint nem szeretem ha nem vállalják föl, hogy nem gameplay trailer és ilyen sunyi módon ötvözik cgi-jal.

 2. Ez most nem az a helyszín, amit a VII. rész előzetesének elején lehetett felfedezni a lezuhant rombolóval a homokban?

 3. Ez in-game footage, csak meg van rendezve. Így néz ki a játék. Ha nem ilyen lenne akkor kiírnák.

 4. Remélem lesz majd utalás a filmben hogy milyen oknál fogva ment itt a vadulás a Birodalo vs Lázadók közt. :)

  Ennek ellenére elég dögös.

 5. Én úgy tudom csak Season Pass lesz amiben lezs több DLC és nem lesz ingyenes hanem 15 ezer körüli ára lesz. Panaszkodott is a nép hogy az alap játék meg a SP együtt már több mint 30 ezer. Nem is csoda. Egy hülye, történettől teljesen mentes online shooter gameért ennyi pénzt elkérni pofa kell az tuti. Legalább egy 8 órás single módot dobhattak volna bele. Hatalmas ziccer maradt ki mert pont emiatt nem fogják annyian megvenni.

 6. Ez bizony így néz ki – PS4-en nyomtam a bétát, teljesen rendben van, ráadásul 60fps végig. Sajnos a Battle of Jakku DLC csak a játék előrendelőinek jár majd ingyen – később fizetős lesz. Ráadásul tervben vannak további DLC-k is, amik sajnos baromi drágák lesznek, ha jól olvastam talán még az alapjáték áránál is drágább lesz az összes, ha be akarjuk szerezni. Aztán később, ha nem nyomják annyian, képesek lesznek lelőni a szervereket is, aztán mehet a kukába a játék…

 7. KenChi, DarkEagle: végignéztétek a videót? Ott írja hogy Dec8-tól mindenkinek igyenes ez a DLC, a játék előrendelői meg 1 héttel korábban megkapják szintén ingyen. Mit nem lehet ezen érteni?
  Majd később persze biztos lesznek fizetősek is.

  A videó faszaság, előrendelés megvolt. :)

 8. KenChi: nagyon nézem a kiírást a végén, de szeirntem ez még ingyenes lesz, aki előrendeli SW-t az egy héttel előbb tolhatja. A többhi dlc valszeg fizetős persze.

 9. @human: Sry, valóban így lesz. Reflexből már skippeltem a végét.

  @ProMixer04: lesz Season Pass, ami 4 DLC-t fog magában foglalni (+50 dollár)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.