37 hozzászólás a “A Star Wars: The Force Awakens karakterposzterei” bejegyzéshez

  1. Arra kíváncsi leszek, hogy ezen a vonalon Leia vajon elkezdte e kiaknázni a képességeit… :? :) Amúgy hangulatos kis poszterek…

  2. Tudom, hogy photoshop meg minden, de Harrison akarom mondani Han Solo még mindig dögös és férfias…

  3. Oké,kezd nagyon idegesítővé válni ezekek az idióta teóriák Kylo Ren NEM = Luke SkyWalkerrel! HOGY lehetne már? Nem érdekel a Dark Empire. Lukeot láttuk mint Jedi lovag méghozzá úgy néz ki mint Obi Wan Kenobi. A másik hogy láttuk Kylo-t maszk nélkül hátulról. Gondolkozzatok már egy icipicit hogy mekkora baromságot beszéltek ilyenkor. Kylo Ren teljesen új karakter Luke pedig továbbra is az erő világos oldalán áll ugyhogy elég ebből a “de ott van a poszteren.” “nem hiányzik”.

  4. Bevallom, kezdek tartani a Luke körüli titkolózás miatt… Ha ne adj isten gonosz lesz, valakit bántani fogok a moziban, az tuti!!! Remélem tényleg csak azért takargatják, hogy nagyobbat robbanjon a filmben.

  5. Lehetséges SPOILER!!

    Luke lesz az új Yoda, Ő maradt a legerősebb Jedi, azóta pedig csak még erősebb lett! Lehet h csak a végén látjuk majd de biztos “Ász” lesz, remélem…:)

  6. Elértünk arra a pontra, hogy akkor is felpörget egy Star Wars poszter, trailer, teaser stb.. hogyha nem tetszik :DD

  7. Lehet ezzel egyedul vagyok de en orulnek, ha tovabb vinne az apja orokseget.Hiszen egy fiunak ez a dolga nem? :)

  8. Kíváncsi vagyok hogy JJ papa mit tartogat a tarsolyában hogy Luke-ot ilyen szinten rejtegetik. Mondjuk vegyétek azt is figyelembe hogy lehet Finn nem Jedi ill nem erő érzékeny…Solo kezében is megfordult a fénykard mikor kibelezte a Tauntaunt hogy Lukeot átmenetileg felmelegítse. Szerintem lesz pár csavar. :)

  9. A többiek mivel takarják ki a szemüket?

    C3PO a kezével, ez világos, mindig ezt csinálja, R2D2 mondjuk egy hologrammal (bár neki csak egy szeme van, úgyhogy HOHOHÓ szívás). Csubakka az íjpuskával (de majd mindjárt megírja valaki a kanonizált technicus terminust), Luke meg mondjuk egy lens flare-rel.

    Csubakka meg tol egy Kozsót, és belelóg egy tincs a szemébe.

  10. Legvadabb teória amit olvastam, hogy most a 7. részben azért mutogatják Vader sisakját (meg összegyűjtik majd a köpenyét, kardját és rekonstruálják az erővel), mert vissza akarják hozni mint fő karaktert a 8. részben.

    A másik ami tetszett, hogy Palpatine klónoztatta magát, tehát nem csak a hadsereget és visszatér majd fiatalként valamelyik részben, mint szarkeverő.

    Imádom ezeket, de komolyan.

  11. anthony711: Az a kép egy elég szar fotóboltnak tűnik, csak szemfényvesztés gyanánt.
    Amúgy fárasztó a mindent látó szem már kicsit.

  12. Watchmen: Klónozott Palpatine asszem volt az EU-ban szóval annyira nem új… :D Sőt klónozott Luke is :D

  13. Szerintem Kylo Luke eltitkolt fia és szépen eljátszák ugyanazt, mint Vader és Luke, csak itt a fordítva lesz a felállás (Mi másért választottak volna ilyen fiatal srácot erre a szerepre?). Remélem nem így lesz, mert az baromi fárasztó lenne. Már attól is fogtam a fejem, hogy ismét képbe kerül a halálcsillag, pedig én SW fan vagyok kb a 80-as évek közepe óta.
    Legyenek benne új ötletek, ne csak múltidézésről, meg nosztalgiázásról szóljon az egész. Elég nagy ez az univerzum.

