Warcraft teaser

15 másodperces anyag, amivel a pénteki trailert reklámozzák. A tovább mögött nézhető, hogy mennyire high fantasyt terveznek.

59 hozzászólás a “Warcraft teaser” bejegyzéshez

  1. Semmi baj nem lesz ezzel a filmmel. Pénteken a korábbi eretnek hozzászólók is elborulva fogják imádni a trailert. :)

  2. Sokat játszom/játszottam mindig is, de a Warcraft mindig kimaradt. A hárommal játszottam egy ideig. Ez viszont engem elkapott…

  3. Inkább nézzétek meg a 4 perces Comic Con-os trailert. Egyből meglátjátok, hogy nincs miért várakozni.

  4. A trailerben tipikusan benne vannak azok a hibák amiket felszokta sorolni, miért szar a CG.
    John Carter szintű bukás lesz.

  5. Volt valami oka hogy kétszer eltolták a premiert, vagy csak tökéletesíteni akarják a filmet?
    Eredetileg idén novemberben lett volna ha jól emlékszem

  6. 1: Két szó. Star Wars. Épeszű stúdió még a közelébe sem tesz semmilyen nagy költségvetésű filmet.

  7. Alig vártam már, hogy valaki 15 másodperc alapján megmondja, hogy szar a CGI, meg mekkora bukás lesz. Ha esetleg mégsem, akkor remélem visszajönnek mea culpázni is.

  8. ha rajtam múlna összeengedném karácsonykor a star warst és a warcraftot.
    nagy összecsapás lenne .
    nyerjen a jobbik :)

  9. Egy ilyen összecsapást simán elvesztene a Warcraft! Már csak a rajongótábor miatt is… Amúgy mindkettő várós! :D

  10. Nem létezik olyan film, amely még csak közel is kerülhetne a nyeréshez a Star Wars-al szemben… Egyébként nagyon könnyű azt mondani a filmekre, hogy szar a CGI, hiszen az ember egyre jobbat vár, és az Avatar után nyilván már fotorealisztikusságot várunk minden filmtől. De nem szabad elfelejteni, hogy az Avatar baromi drága volt, és nincs mindenkinek annyi pénze a CGI-ra…

  11. Amúgy most látom, hogy ennek az alcíme “The Beginning” lett… De itt miért nem látszik?

  12. Lehet a szemem már nem a régi, de mingig amikor mondják, hogy “szar a CGI” az valahogy nekem sosem tűnik fel. Valahogy sosem azt nézem, hogy vajon ott a hátsó sorban pixeles-e a job szélső ok foga…

    Ez a 15 másodperces teaser igazán tetszett. Hirtelen újra annak a 14 éves gyereknek érzem magam, aki először indítja el a Warcraft 2 -t. :)

  13. pénzügyileg egy Star Wars vs Alien ma? Star Wars vs Back to the future? Szerintetek ki lenne kihivója?

  14. Aki 15 másodperc alapján megállapitja,hogy szar a CGI, meg mekkora bukás lesz,az elött ott a lehetöség,csináljon jobbat :)

  15. Jézus, ez olyan mintha a Hobbit legújabb folytatása lenne. Eddig nagyon vártam, de ha ez ilyen steril, súlytalan ugribugri lesz, mint amit ez kis teaser sugall, akkor kurvára melléfogtak.

  16. nem feltétlen vall túl okos emberre aki egy 15 seces tieser alapján aminek fele szöveg megmondja, hogy jó lesz e a film! :)

  17. A szar a CGI-nél arra gondoltam, hogy ezeknél az összeállításoknál a lényeg minidig az, hogy nem a CGI a szar hanem a használata.
    Ebben a trailerben a leugri a csávó a madár hátára. Minden meg van szépen csinálva, de mivel a ugró ember mozgása rossz, ezért a vége az, hogy szar a CGI vagyis a trükk.

  18. Na ez egy egészen jó rövid előzetes. Jobban várom a filmet, mint az új Star Warst, ebben legalább nem lehet csalódni.

  19. Human: Úgy látom, hogy neked ez a “csinálj jobbat” az achilles inad :D

    Am mindenki nyugodjon le a picsába :D Nem lesz bukás a film. Nem azért mert én várom és azt mondtam, hanem mert ha a fujjulók a filmbuzin kívülre is szétnéznének akkor látnák a megannyi fórumot ahol alig várják a filmet.

  20. egy kicsit Gyűrűkurásra filterezett a képi világ, én a WoW filmtől élénkebb színekre számítottam, de egye fene ettől még lehet jó.

