Warcraft-előzetes: orkok, emberek, mindenféle varázslatos lények

For Orcs, there is no other life, but war. Végre itt van a Duncan Jones (Moon, Source Code) rendezésében készült Warcraft-film teljes előzetese. Nyilván nem békében élnek az emberek és az orkok benne. A CGi még nem végleges, bár maguk az orkok szépek, a tájak is, de az emberes jeleneteknél a zöld háttér elég felemás sajnos.

Láttam, hogy sokan félreértik a dolgokat. Ha csak a játékot ismerők egy része menne el, az kevés lenne a stúdiónak, látva az eddigi játékadaptációkat. Szóval bőven az átlag mozinézőket célozzák, akiket lehet érdekel egy high fantasy. Reméljük siker, és akkor néha-néha kapunk hasonló filmet.

warcraft-trailer-screenshot

Simán várós anyag, de nem véletlenül tököltek ennyit a trialerrel, szerintem most is csak kényszerből kaptuk. Videó a tovább mögött.

update: szinkronos változat.

100 hozzászólás a “Warcraft-előzetes: orkok, emberek, mindenféle varázslatos lények” bejegyzéshez

  1. maguk az orkok baromi jók,látszik h milyen drabálisak,de az összes többi egyelőre nagyon műanyag sajnos,tudom,látom,nem végleges,remélem sokat sikerül még javítani rajta

  2. Ez nem jött be. A 15 másodperces teaser nagyon tetszett, az beindította nálam a ‘must watch’ feelinget, de ez a trailer valahogy nagyon gyenge volt. A CGI-vel semmi bajom, mert tudom, hogy nem végleges és a végeredmény tuti szép lesz, de nem tudom, valahogy hiányzott belőle a “hűbazzeg” érzés.

  3. A játék annno a 90-es években meghatározó volt számomra,
    remélem a filmnek is sikerül felnőnie (valamennyire) hozzá.
    Nem várok sokat, egy picit repítsen vissza a gyerekkoromba.
    (ezt várom az SW-től is)
    Nem kell hibátlan legyen egyik alkotás sem, ha a nosztalgia érzést megkapom tőlük, már boldog leszek.

  4. Gunslinger: nálam is pont ugyanez a helyzet. Szerintem is ezt most kényszerből rakták ki, nyilvan nem vegleges a CGI meg minden, dee hát nem is tudom.
    Meglátjuk.

  5. Namost ez nagyon szépen néz ki játékintrónak, de filmnek meg túl sok a zöld háttér előtt felvett anyag. Steril. Hogy a történetbe mit építenek be, azt meg meglátjuk. Nem temetném még azért.

  6. Mondhatni a magyar szinkronos roszabb mint a sokévi átlag
    A Trailer nekem pedig hype express choochoo

  7. Warcarft első részének nem volt nagy storija , annyi hogy nincs jó és rossz oldal . Jobb lett volna Artas történet megcsinálni … De ha ez hoz pénz akkor az jön …

  8. JÓÓ lesz ez ^^
    draenei-ok 15 másodpercnél
    meg a Thrall baba :D jó lesz ez én azt mondom :D
    am a cgi még alakul sokat szóval nem érdemes kezdeni a szidást….:D

  9. Rendben lesz ez. Remélem a pénztáraknál is jól teljesít, aztán jöhet a folytatás, meg még több játék adaptáció. :)

  10. + a Katonák és a orkok mintha a játékból léptek volna ki. AKI nem ismeri nyilván nem értékeli .

  11. Szerintem baromi jó még ezzel a kezdetleges CGI-jal is. Én nagyon várom. Remélem nem csak a nevében lesz Warcraft jó lenne már egy igényes játék adaptáció.

  12. Sajnos én sem egészen erre számítottam. A világ gyönyörűen rajzolt és látszik hogy lesznek benne epikus csaták. De az élő szereplők elütnek az egésztől, az Ork valahogyan még mindig túl emberinek hatnak és az is látszik hogy a sztorija nem lesz több pár mondatnál. Tudom hogy még a CGI javulni fog, de egyelőre ezt tudjuk értékelni.
    Ettől még valószínűleg megér egy mozijegyet de az elvárásaimból leadtam.

