Star Wars: JJ Abrams hazudott

Azt mondta, hogy a legutóbbi trailer után több új jelenetet már nem kapunk a marketing során. A japánok pedig úgy gondolták, hogy ez nem jó ötlet, és teletolták eddig nem látott pillanatokkal a Star Wars trailerüket. Akit érdekel, az a poszterük alatt megnézheti, szerintem ezt már érdemes lehet kihagyni.

poster

49 hozzászólás a “Star Wars: JJ Abrams hazudott” bejegyzéshez

 1. Nem jobb szerintem, de aki akarja nyugodtan nézze meg mert csak a régebbi jelenetsorokat egészítették ki.

 2. Zseniális, főleg az Apokalipszis most! utánérzéses kocka, amikor a TIE vadászok repülnek velünk szembe a napfelkeltében/nyugtában.
  Amúgy meg jól tették, hogy Reyre húzták fel a trélert, őt várom legjobban én is! Már csak másfél hónap :D

 3. Ők japók… Zenében is a legtöbb albumból saját kiadást kapnak bónusz dallal. Ők a világ közepe, csak senki nem tud róla. :D

 4. Nem volt ebben semmi, sőt.
  Rosszabb volt, mint a korábbiak. A párbeszédek, a mimikák.
  Főleg 1:23 volt kritikán aluli.

 5. cobydick: Az csak azért van mert Amerikabol olcsobb amazonrol cd-ket rendelni, es igy veszik ra oket hogy a japan CD-t válasszák magasabb áron mindenbol.

 6. Lilla jó nagy hülyeség, a Japán kiadások mentek már a net előtt is, elképesztően nagy piac sajátos fogyasztói kultúrával. Ezért kell oda mindenből másmilyen, mint a nyugati világnak. A japán web is teljesen más, mint a nyugati, a szórakoztatóipar meg ég és föld. Én sajnálom, hogy megnéztem a trailert, mert nem fokozta a várakozást, inkább ellőtt pár fasza jelenetet, amit jó lett volna ott látni.

 7. !!!!!SPOILER ALERT!!!!!!SPOILER ALERT!!!!!!!!SPOILER ALERT!!!!!!

  “….I will fulfill our destiny, I will finish what you’ve started…”

  Csak nekem gyanúsan hangzó ez az “our destiny”????

  Lehet, hogy Luke Skywalker rajta van a posztereken és benne volt az eddigi trailerekben is???

  csak éppen….

  Ő Kylo Ren????

  Vélemény?

 8. Sawyer te komolyan aludtál az elmúlt fél év során?

  hányszor… hányszor kell elmagyarázni hogy NEM Ő KYLO REN. Adam Driver játsza Ren-t, fogd már fel, a rohadt élet hogy ennyire figyelemzavaros vagy.

  jóéjt

 9. Sawyer86:

  SPOILER! SPOILER! SPOILER!
  Én már a legutóbbi előzetes kapcsán ezt a következtetést vontam le. Egyáltalán, miért beszélne “Vader-hez” tegezve, ha csak nem ismerte, már pedig, több, mint harminc éve halott, Kylonak minimum 18-20 évesnek kellett lennie, hogy jobban megismerhesse őt. Vagy, amit még el tudok képzelni, hogy Kylo Luke tanítványa, aki Sith Mester lett. Anakin nem hozott egyensúlyt az erőbe, hiszen ő és mestere meghalt, egy Jedi életben maradt (a 66-os parancs után sem volt egyensúly, 2 Sith kontra 3 Jedi és Anakin gyermekei). Ha csak, az egyensúly maga Luke és Leia, a sötét oldal és a Jedi. Aztán majd kiderül, mit titkoltak ily ügyesen Abrams-ék s totál más lesz Luke szerepe. Eddig nagyon pozitív az összkép!

 10. Szerintem is ez az eddigi legjobb trailer. Nagyon várós, jó lenne egy nagyot nosztalgiázni, belegondolni is rossz, hogy már harmincegynéhány évvel ezelőtt ültem utoljára SW filmen moziban.