  21. Kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D
    Haverokkal eléggé rápörögtünk, kíváncsi vagyok az előzetesre (pedig én nem is wowoztam :/ de persze a lore-ral tisztában vagyok)

  22. Azért lesz több lóvéja a star warsnak, mert oda beraktak egy feketét, míg a wowba nem!

  23. human
    Légyszi akkor a “szar a CGI” kommenteket is töröld a faszba. Én meg azoktól kapok agybajt… Mondjuk a “csinálj jobbat”-tól is

  24. de jó is lesz a filmben visszanézni a berögzült helyeket…

    0:01 karazhan(?)
    0:03 old stormwind
    0:06 westfall (harvest golem a háttérben)
    0:07 the dark portal
    0:08 alterac

  25. Ugyan indokolja már meg az a sok grafikus és animációs szakember hozzászóló, hogy miért szar a cgi! Csak, hogy én is lássam legközelebb. És az az esztéta, aki 15 másodpercből megállapítja, hogy ez “gyenge” és “bukás lesz” igazán kifejthetné bővebben, hogy miből következtet erre! Ez egy teaser könyörgöm, pár képkocka, ami felkelti az érdeklődésed, vagy nem. Ennyi. Az enyémet felkeltette.

  26. Egyébként az nem sasmadár, hanem egy szép, nagy griffmadár. Én sem WoWoztam. És a CGI úgyis csak jobb lesz, még van idejük. Nekem ez tetszik, akinek meg nem tetszik ne pazarolja az idejét kommentre, meg mások idejét a rinyáló komment olvasására. TS

  27. @ngbr, halaszati a 29. kommentben nagyon tömören, és szerintem korrekten összefoglalta, miért írják/érzik sokan szarnak a CGI-t.

    Nem csak ebben az előzetesben, hanem sok olyan filmben, ahol túlzásba viszik (pl. Hobbit) – a Gone Girl-nél például szerintem senki nem kritizálta a manipulált képeket, pedig volt belőlük bőven. Az ilyen fenteziknél nyilván elkerülhetetlen a trükkök használata, de úgy tűnik, a valóságos világot egyszerűen képtelenség hihetően (értsd: tényleg valósnak tűnő fizikával) lemodellezni. Valahol úgyis ki fog lógni a lóláb, és akkor sokak számára borul az egész illúzió. Nem mindenki veszi észre ezeket. Én grafikus vagyok, animációs szakemberként is dolgoztam, és kollégákkal beszélgettünk már sokszor ilyesmikről. Megvan például az, mikor egy brazil szappanoperánál a belső terekből külső nézetre váltanak, és a kép minősége egészen más lesz? Számomra nagyon megdöbbentő volt, mikor annakidején megtudtam, hogy ez a legtöbb ember számára nem észrevehető. Rengetegen élvezték a Hobbit filmeket, engem viszont annyira bosszantanak a valószerűtlen trükkök, hogy egyszerűen nem bírom végignézni őket. A Jurassic World kapcsán került fel a netre egy nagyon jó video, ahol kielemezték, miért hihetetlen a képi világa, miért nem működik az, ha minden rajzolva van, semmi nem valós.

    Ennél az előzetesnél is volt ilyen érzésem: ha lefilmezel egy valós tájat, az agyad érzékelheti a szél, por, falevelek, tereptárgyak, emberek, ruhák, stb. állandó kölcsönhatását, és mivel ez végtelen számú összetevőből áll, főleg egy-egy nagyobb volumenű filmjelenetnél (pl. csata) gyakorlatilag képtelenség lemodellezni. Valószínűleg, ahogy a szappanoperás példánál írtam, másként működik az emberek szeme/agya, így valakit ez zavar, más meg észre sem veszi. Neked nem tűnt fel, úgyhogy örülj – a Jurassic World is mekkora siker lett, és a Hobbit sem csak ezért rossz :)

  28. Alapból az, hogy “Bukás lesz”, tiszta hülyeség a rajongótábor miatt. Mikor valaki ilyeneket jelent ki, tisztában van azzal, mi az a wow, hányan játszanak rajta és mennyire válnak be az adaptációk manapság? Mert inkább valami sértődött kisgyereknek tűnik, ahogy nyafog hogy nem az ő homokozója a népszerű.
    Amúgy a teaser hangulatos, de ahogy megláttam a griffet, első gondolat: “The eagles are coming!” meg hobbit-trilógia. Ezt nehezen fogja levedleni magáról. Még mindig nem tudom hogy várjam-e, majd a trailer eldönti, hisz ott talán valami képet is kapunk az egészről, míg eddig csak szösszenetek meg az a con-os 4 perc, ami engem se fogott meg. Mivel nem vagyok WoW-os meg anti-wow-os se (van olyan? :D ) így szerencsére nem leszek elfogult egyik irányba se.