  13. Csalódás ez a trailer, pedig látszik, hogy rengeteg munka van benne.
    Ez a tipikus sztori, sablon karakterekkel sosem lesz méltó utódja a Gyûrûk urának.

  14. Engem megvett kilóra :D Elkapott az az érzés amikor kicsiként először játszottam a játékkal. Megmondom őszintén rosszabbra számítottam vagyis inkább rosszra, de tetszik.

  15. Tetszett a trailer.

    Ahogy látom az első játék sztoriját viszik, ez meg tényleg pár mondat…

    Emberi királyságok békében élnek, de jönnek a Zorkok a saját haldokló világukból de nem mindegyik rossz arc.

    Az a kis baba nem Thrall volt?

    Ha meg sikeres lesz , akkor remélhetőleg jöhetnek a többi játékot feldolgozó filmek… Talán még a Burning Legion-is ig eljutunk idővel…

  16. George lucas csinál élettelen CGI orgiát – keresztre feszíteni.
    Warcraft film CGI orgia – csúcs!

    Nekem nem nézős, borzalmasan zavaró.

  17. A játékból fogalmatlan vagyok (valamikor tíz éve talán kiakasztottam a wc3at, de ki emlékszik már ilyen álmos augusztusi szombat délutánokra) de a Blizzard trailereket mindig megnézem, mert baromi jók, látvány, vágás, hangulat…
    Na, ez messze nem az a kategória.

  18. 12 ember próbál színjátszani zöld háttér előtt. Nagyon sok filmes szakember forog a sírjában, ha ezt látja.. A trailer bizonyíték mindarra, amiért válságban van Hollywood…

  19. A Warcraft videók nézésekor a WoW közösség mindíg is egy egész estés animációs filmet szeretett volna. Hát íme és még élő szereplők is játszanak benne! Ezt a világot mi mással lehetne lehetne ábrázolni mint a sokat (divatból) szidott CGI-vel? Nekem visszaköszöntek a játék elemei és abszolút várós a film. Addig pedig csiszolgassák csak a készítők, nehogy valamelyik vájtszemű kritikusnak hányingere támadjon a letöltött kamerás változat megtekintése közben :)

  20. Akik különféle fajokat(törpék, elfek, draenei) és szörnyeket és gonosz vezéreket és mindenféle varázslatokat meg mágiákat vártak.
    Azok egy kicsit csalódtak.
    Ez nem is baj. Mert a film nagyrészben Warcraft: Lord of the Clans könyv alapján készült.
    És igen ott van a film alcíme: The beginning. Szóval ha jól sül el a dolog, akkor lesz folytatás. még ha nem is kifejezetten ezzel a történetszállal.
    Sokan hegyomlás szörnyeket, meg megyét romboló csapásokat szerettek volna látni ebben a trailerben. Ők nehezebben fogják emészteni.

    Én reménykedek, hogy ha a Blizzardnak sikerül ezzel egy jó szériát elindítani, akkor tényleg megcsinálhatják az emlegetet
    Arthas történetet (Jaina, Malganis, KelThuzad, Sylvanas, Frozen Throne)
    Na attól mindenkinek lefolyna valami a lábán.

  21. tompy: hát nem tudom, azért furra lenne várni egy filmet, hogy na majd a következő milyen jó lesz belőlük

  22. Egyértelműen legelső játék/könyv sztoriját viszik. Ha sikeres lesz akkor gondolom majd jön a 2, majd pedig a 3. (Aztán talán majd idővel a Starcraft. :) )

    Nekem személy szerint bejött a trailer. Jó lesz felelevenítni az első rész történetét + látszik hogy a játékot nem ismerőkre is gondoltak.

