The Sound and the Fury-előzetes: James Franco megint rendez

Amikor meghallom, hogy James Franco, Seth Rogen és Danny McBride közös filmben szerepel, akkor nem ilyesmik ugrik be, mint a Sound of the Fury. Bizony, Franco most egy William Faulkner regényt dolgozott fel, ami a Compsonék életével foglalkozik.

Moly leírás a könyvről:

Faulkner legnagyobb, méltán leghíresebb regénye. A történet: a faulkneri legendakör legteljesebb összegzése. Egy átokvert család, mint „az elátkozott Dél” megtestesítője – ismerős képlet, ám a Compsonok históriája jóval szövevényesebb, semhogy mindenestül beleférne. Sorstragédia, mint az Atreidáké. S mint minden tragédia, mondataiban – áradó és meg-megbicsakló, darabokra töredező és oldalak, évtizedek távolából is egymást kereső, eltéphetetlenül összetartozó mondataiban – roppant ellentéteket markol össze: durva komikumot és nemes heroizmust, bűnt és bűnhődést, jót és rosszat, feketéket és fehéreket.

Az előzetes a tovább mögött, az elég gagyi poszter alatt nézhető meg.

SoundadnthefuryMainPoster599big01

6 hozzászólás a “The Sound and the Fury-előzetes: James Franco megint rendez” bejegyzéshez

  1. Nem akarok lehangoló lenni, de nagyon nem jó……… James Franco még túl amatőr, nem tud rendezni valahogy, nem érzi az arányokat… Egyik filmjét sem szerettem, ez is borzalmas unalom és zagyvaság. Franco = jack of all trades, master of none.

  2. A diplomafilmjébe (vagy mi volt az) is csak azért néztem bele, mert benne van Michael Shannon. Az az öt perc jó is benne.

  3. Valamiért a Tropic Thunder ‘never go full retard’ jelenete ugrott be. Ez az előzetes pedig teljesen alá is támasztja RDJ akkori mondanivalóját sajnos. Franco nem fogadta meg a jótanácsot.

  4. jaj aez előbb még nem láttam ThomassLord kommentjét de látom neki is ez jutott eszébe XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.