Jöhet a The Witcher-film

Bár még nem derült ki, hogy mi lesz az videójátékokból készülő filmek új generációjával, de pár címre már most lecsapnak a stúdiók, amíg olcsó. Reméljük nem bukik meg a komolyan vett, sok pénzből készülő Assassin’s Creed és Warcraft, hogy végre normális adaptációk készülhessenek.

the-witcher-3-wild-hunt-1-1-2

Na jó, itt nem annyira rózsás a helyzet, hiszen a The Sean Daniel Company készíti, akik ezeket dobták össze: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, The Expanse, és a Ben Hur remake is tőlük érkezik majd.

Ok, amikor meghallottam a hírt, akkor korán örültem. Hiába high fantasy a Witcher is, a cég és a kiszemelt tehetségek fényében ezt viszonylag olcsón akarják megoldani. Tomasz Bagiński (The Cathedral) rendezi Thania St. John (Grimm, Chicago Fire) forgatókönyvéből.

A 2017-es bemutató után sorozatot is akarnak hozzá csinálni kiegészítőnek, de tippre addig már nem fogunk eljutni.

human
írta
2015. 11. 06. 03:51
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Jöhet a The Witcher-film” bejegyzéshez

  1. Mondjuk a játék is egy könyv alapján készült, szóval tekinthetjük könyvfeldolgozásnak is. Egyébként már készült lengyel film és sorozat is belőle.

  2. Eböl nem lehet filmet csinálni, 2 ora söt 3 sem elég ehhez.
    Ráadásul akkor R nek kell lennie ami nem valószínű, meg rengeteg meztelenség is kell meg szex jelenetek .
    Wicher 3 játék meg amúgy is világ egyik legjobb játéka lett. Nem kellene rombolni a hírnevét.
    Egy tronok harca szerű sorozat lehetne belőle max akkor még jó lenne.

  3. Egy jó Witcher filmet szerintem ki lehet hozni alacsony költségvetésből, mert az egész egy nagy harcos-nyomozós történet. Nincs szükség szuper epikusan nagy CGI-kre sem. Viszont egy 16-ost, de inkább R ratedet követelne. A világa a legtöbbször elképesztően nyomasztó tud lenni.

  4. A Witcherből egy ilyen Rome/Spartacus/Game of Thrones szerű több évados HBO sorozatot kellene csinálni.

    Akkor senkit se mzavarna a vér és a szex + rendesen ki lehetne bontakoztatni a történetet…

  5. mondjuk ennek a Tomasz Bagiński -nek jó a stílusa, attól hogy még nincs mögötte nagy film, simán benne van hogy tud majd élni az eséllyel.

  6. amúgy létezik Witcher sorozat, eredeti lengyel XD
    persze vmi modernebb változat jó lenne belőle.

    ja ez a Baginski amúgy nemcsak hogy Oscarra is volt jelölve, de ő amúgy a játékokon is dolgozott, szóval az is reményre ad okot, hogy nem egy tök random emberre bízzák, hanem valaki olyanra, aki ismeri a témát.

  7. A lengyel filmet és sorozatot jobb is nem emliteni :) De reméljük ez jobb lesz. A witcher játékok CGI videóit is Baginski rendezte és a Platige Image (ami az ő stúdiója) készitette.
    Üdv a W3 fejlesztőcsapat nevében!

  8. moradin: a CD Projektnél dolgozol? Ez esetben fogadjátok őszinte köszönetemet, nehéz szavakba önteni, hogy milyen jó játékot csináltatok! Nem állítom, hogy Roach miatt nem akartam egyszer sem átdobni a kontrollert a tv-n, de ezzel együtt fantasztikus élmény volt! Kérdés nélkül GOTY, holmi Fallout 4-ek ide vagy oda.

  9. moradin: ha ott dolgozol, mindenkinek küldök egy puszit ha férfi, ha nő, ilyen szintű játékot mindenfajta undorító üzleti húzás (túlárazott rövid DLC, egyéb szokásos lehúzások) nélkül, folyamatos figyelés a hivatalos fórumban, kommunikáció, minden hiba azonnal javítása, MINŐSÉGI PC optimalizálás, sorolhatnám. A videójáték ipar hall of fame-ben már bent van a cég és a játékai.

  10. Összesen 3 magyar srác dolgozott a játékon ha rákerestek googleben még magyar nyelvű interjút is tudtok velünk találni.
    Nagy öröm nekünk hogy ennyire értékelitek a játékot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.