  23. human: de ha van egy mondjuk három részes könyv, aminek az utolsó kötete bepisálós, nyilván filmben nem azzal kezdik, hanem az első résszel, ami lehet nem annyira jó, mint a folytatások, de meg kell lépni a sorrend miatt. Itt is lefektetett történet szerint haladnak. Most ez kapjuk, pár résszel később meg jöhetnek a Pandák :D

  24. Szeretem a warcraftot de ez a film még annyira nem is érdekel (majd a 3). Igazából főleg azért szurkolok a filmnek, mert ha jól sikerül(-nek) akkor talán kapunk egyszer Starcraft filmet. Azt legalább annyira várnám mint most a Star Wars-t.

  25. A Warcraft 3 egyből beszippantott, ez viszont nem, pedig vártam már a trailert. Csalódás, a zenével együtt, ami Man of steel koppintás.
    Ez sem az a film lesz, ami hozni tudja a játék hangulatát, bár én csak a Warcraft 3-hoz tudom hasonlítani.

  26. Ez valami hihetetlenül unalmas. Egy trailer célja az érdeklődés felkeltése, hát ez most nagyon nem sikerült.

  27. Szerintem pedig nagyon ott van!!! WarCraft 3 világa az ork vs ork + human.

    Nem értem első körben miért kellene ebbe több? Így szépen fel lehet húzni a 2. 3. részt az elfekkel meg az élőhalottakkal.

    Szerintem a kivitelezés gyönyörű, és játék hű.

    Akik játszottak a warcraft-tal vagy annak bármely részével azok imádni fogják.

    Amit lehett maximálisan kihoztak az első részből, ezt már most trailer alapján borítékolom (igen trailer alapján).

  28. Nekem nagyon tetszik. Persze, lehetett vola díszletellel és maszkokkal megoldani (nekem is jobban bejönne). de a látványeléggé a WC3 szintjét hozza. Instant nézős.

  29. Kicsit gagyi ez így, bárhonnan nézzük. Illetve nem gagyi, csak erősen B-filmes sajnos. :((((((((((

  30. Engem megvettek kilóra tipikus blizz trailer első mindig gagyi aztán jön majd a rendes, már ha valaki vágja a dolgokat

  31. Nehéz megfogalmazni, hogy miért szar, de megpróbálom:
    Nekem kb a Narnia látványvilága ugrik be erről az előzetesről. Műanyag, egy kicsivel több darkosság (más szűrők, más smink, más kameraállások) sokkal jobban állna neki. Az egész olyan súlytalannak, meg erőltetettnek, műepikusnak tűnik..

    Persze tudom, ez csak egy trailer… de sikerült elvenni az ember kedvét teljesen vele.

  32. Azért annyira nem olyan rossz, mint ahogy elmondjátok. Én jobban örültem volna egy egész estés animációs Blizzard filmnek, de ha már így alakult, akkor ezt is meg fogom nézni. Kicsit olyan félkésznek tűnik egyelőre, szóval teljesen passzol ide, hogy “YOU ARE NOT PREPARED!” :D

  33. Emberek, november van….a film júniusban jön. Kár lenne bármilyen következtetést (szar CGI, műanyag orkok, faarcú emberek) levonni, ez még csiszolódni fog. Az meg külön jó, hogy a kezdetektől indítják a szériát (?), így az sem marad le semmiről, aki nem ismeri a játékokat/filmeket.

  34. “George lucas csinál élettelen CGI orgiát – keresztre feszíteni.
    Warcraft film CGI orgia – csúcs!”

    Egyrészt több hsz fikázza a trailert semmint isteníti. Másrészt pont Lucassal jönni?:O bruhaha

    Ha bármit is csinál aminek a nevében benne van a Star Wars, a tejesbögrétől kezdve a fénykardos nejlonszatyorig a biodroidok egymáson átlépve rohannak, hogy merevre szopják a zsenijét. (elég megnézni a Disney remekművének előzetesénél mekkora önkielégítés folyik másfél percre)

  35. Tényleg kicsit narniás, de gondolom azért mert minnél szélesebb körben akarják terjeszteni.
    A john carter szerintem a rossz marketingje miatt hasalt el.
    Mert nem volt az azért olyan rossz.