 11. STAR TREK SPOILER ALERT
  Abrams-ék vagy 100-szor letagadták, hogy Benedict Cumberbatch Khan lenne a Sötétségben. Még más nevet is adtak neki, aztán…

 12. Komolyan mondom emberek ezzel a kylo ren skywalker teóriával borzalmasabbak vagytok mint a chemotrail rajongók.

 13. Spoiler!!!

  Mint ahogy az a trailer vége fele elhangzik “Hope is not lost today…”, namost a 4. rész címében a new hope Luke-ra utal…
  Valszeg kinyírják…

 14. Bár nem az a lényeg, de a poszteren koreai szöveg van, nem japán. Látom más oldalakon is azt írják, hogy ez a japán poszter, de akkor a japók koreai feliratos posztert kapnak :)

  Ez a hivatalos japán poszter

 15. 4-5-6-nak akkor nem lenne semmi értelme, ha Luke átmenne sith-nek. Így lenne, akkor ugyanaz a sztori menne le újra, ami jó nagy baromság. Csak kérdés, hogy akkor Kylo honnan a fenéből bukkant csakúgy elő, magától csak nem lett ennyire erőjani. Majd meglátjuk.

 16. Lord Picard: te tényleg komolyan gondolod, hogy az egyensúly az erőben azon múlik, hogy hány DARAB sith és jedi él???

  ::D nem hiszem el

 17. -Én nem vetném el az a lehetőséget hogy aki a sisak alól beszél igen is Luke . Azért mert nem teccik még lehet így lesz….
  Az egész Star Wars mozgató rugója az “Én vagyok az apád mondat” nyilván próbálnak majd valami ehhez mérhető csavart rakni a 3 történetbe.

  -Luke a sötét oldalon legalább annyira meglepő lenne mit hogy Vader volt az apja. És akkor megint mehet a családi fénykard párbaj.

  -Azt sem felejteném el hogy Yoda azt mondta hogy Sitből mindig kettő van.
  1 Kylo Ren 2 ??????

  -Az viszont ezen teória ellen szól hogy valakinek Jedit is kell képeznie , Leila nem hinném csak Luke marad.

  -Nem tudom dec 18 án kiderül

 18. Sosem fogom megérteni, hogy az internet korszakában mi szükség van a régiókra korlátozott teaserekre, trailerekre.

 19. Nem értem ezeket a kommenteket.
  Luke Jedi mester lesz a filmben, aki ki fogja tanítani Finn-t.
  Amúgy meg mindenki megfeletkezett arról a tényről, hogy Andy Serkis karakteréről (Supreme Leader Snoke) írták, hogy ő lesz egy Sith Nagyúr, aki bújkált már hosszú ideje? Elvileg ő lesz Kylo Ren mestere. Természetesen meglehet, hogy nem nekem lesz igazam. De valahogy logikusabbank érzem, mind a sok hülyeséget, hogy Luke a Sith mester. Ha viszont nektek lesz igazatok, akkor legyen úgy.

 20. Egy Ewok lesz az új Sith Nagyúr…Hanból jedi lesz. Chewbacca meg egy Moff.

  Köv rész címe: Star Wars Ep VIII: Chewbacca Strikes Back.

  Jézusom ezt a Kylo= Luke FELEJTSÉTEK EL!!!! Maga Mark Hamill is írta twitteren hogy ha valaki még egyszer ezt leírja akkor force choke

 21. Itthon csak nekem tűnt fel h a Birodalom használja a zöld, s a kék lézereket, míg a lázadók a pirosat, sőt mintha az egyik jelenetben a Falcon is piros lézerrel tüzelne…

 22. Jo kis kommentelesek ezek, es az a jo bennuk hogy mindenki velemenyt alkot. Az en logikamnak valahogy fura, hogy hamill nincs poszteren, es hamill nincs direktben trelerben. Az en szemelyes logikam szerint vagy ennyire csunya, vagy valami nagyon blikfangos dolgot terveznek vele. Utobbira szavazok. Valami nem stimmel Luke Skywalker korul.

