Hateful Eight-előzetes már megint: jó telünk lesz

Úgy tűnik a hideg hónapok legjobb dobásai maguk is hidegben játszódnak. Na jó, az egyik egy sivatagos bolygón, de utána ott is valami jeges környezet lesz. Star Wars, The Revenant és tessék, Tarantino sem marad le, itt van a The Hateful Eight is a mókához. Ez utóbbi amúgy 3 órás…

Kurt Russell, foglyot szállít, kénytelen a hó elől egy fogadóban megszállni, ahol még páran pályáznak a fejpénzre. Igazi klasszikus Tarantinos szereplőgárda.

hateful-8-uj-trailer-screenshot

A legújabb előzetes a tovább mögött nézhető.

13 hozzászólás a “Hateful Eight-előzetes már megint: jó telünk lesz” bejegyzéshez

 1. Egy kicsit sok 3 órát együltében kibírni… de legalább nem egy másfél órás undorítóan CGI orgikus csatajelenetet kell bámulni majd, mint a “szuper” Hobbit 3-ban.

 2. @ThomassLord

  Egész Európában nagyjából nagyítóval kell keresni 70mm-es vetítőgépet. Talán a nagyobb IMAX mozik.

 3. SPOILER

  Ha már… én olvastam a forgatókönyvet (egyszerűen azért, mert szeretek forgatókönyveket olvasni, mert érdekfeszítő önmagában az is, hogy hogyan lesz a leírt ötletből film; na meg angol tanításához is sokszor szoktam használni). A Tarantino-művek közül nekem ez tetszett a legkevésbé. Hosszasan bontogatja a szereplők közti relációkat, új szálakat hoz be, de a végére olyan, mintha semilyen ötlete nem lett volna, hogy hogyan fejezze be ezt a rengeteg vonalon futó sztorit, és mintha már maga is elunta volna a végére és egyszerűen elvágta volna.

  Emellett semmyilen magyarázatot nem találok arra, hogy mi a lóbránerért kellett 70mm-ben felvenni a filmet (a marketingen, meg saját önkielégítésén kívül), hiszen az pont arra van, hogy hatalmas tereket lehessen nagy részleteséggel bemutatni. Ez a film meg kétharmad részben a fabódéban, egyharmadrészt a hintóban játszódik. Nagyjából az összes külső jelenetet sikerült megmutatni a trailerben.

  Persze, a film még sok mindenben eltérhet a szkripttől, de nekem nagy csalódás volt.

 4. @ Gabor Vajda
  Nemtom melyik forgatókönyvet olvastad, asszem pont ennél a filmnél volt az, hogy QT le se akarta forgatni, minekután valaki kiszivárogtatta a forgatókönyvet. Szóval ha volt egy kis esze, akkor abban a fél-1 évben agyalt még egy kicsit a scripten.

  Egyébként a 3 órát sokallom ide.
  Nekem az Inglorious Basterds kapcsán van olyan érzésem, mint aminek a közepéből hiányzik vagy fél óra (nem mellesleg van olyan emlékem, hogy anno volt arról szó, hogy a Kill Billhez hasonlóan azt is kettészedve adja ki, aztán mégis egybe jött 2,5 órában), oda még elfért volna játékidő, itt valahogy nem érzem…
  Ettől még kötelezően nézős lesz…

 5. Az a bolygó egyben sivatagos és jeges. Szóval megvan ott is a hideg teljes játékidőre…

  A három óra tényleg érdekes, viszont én szeretem, ha rendesen kibontják a karaktereket..

 6. @Tyberius06

  Nem hiszem, hogy nagyon variálhatott rajta. Egyébként a Basterds-nek is kint volt a forgatókönyve a film előtt, én is akkor olvastam, bár azt hiszem akkor már a film java is kész volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.