  36. A történetet (szerencsére) a legelején kezdték. Szinte biztosra vehető, hogy a sztori nagyon jó lesz, ebben a Blizzard mindig jó volt. A látvány, a világ szinte teljesen visszaadja a warcraft hangulatot. Ez ilyen, ilyennek kell szeretni. Ha a film sikeres lesz, biztosak lehetünk benne, hogy lesz legalább 2 rész folytatás.

  37. Nem tudom…lehet hogy inkább a Starcraft-ot kellet volna megfilmesíteni…
    Ne legyen igazam.

  38. A vicces az az egészben, hogy a leakelt kis pár sce-es videó szösszenetek még homályosan is sokkal jobbnak tűntek mint ez és jobb trailert lehetett volna belőlük csinálni.

  39. Hááááát, szépnek szép….. viszont nem meggyőző, inkább vasárnap délutáni kaland film, mint nagy költségvetésű egész estés mozi.
    Az emberi szál, azon belűl az arisztrokrácia elég egysíkunak tűnik.

  40. szerintem nagyon sokan csak azért kötnek bele mert előre tudják hogy a valóságban nincsenek orkok meg ilyen várak, valódi helyszíneken játszódó filmekben észre sem veszitek hogy mi a számítógépes grafika és hogy mi nem az, kicsit sem szar benne az szg, csak minden áron okoskodni akartok

  41. “Nehéz megfogalmazni, hogy miért szar, de megpróbálom:
    Nekem kb a Narnia látványvilága ugrik be erről az előzetesről. Műanyag, egy kicsivel több darkosság (más szűrők, más smink, más kameraállások) sokkal jobban állna neki. Az egész olyan súlytalannak, meg erőltetettnek, műepikusnak tűnik..

    Persze tudom, ez csak egy trailer… de sikerült elvenni az ember kedvét teljesen vele.”

    pont így kellet megcsinálni ezt a filmet, ne legyél már ennyire barom, nézzél vígjátékot ha nem tetszik a fantazi

  42. Aki szerint nem elég darkos: a WC játékok ugyanígy néznek ki, ugyanez a képi világuk. Minden egyes apróság már a trailerben visszaköszön. Persze lehetett volna díszletekkel csinálni a többségét, de akkor csak több száz millióból állt volna meg alsó hangon.

  43. Történet: hát ez kötött dolog. Valahogy se Warcraft könyvek, se a játékok nem voltak egy Doszojevszkiji mélységgel megáldva. Ez van…..és basszus nem lehet a W3-al, és pláne nem lehet a WOW-al kezdeni. A történet vége…eh.

    A képi világ szerintem kellemes, jó, vissza hozza a játék hangulatát, az ottani videókra emlékeztet.

    Nem, ne legyen Gyűrük Ura szerű, mert nem ez Gyűrűk Ura, és nem nel egyen darkosabb se, mert nem egy dark fantasy.

    Ez a Warcraft, és ez a játék ilyen.

  44. én inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra semmi extra nem volt a trailerben, CG stb nem nagyon érdekel…de sztorija eléggé egyszerűnek tűnik, remélem filmben más lesz (játékkal nem játszottam). A LOTR sztorija is egyszerű volt, de monumentális volt+a főszál az volt, hogy Szauron ne térjen vissza
    Remélem itt is behoznak valami extrát, mert csak a földért való harc+de békében is élhetnénk dolod számomra unalmas, akkor is ha 100ezres sereg harcol 100ezressel

