Bring Scrat home

Nyugi, jön az Ice Age 5! A mogyoróval való megszállottsága miatt valami kozmikus baromságot indít el, ami fenyegeti a már megismert többieket.

ice_age_five_xlg

human
írta
2015. 11. 08. 03:42
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Bring Scrat home” bejegyzéshez

  1. Nem tudom ki, hogy van vele de nekem leginkább az első rész működött. Egy egyszerű de aranyos történet, nincs túlzsúfolva és kellőem humoros. Aztán jött a második rész, amin bár itt-ott nevettem egyet de már valahogy akkor éreztem,hogy ez már nem olyan. A folytatások be is igazolták ezt. Ez már nem az a Jégkorszak. Itt már a motkány baromkodásai sem viccesek, inkább kínosan erőltetettek. Túl van zsúfolva az egész. Túl sok az idegesítő karakter. Pont ezt a bájos kis egyszerűséget veszítette el, ami az első részt annyira szerethetővé tette. Szerintem.

  2. Erről a poszterről a meteor jut eszembe, ami kipusztította a dinókat. Számomra egyedül a 3. rész volt valamelyest szórakoztató. A többit untam.

  3. Teljesen egyetértek, kibaszottul felesleges (már az előző kettő is), de ebben van a pénz, el kell felejteni az igényesebb új ötleteket, senki se nézné meg.
    Az elmúlt napokban is például nagyon jó, kis költségvetésű filmekre bukkantam, amikről az életben nem hallottam, mert ugye marketing egy deka se volt.

  4. Szerintem a harmadik volt a legviccesebb, mert ott lazák voltak és elengedték magukat. De a “kalózos” negyedik nagyon gyenge eresztés volt, míg most meg már űrkorszak jön… Tehát jó ez a franchise, de azért a mese időhatárait kezdik túlfeszíteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.