39 hozzászólás a “A USS Indianapolis: Men of Courage posztere – napi WTF” bejegyzéshez

 1. Uristen… :D Azert sajnalom Ketrec Miklost, hogy idaig sullyedt. Azert johetne a National Treasure 3, az talan kihuzza valamelyest a sz@rbol.

 2. Nem szokásom minden hírhez kommentelni, de most egyszerűen nem bírom magamban tartani, főleg úgy hogy már egy perce röhögök azon az elb@szott Cage fejen. Vajon van még lejjebb? Human legközelebb az ilyen közel sem munkahelybarát merényleteket ne rakd ki főoldalra, mert kirúgnak a következő röhögő görcs után. Köszi :-)

 3. Viccesen, sot rohejesen elrontott plakat. Remelem a filmre nem kell majd ezt mondanom, en szurkolok Nicolas Cage-nek.

 4. Szerintem nem is a fejével van a gond, hanem azzal hogy az egész poszter úgy néz ki mint valami zs kategóriás film posztere, vagy pedig valami Horny sailors under the sea melegpornó poszter.

 5. Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy a Cápában talán erről beszélt Quint kapitány. :)

 6. Emlékeim szerint készült már egy film a témában, bár a címére nem emlékszek, de az is ilyen azonnal Vhs-re minőség volt valamikor a 90es évek elején-közepén talán.

 7. Én sajnálom. De tényleg… Cage remek színész volt, nem tudom hogyan és miért süllyedt eddig. Viszont ettől is van lejjebb. Úgy hívják The Asylum! :D

 8. Évek óta vártam, hogy csináljanak egy idegtépően király filmet ebből a történetből. Ahogy Robert Shaw elmesélte a Cápában, kicsiként a Mi Micsoda enciklopédiában is olvastam ezt a borzalmas történetet, alig vártam, hogy végre megfilmesítsék, erre már előre látom, hogy annyira mesterkélt amcsizászlós-lobogós sztori lesz, ami legalább annyira nevetséges lesz, mint Nick Cage parókája.

 9. És közvetlenül mellette az a két arc még rádob egy lapáttal. Komolyan mintha Rejtő Jenő karakterei lennének.

 10. hahaha jezusom de a masik oldalan meg Tom Sizemore…erdekes latni amugy hogy meg is csak emberek es le tudnak ugyanugy csuszni mint barki mas

 11. Azért elképzelem ezeknek a “színészeknek” a mindennapjait.
  Reggel felkel, sír egy fél órát, hogy mi lett ez életével, felszív egy kis hernyót, tol rá 1 pohár szíverősítőt, és megy forgatásra.

 12. Az Avengers photoshop poszterei sem voltak sokkal jobbak. Én ennyi alapján nem itélek el egy filmet sem.

 13. Nicolas Cage úgy néz ki a poszteren mint valami Angry Birds imitátor.Azt reméltem hogy a 2013 -as Joe cimü film után van remény hogy visszatér.

 14. Sizemore kapott egy esélyt a Ryan közlegénnyel, megkapja a szerepet ha leáll a drogokkal.
  Aztán elkezdett piálni….de ez a film nem mentőöv, hanem bűntetés. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.