  45. Ejj, hogy az embereknek semmi sem jó!
    Mindig csak a picsogás.
    – Szar a CGI – mihez képest??? Szerintem nagyon szép. Ez egy fantasy film lenne, nem a kibaszott dokurealisztikus Ryan közlegény…
    Itt a világot, a tömeget a lényeket CGI-ozzák, ami oké szerintem, én akkor beszélek szar CGI-ról, amikor tököm autókat meg létező közlekedési eszközöket CGI-oznak… Nah az a foss…
    – Mást vártam – az megint egyéni ízlés, minden ember mást vár…, attól még nem lesz valami szar. Nekem mondjuk megfelel, a lényeg hogy szórakoztasson, nem kielemezni akarom kockánként és keresni benne, hogy épp mit fikázhatok, vagy épp mire verhetem ki…

    LoTR semmivel sem különb ennél (illetve majd kiderül ezen film megnézése után), ami annak előnye, hogy Jacksonék maketteztek sokat (Helm-szurdok pl), meg végül a színészek egész jól kapták el a karaktereiket. Ez a film kb ezen bukhat el, legalábbis nálam. Mert a többi picsogást leszarom.

  46. bcs: de a valóságban is létezőknél dolgoknál is van, hogy szar a cgi, honnan veszed, hogy nem? a jót ott sem szúrja ki senki, de a hobbitban pl kevesebben szólták le a sárkány megvalósítását, azt az sem létező lény.

  47. Szerintem szuper! Engem megvettek, már mennék is a moziba! De mi lehet a közös ellenség, hogy össze kell fogni? Az elején az a sok zöld “tűz” nekem nagyon Undead-esnek tűnik.
    Nagyon remélem, hogy jó lesz, és legyen a végén a jó kis “ott figyel a Keeper of the Grove a magasban” befejezés.

  48. Azt hiszem, az a baj ezekkel a “filmesítsük meg a játékot”-dolgokkal (vagy pl. a könyvadaptációkkal is), hogy ami működik egy játékban, az rohadtul nem biztos, hogy működni fog a filmvásznon is… Kirohad a szemem a CGI-tól… Moziba véletlenül sem azért megyek, hogy PC-játékot nézzek… De ez én vagyok.

  49. A faszért kell erre még fél évet várni.A sok kötözködő meg már a premier hetében látni fogja a filmet, csakhogy igazolást találjon a fröcsögésük.Nagyon jó lesz ez!

  50. Szeretem a fantasyt, nem wowoztam soha életemben, a trailer alapján ez nekem egy b kategóriás filmnek tűnik. Messzemenő következtetéseket amúgy ebből nem lehet levonni, de nekem az a tippem, hogy ez bukta lesz.Nem hiszem, hogy a játékosokon kívül ez túl sok embert be fog vinni a mozikba. Aki havi egy filmre megy el maximum, akkor is inkább a látványfilmre az a Civil wart fogja megnézni.

  51. nem értem minek elemezni a többieket, had írja már le mindenki a véleményét az eddig látott anyagról. Aki szerint jó lesz az pedig írja le, hogy mennyire tűnik jónak, az bőven elég védelem a filmnek, míg az ilyen” a sok fröcsögő” “már meglepődtem, h nincs fika” kommenteknek nincs igazán értelme, főleg amikor csak ez van felhozva védelemként, nem az, hogy “nem értem a sok negatívumot mert ez jól néz ki ezért és ezért”

  52. “LoTR semmivel sem különb ennél” Na ez kicsit erős..Ott volt egy egyszerű, de egyszerűségében is sodró lendületű sztori, ami irodalmi mértékkel nézve is értékes. Itt mi az alap? Egy cérnavékony játék sztori.

  53. Szar CGI már nagyon unalmas. Jurasik parknál már most jobb már nem azért.
    És itt ork az ork most nem zombi mint a LORT ban…….
    Meg minden képregény film , söt autos film (fast fourius 7 ) full CGI. De még a Tronok harca sorozat is.

    Van egy leirás menyi mindent csináltak forgatás közben.

  54. Aron: furious 7 trükkeinek nézz utána akkor inkább, az Avengers is kapott negatív cgi kritikákat, súlytalan robotk főleg, de ez bőven rosszabbul néz ki egyelőre annál. Még van idejük javítani rajta szerencsére.

