A London Has Fallen rendes előzetese: minden robban és mindenkit lelőnek

Egy nagy hatalmú terrorista egész Londont felforgatja, hogy elkapja az amerikai elnököt. Biztos lesznek fordulatok, de úgy látom, hogy főként az akcióra tolták az egészet, hiszen már ebben a 2 eprcben is rengeteg helyszín, robbantást és lövést látunk. Nem sok üresjárat lesz?

Természetesen az Olympus Has Fallen folytatásáról van szó. Gerard Butler és Aaron Eckhart visszatér, és Morgan Freeman sem marad ki a buliból.

londonfallen-masodik-trailer-screenshot

Az új trailer a tovább mögött.

25 hozzászólás a “A London Has Fallen rendes előzetese: minden robban és mindenkit lelőnek” bejegyzéshez

 1. Zaki +1 Nekem is teljesen az az oldschool die hard érzésem volt közben, szerintem tök jó kis akciófilm.

  A Cgi az abban is siralmas volt, nem tudom ilyet , hogy adhat valaki ki a kezéből.

  Juuuj , most rákerestem port.hu-n és ott a Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma néven fut.. azmi :’D

 2. Egyetértek az első rész teljessen Die Hard hangulatú volt ha már az a széria kifuladt ebben lehet fantázia. A CGI meg szerintem azért ilyen rossz mert hahahalivud-ban már nem nagyon őlnek pénzt “klaszikusabb” hangulatú akció filmekbe.

 3. Szegény Morgan Freeman nagyon megöregedett az elmúlt 1-2 évben. Nagyon rosszul néz már ki. Még akkor is, ha tudom, hogy 78 éves. Sajnos ki is néz annyinak. :(

  A CGI tényleg nem 5 csillagos, de nem is botrányosan rossz. Elmegy kategória. Csak inkább a főgonosz tűnik teljesen semmilyennek.

 4. Nekem is csak a cgi-al van bajom. Simán beérném kisebb robbantásokkal. Nem kell ide leszakadó híd, összedőlő épület. Drága mulatság lenne a valóságban:)…de ilyen autós-motoros üldözések, bukások, zuhanások sokkal jobban nézne ki valósan. …az első rész amúgy tényleg jó volt mint akciófilm.

 5. Az oroszoknak kellene ilyen témájú filmeket forgatniuk. Csak ott az elnök maga rendezné le a kétdimenziós terroristákat :)

 6. roberto: de, valszeg a végleges, nézd meg az első részben miket hagytak benne “trükkökként”.

 7. Az első részben nekem is a cgi lógott ki nagyon. Az elején a hidas részné szinte fájt a gagyi cgi, mint valami discovery-s animáció, viszont utána a fehér házas akciók megmentik a filmet.

 8. Agyatlan pusztításnak tűnik így elsőre, ettől még lehet szórakoztató a végeredmény, bár azért kétlem. De hátha. Az első rész egynek elment, egész korrekt volt, jobb mint az Emmerich féle verzió.

 9. És akkor 3,5 évvel később :D :D
  Most nézem másodjára ezt a filmet. Igen ahogy feltételeztem, agyatlan pusztítás és van benne pár faszság, de a vége felé van egy olyan istenien megművelt hosszú jelenet, ami simán ilyen Call of Duty Moder Warfare érzést hozott magával, szerintem onnan lopták a kamera mozgást meg egyes beállításokat simán. Viszont akkor is kurva fasza volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.