 23. Rhenda!!! Te…nem akarlak bántani, de úgy láttaszik többedmagaddal csak azt hallod/halljátok meg amit akartok!

  Ezt írtad:
  “Spoiler!!!

  Mint ahogy az a trailer vége fele elhangzik “Hope is not lost today…”, namost a 4. rész címében a new hope Luke-ra utal…
  Valszeg kinyírják…”

  Légyszives várj még egy másodpercet, és elhangzik az “…it is found!” Szerinted Lukeot kinyírják? Szerintem meg megtalálják!
  És erről is fog szólni a film! Talán abban mindenki egyetért, hogy Luke lézerkardja az egyiki központi eleme lesz a filomnek, és azért utazik, és megy kereszül a két “jó” főshös, hogy megtalálják a tulajdonosát!

 24. Nekem pl tök jó móka, csak az első trélert láttam, azóta egyet se, viszont a kommenteken jót szórakozok :D :D Nem vagyok annyira SW fan, de szerintem is Luke lesz a gonosz :D :D Viccölök, mittudomén, majd meglátjuk a filmben, tök fölös előtte okoskodni.
  Amúgy az IMDB-n A. Driver van Kylo-hoz írva, de ez tényleg semmit nem jelent, tuti ő Luke :D :D :D

 25. Ha már teóriák… szerintem szimpla marketingfogás, hogy nem mutatják Mark Hamillt. Semmi csavarra nem kell számítani, ezzel csak növeli az érdeklődést J.J. Abrams :D.

 26. SPOilers?

  Egy jó hosszú hsz-em megette a blogmotor. A lényeg: új teóriám szerint Kylo és Rey testvérek, nem ikrek, Han és Leia gyerekei, Luke pedig tanítgatta őket, de kb. 17 éves korában Kylo átállt a Sötét oldalra, Rey még fiatal volt (6-7 éves), Han Leia-t és Luke-ot hibáztatta, Rey-t pedig eldugta előlük, Luke pedig száműzetésbe került. Évekkel később Kylo gyűjti Anakin ereklyéit, a kard Rey-hez kerül és kezdődik is a film.

 27. trailer jó, jobb mint az előző…luke kylo nettó marhaság, egyszerű oka van, nem is értem, hogy ki találts ezt ki, csak meg kell nézni a maszk nélküli A. Driveres képeket+ a trailert amikor Finn harcra készül K.Ren ellen, aki maszk nélkül van. A haj, a jelmez teljesen egyezik a mszkos K. Rennel
  + kurvára nem egyezik a Lukeról kikerült kosztümös képekkel :-)

 28. Mazu: bár viccelsz, de az IMDB semmit nem jelent amúgy még meg nem jelent filmeknél. mármint ami a PR anyagokban benne van, max az van imdb-n, meg a pletykák userek által.

 29. Kylo Ren-t kardját kell figyelni. Luke miután elvesztette a Birodalom visszavág-ban a kardját a Jedi-re már újjat KÉSZÍTETT MAGÁNAK. Korábban mutatták hogy milyen a kardja Kylonak és az minden de nem egy iparművészeti remek. És tudtommal azt saját maga készítette.

 30. Mintha egy szőrös, Chewie-szerű dolgot simogatna ott sírva Rey a “hope is not lost” résznél :(

 31. De annak idején mindenki írta Finn csak liheg meg lohog meg kutyafasza…..na de srácok itt már megszólalt azt már senki se írná :D

 32. Ez a film messze felülmúlja a régebbi részeket! A trailer lenyűgözően vissza adja az klasszikus részek hangulatát! Zseniális, nem rajzfilmszerű, mint 1,2,3 rész! Ami gyerekes béna jelenetei és szörnyű dramaturgia nélküli bablaságokkal idegesítette a nézőt! Ez a trailer még jobban felcsigázta az ember! A kereszt fénykard a nő arca előtt ijesztő! Chewbacca vajon ferobbantja magát? Szerintem jó lesz a film!