  55. Egyelőre ez nagyon “nesztek kaptok valamit” feelingű. Semmi sem fogott meg. Maga a trailer is kicsit ilyen B kategóriás fantasy filmnek tűnik, béna zenével, béna vágásokkal…De ebből még nem vonok le messzemenő következtetéseket.

  56. Aki szereti a fantasyt, az ha teheti elmegy rá, mi mással támogathatná a műfajt? Blizzard ban pedig bízok, és hiszem, hogy képesek lesznek együtt egy kellő mélységű sztorit is hozni a látvány mellé, ami szerintem teljesen rendben van ebben a fázisban. Ráadásul nagyon átjön a játék képivilága. Kérdés azok mit fognak szólni hozzá akik nem ismerik, szerintem ezen múlik a siker, mert szó mi szó, elég egyedi.
    A CGI pedig a sárkányt leszámítva a Hobbitban sem volt jobb. Csillogot minden, néhol zavaróan is hatott a háttér, de nálam sosem ez határozott meg egy filmet. Még csak nem is a sztori (arra ott vannak a könyvek), hanem a gördülékenység, a rendezéstől függ, semmi mástól. A film pedig egyértelműen jó kezekbe került ilyen téren, a színészek is szimpatikusak, Travis Fimmel pedig egyenesen tökéletes választás!

  57. Nekem nagyon bejött a trailer. Igaz a csak a Wc3-al játszottam, de ismerem az előzményeket és ez a trailer nagyon jól visszaadja a játék hangulatát és megjelenését. Én biztos ott leszek rajta a moziban.

  58. A trailer nekem elég gagyinak tűnik. A youtube-os fan filmek ilyenek. Nem győzött meg, hogy megnézzem moziban. Bár az is igaz, hogy nem játszottam soha semmilyen warcraft játékkal. Szóval passz, hogy ez a sztori ennyiből erős-e vagy gyenge.

  59. ” A youtube-os fan filmek ilyenek. ”

    bár nem világbajnok a CGI, de azért ez a kijelentésed eléggé nevetséges

  60. A csalódást lehet az is okozta, hogy mindenki WoW filmet várt, miközben maga a cím “csak” WarCraft.

  61. human: A Furious 7 trükkjein nagyon lehetett érezni a CGI-t. Például, amikor a tornyokon ugratnak át autóval. Na az még egy játékban is gyenge lenne. Vagy a végén, amikor bohóckodnak a helikopterrel és a drónnal. Néhány jelenetet leszámitva szerintem nagyon rossz volt abban a filmben a CGI.

  62. Nekem (anno még a Warcraft 3-at játszottam rongyosra, azóta pedig abszolút nem követtem a Blizzard játékait, jópár éve nem játszottam semmivel, nincs steam-em és nem is szeretnék!, tehát mint kívülállónak) elég hangulatosnak tűnik, a zenei aláfestés nagyon passzol a snittekhez. A sztorihoz csak annyit, hogy baromira nem vágyom valami csavaros történetre, inkább legyen izgalmas és látványos, ha már fantasyról beszélünk.

  63. Én csak azon röhögök, mennyi CGI szakértő van itt, akik ilyen bölcs és pontos következtetésekeet le bírnak vonni a trailer alapján :D :D :D Vicc.
    Jó lesz a film szerintem, bőcven eltudnám nézegetni a moziban később még Arthas történetét utána pl, na az epikus lenne.