  29. “Mikor valaki ilyeneket jelent ki, tisztában van azzal, mi az a wow, hányan játszanak rajta és mennyire válnak be az adaptációk manapság?”

    szerintem nem lesz bukás, de ezt az érvelést ne hangoztasd, hiszen jó és sikeres játékadaptáció egyelőre talán nem is létezik, főleg nem 150 millióból készült…

  30. OMG! itt vannak a beszaruszok!!! :O hozzon valaki egy kacsát! ez nagyon biztatóan néz ki… :O

  31. Bruce Banner

    Azért összehasonlítani a CGI használatot szükségességét a Hobbitban és a Gone Girlben elég meredek dolog. Nem is fogok belemenni, hogy mi a különbség…
    A Hobbit így készült videóját megnéznéd, látnád te is, hogy annyi makett és fizikailag is felépített díszlet, maszk, fegyver volt benne, amit 20 másik nagy költségvetésű filmre sem csinálnak. Emellett lehet vitatkozni, hogy mennyi CGI volt, de basszus az egy kitalált világ, ahol több ezer lény csatázik. Hogy a francba lehetne kevesebb CGI-jal megcsinálni?? Persze, voltak jelenetek, amiket én is inkább kihagytam volna, mert inkább csak kínos CGI halmaz volt, de a világ legjobb és talán legnagyobb CGI cége csinálta, a világ legjobb szakembereivel. Tényleg maximum az Avatar volt tökéletesebb CGI tekintetében.
    Itt pedig van egy 15 mp-es teaser, amiben másodpercenként kapkodják a jeleneteket, ráadásul egy egy év múlva megjelenő filmből (a CGI kb alpha szintű lehet), ami megint csak egy erősen fantázia világban játszódik fantázia lényekkel. Van benne CGI? Húúú! Nem is kevés? Hülye, aki nem erre számított…
    Ha meg te egy jó filmet nem tudsz végignézni, mert zavar a CGI (amit amúgy tényleg a világ legjobb szakemberei raktak össze), akkor az nem kurva nagy szakértelem, hanem inkább csak fellengzős fikázás…

  32. Azt hittem ez egy látványos és zúzós film lesz, de összecserélhettek valamit, mert ez a hobbit4 trailere, az meg az a széria ahol műanyag babák szaladgálnak a steklámpa természetellenes fényében 2.5 óra hosszan, és ami konkrétan hányingert vált ki belőlem. Akármekkora művészek is dolgoztak ezeken a filmeken, csak bazári csiricsáré műanyag lett a vége, reménykedek benne, hogy a trailer mást mutat majd.

  33. Jézus, ez olyan mintha a Hobbit legújabb folytatása lenne. Eddig nagyon vártam, de ha ez ilyen steril, súlytalan ugribugri lesz, mint amit ez kis teaser sugall, akkor kurvára melléfogtak.

    Siman a jatek stilusa (WoW). Ha annal sterilebbet keresel, csalodni fogsz. A jatek siman adja azt latvanyban, amit a jatekok.

    En sosem szerettema warcraftot, de a fantasy-t igen. Megnezem, aztan majd kiderül mennyire jo.

  34. Jesszusom, ne oltsatok már.. 15 másodperces teaserről eljutunk odáig, hogy szar a CGI és Hobbit4! Gratulálok. Semmit nem tudni még a konkrét sztoriról, egy mélyebb mondanivalóval kijött trailert se láttatok még. Vegyünk már vissza egy kicsit. Az egész Warcraft világ a sztori (lore) miatt erős, várjuk ki a végét. Minden esetre nekem már ebből a 15 mp-ből is visszaköszön a WC2-es világ és nagyon kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az egészből, úgy, hogy az egész mögött ott volt felügyelőként a Blizzard. Béke!

  35. Warcraft3-al játszogattam anno, csípem ezt a világot, kíváncsi vagyok a teljes előzetesre.

    Amúgy itt a kommentek nagy részét a picsába törölni lehetne, agyfaszt kapok ettől a sok fikázástól 15mp alapján.
    Én valahogy nem érzek késztetést, hogy minden egyes általam nem kedvelt előzetes/poszter/hír alá beírjam, hogy hát de ez mekkora ganéparádé.

  36. Abu: nem az a kérdés, hanem a sikerei :) nekem is bejött anno a tomb raider, de bőven alulteljesítette, amit vártak, főleg a folytatás. A Perzsia meg bukta.

  37. Mint warcraft és wow rajongó, nagyon bejön a játék. De az még jobban tetszik, hogy a készítők között ott vannak a Blizzardos emberkék kőkeményen, pl a screenplay, meg az executive producer székekben is. Nem lesz ez meléényúlás. ;)
    Nekem tetszett anni a kiszivárgott rész is, de ez a teaser totál berántott! :) Nagyon várom már a pénteket is!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.