  14. Watchmen: Ez a Vader cuccait szedjük össze teória kb ekte Harry Potter és a “Netuddki” horcrux(lehet rosszul írtam) féle mindf*ck. :D Szerintem ennél azért minőségibb story-t kapunk.

  15. Az lenne a poén ha Luke egyáltalán nem szerepelne a filmben. Kivágták a jeleneteit időszűke miatt vagy ilyesmi :DD

  16. Nagyon örülök, hogy aki olvasott valami kiszivárgott fordulatot, vagy esetleg fanok által összeeszkábált lehetséges teóriát, állandóan be kell nyögnie ide. Görgettem le és sajnos megakadt a szemem pár soron… Gratulálok emberek, ha már magatoknak (lehet) elb*sztátok a filmélményt, akkor másét is ell kell. Ki nem állhatom mikor valaki azért gondolja magát okosnak, mert utánanéz ilyennek, és élvezi, hogy más nem tudja… Aztán muszáj persze oktatójelleggel beírni ide, arra nem is gondoltok, hogy valaki ha a hozzászólásokat jön olvasni, nem feltétlenül akarja tudni a nagy csavart a sztoriban, hanem ÉLVEZNI majd a filmet…

  17. zseniális húzás volt az, hogy a mostani “főbb” ellenségek, végeredményben még meg sem születtek és/vagy gyerekek voltak a régi Birodalom bukása idején.
    ettől lesznek annyira veszettül kitartóak. kisgyerekként valszeg bálványozhatták ezeket az alakokat. na mindegy…. agyalok hangosan.

  18. zay: Azt még megértem, hogy megnézed a posztereket, de mégis mit vártál a kommentektől? :D

  19. Tetszenek a poszterek, csak kár, hogy – szimbolikusan – mindegyiken a mindent látó szem a lényeg. Leiánál még a háromszöget is feltüntették. Ahogy azt írta valaki feljebb, kicsit unalmas már.

  20. Az ok, hogy miért nem mutatják Mark Hamillt, a “Vaskabátok” című film jut eszembe
    -Miért álcázza magát?
    -Mert kurva ronda
    -Neeem, azért mert rejteget valamit.
    -Hogy kurva ronda.

  21. Luke hiányát szerintem sokan túlmagyarázzák ezért sziszifuszi és ellentmondó teóriákat építenek. Egyértelmű, hogy azért nincs a promóciós anyagokban sehol sem, mert Luke valódi visszatérése a nyolcadik epizódban lesz esedékes inkább. Nagyából ez fog történni: Luke Skywalker kap pár snittet, azt is talán a film végén, hogy igazán alátámassza a cliffhangert.

    [SPOILEREK TÖRÖLVE – a szerk. Ne szórjátok már random tényként ezeket, mintha mindenki tudná]

  22. Amúgy a piros-karú C-3PO csak és csakis azért van, hogy ismételten el tudják adni a C-3PO figurákat és merch-t, aztán ott is mentek a teóriagyártások ezerrel.

  23. @engé, képzeld, ez az egész azért van, nem csak a piros karú C-3PO :)

    Amúgy mi ez a hülyeség a “mindentlátó szemmel”, meg háromszöggel? Ne már…

  24. Szerintem Luke azért nincs rajta, mert máshogy fog kinézni, ami meglepi. Valamiért torzulhatott az arca, vagy ilyesmi… Nem spoiler, mert csak én gondolom, hogy ez lesz…

  25. Szerintem kiderül, hogy Luke valódi apja Jar Jar Binks, és nem Anakin. Azért nem mutogatják, mert 50 év felett előjöttek az apai gének…

  26. Hogy mi lesz Luke-kal? Leginkább semmi ez egy teljesen sima zabszem a rajongók seggébe, pont mint amikor Bento Tinderboxról sem tudtuk előre hogy ő lesz Khan.

  27. Abrams azt nyilatkozta, hogy nem véletlenül van elrejtve Hamill, és hogy alig várja, hogy megtudjuk, mi a szitu vele. Szóval nem sima zabszem.

    De ez a mindentlátó szem ez miiii???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.