  64. Arthas történet moziban uh.. Világ legjobb filmje lenne…. 200 300m simán lenne a költség. Remélem minden rajongo már csak azért is megnézi ezt hogy az egyszer eljöjjön …

  65. Ahhhh, anyám, ettől a trailertől kicsit összeszorult a kloakám :D elég sok évet töltöttem el a WoW-val. Előtte meg a warcaft stratégiákkal szóval nekem ez a film a nagyonnál is jobban várt :D Ha tized ennyire nézne ki jól azt is vigyorogva nézném végig és leszarnám a “szar CGI”-t :D
    Nem mellesleg 31-nél az nem Leeroy Jenkins lesz? :D Aztán még ha jól láttam, akkor Draenei-ek is lesznek, na meg Dalaraan városa is :D Ejjjj basszus, jó lesze ez érzem :D

  66. 2 nap alatt 10 millió nézettség :) Most kicsit megnéztem WC1 storit és utána mi lesz , mert már nagyon nem emlékeztem .. Ez tényleg olyan lesz mint egy szuperhős filmben az eredet első részek .Ha befut utána jön a nagy buummm.

  67. bregot: “Aki szereti a fantasyt, az ha teheti elmegy rá, mi mással támogathatná a műfajt?”

    Errol az jut eszembe, mikor egy csomo fociszurkolval sikerult egyutt villamosoznom es azt uvoltottek:
    Aki magyar, velunk ugral.
    Nos, nem. Aki szereti a fantasy-t, az is eldonti majd, hogy megnezi-e ezt, vagy sem. En szerintem nem, pedig a fantasy-t szeretem es sok evemet elvette a WoW. Ugye nem baj?

  68. Nightstalker: Nem játszottam WOW al, csak w3 al sok-sok évvel ez előtt. A fanyasy filmeket pedig szeretem, de sajnos alig van belőlük. Na és miért? Mert nem éri meg a stúdióknak. Ha nem lesz siker, várhatsz a következőre. Az meg, hogy nem érdekel senkit a warcraft film, sokat elárul a tájékozottságodról fardavid :)

  69. bregot

    Öööö, nem a filmre gondoltam, hanem arra, hogy Nightstalker megnézi-e, vagy sem. Engem speciel kurvára érdekel a film!

  70. bregot: Legalább elolvasnád amire válaszolt, mielőtt ok nélkül besérülsz, és nekitámadsz az előtted szólóra. Menj el helyettem is a WC-filmekre, én inkább maradok annál, hogy a jó filmeket nézem meg, műfajtól függetlenül.

  71. fardavid: bocsi a félreértésért.
    totoro: sok kommented olvastam, így ismerem a stílusod. De a tisztázás kedvéért. Tény, hogy én sem mennék be egy Uwe Boll filmre, függetlenül attól, hogy az fantasy vagy sem. Mégis nehéz elhinni, hogy szereted a műfajt, ha egy Blizzard kaliberű húzó név ellenére is eldöntöd előre, hogy ez bizony rossz lesz. Olvastam a könyveket, és bár koránt sem olyan kifinomult mint a LOTR, de legalább akkora potenciál van a történetben. Aki pedig a CGI t kifogásolja, annak bizonyára a Hobbit sem jött be, vagy igen? Az is messze volt a Avatar szintűtől, sőt… Ha bejön a tipped, és valóban vacak lesz, akkor azt már az első napokban megtudod, addig viszont egy ilyen trailer után, előre eldönteni, hogy vacak lesz, és le lehet húzni a wc n, elég furcsa gondolkodásmódra vall. Ha semmi köze nem lett volna a játék képi világához, akkor részben megértenélek, de így, hogy láthatóan a játékosok kedvében akarnak járni, nem is tudnálak.

  72. Különben trailertől én is többet vártam, a zene sem jött be. Szerintem is kényszerből adhatták ki, ahogy human írta.

  73. bregot: Akkor végül is egy véleményen vagyok. Én vártam a trailert, csalódást okozott, ennyi. A film ettől még lehet, hogy jó lesz, ha a kritikák alapján megéri megnézni, akkor természetesen megnézem majd, de a Hobbittól én sajnos hidegrázást kapok, szerintem az egy anti-film, elrettentő példa, szörnyszülött, és ugyanazt látom itt is manifesztálódni. Remélem tévedek, és kapunk egy nagy kalandot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.