 33. Igazi karakter spoiler!

  A fekete srác teljes neve Finn Calrissian, tehát Lendo gyereke, mondjuk ez egyértelmű volt.

 34. Human: Igen, de nekem nagyobb alapot kapott, mert eleve annak gondoltam, hiszen a feje full olyan meg volt ugye a “Összeraktuk, miről fog szólni a Star Wars 7” index-es áprilisi cikk és annál eddig nagyon úgy tűnik, hogy a 90%a igaz.

 35. spoilerek

  Human: Igen a trailerekből, mert elég megnézni a fejét valahogy nagyon Lando-s (a star wars részben a családról szól és eddig 2 fekete, mondhatni főbb szereplő volt: Windu és Lando – ez lebegett először a szemem előtt és sok választás nem volt, amikor 7. részről beszélünk) meg ugye az említett cikkből. Nagyon régi pletyka, aztán vagy igaz vagy nem.
  Lehet Spoileres
  Ugyanez van Rey-vel is, aki nagyon hasonlít Kylo-ra (tehát fejre lehetne mondani), így gondolom tesók lesznek már csak az a kérdés, hogy kinek a gyerekei lesznek. Itt sincs sok választás Solo gyerekei vagy Luke gyerekei és én Soloékra voksolok, mert ->
  A Comic Con-on előkelő helyen volt Domhnall Gleeson, aki nagyon fullosan hasonlít Luke-ra. Ő lesz Hux tábornok Ren egyik jobbkeze. Én adnám a voksom, hogy van kapcsolat közte és Luke között.
  Ja és most eszembe jutott, hogy voltak régebben olyan forgatási képek, ahol Adam Driver (Kylo Ren) a narancs pilótás ruciban volt, szval szerintem közte és Oscar Isaac karaktere között is lesz valami kapcsolat nem hiába látjuk a trailerbe, ahogy Ren kínozza őt.
  A másik pedig, hogy kicsoda Ren és ki a mestere. Sidius meghalt, ahogy Vader is. Vader-nek mondjuk simán lehetett volna tanítványa, de nem volt ilyenről szó és Adam sem olyan idős, mert akkor kb. 60-nak kéne lennie. Én úgy tudom, hogy egy Sith-nek csak egy tanítványa lehet egyszerre, mint a Jediknél is. Sidius – Darth Moul, majd Sidius Duku, majd Sidius Anakin, most csak nagyon elgondolkodtam, de amit ki akartam hozni, hogy azt mondogatják Ren mestere az Sidius mestere lesz. Elvileg végig nézte Sidius felemelkedését és bukását, na de a lényeg, hogy Ren fel fogja őt keresni, hogy legyen a mestere.

  Áh amúgy tök izgi :D mindenki találgat és ha belegondolunk, hogy a film a után a következő rész csak 2 év múlva jön… xd mi lesz még itt xd remélem nagyon sok utalást elrejtenek a 7.részbe (amiből lehet következtetni a többi részre).

 36. Vagy egyszerűen Kylo ténylegesen valamelyik Skywalker sarja! S valahogy a rossz útra tért! Más gondolkodásmód, hogy egybetartsa a galaxist, mert látja, hogy a lázadók x év alatt se tudtak egységet hozni?!
  S akkor itt mégiscsak nagy lenne a hasonlóság a régi sztorikkal!

  Véleményem szerint ez ütne a legjobban a vásznon, hogy olyan valaki van a maszk alatt, akire nem számítanak! Pl.. lehet azt hiszik, hogy valamikor meghalt, de mégis él, mert akkor minek takargatja magált a maszk alatt!

 37. szerintem ez a “ki-kinek a sarja” dolgot nem kéne tovább gondolni, volt 6 rész amiben kiderült, hogy lassan mindenki ismert már mindenkit, mindenki valakije valakinek, ez már kicsit sok lesz. ez már nem star wars saga, hanem forsyte saga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.