17 hozzászólás a “Akkor itt vannak az EW képei is a Star Wars kiadványból” bejegyzéshez

 1. Akkor tehát ennyit arról hogy Luke igazából Adam Driver, illetve hogy ő használja a fura keresztvasas kardot. Ettől még a maszk alatt lehet Luke, de biztos nem ő Kylo Ren :)

 2. Most már tényleg nem tudom, hogy a Kylo-Luke teóriások komolyan beszélnek vagy csak trollkodnak.

 3. Mondjuk nekem tetszene egy olyan valtozat, ahol a kereszteslovag leoli a jo fiukat es szomoru vege lesz a filmnek. :)

 4. tudom, h unalmas a téma, de sajna a gyereknek tényleg mindenhol bamba képe van… nagyon rossz választás.
  remélem nem fogja lehúzni a szereplése a filmet.

  btw, már nagyon várom. eleve arra készülök, h rossz lesz, így nem érhet csalódás. ha már ütni fogja az eső JJ star trek szintjét, akkor elégedett leszek.
  bár titkon azért reménykedem abban, h nagyon jó lesz. de erre sajna kevesebb az esély, valsz biztonsági játék lesz.

  mindenesetre egy sort már kibéreltünk haverokkal dec 18-ra.

 5. Egy kicsit félek ettől a robottól… csak ne legyen belőle a Jar-Jar…
  Amúgy meg Solo eszméletlen cool még mindig!!

 6. Kár volt lelőni az erdős jelenetet! :/ Valszeg ott jön be majd a képbe Luke?!
  Meg az elején Finn gyerek menti ki a pilótát?!

 7. Bocsi srácok muszáj elspoilereznem !

  Valójában a kiscsaj Luke azért van még a havas erdőben is sivatagi ruhában mert az csak egy szintetikus bőr álöltözet, amit egyfajta ruhával együtt gyártottak. Ott bukik le egyébként amikor Darth Mask a nyakához tartja a (figyelem!) plazmapallosát és akkor leolvad a lány áll és akkor látjuk meg majd Luke szakállas állát. És utána azért látjuk, hogy Finn olyan hülyén tartja a fénykardot, mert valójában elbizonytalanodik, hogy ő valódi-e és azt próbálja ki, hogy neki is leolvad-e az álla, de kiderül hogy ő valódi ekkor már megnyugszik és jobban tud koncentrálni a helyes légzésre is és akkor mindenki megnyugszik végre, és beismerheti önmagának is, hogy tényleg az volt a baja a sráccal, hogy néger és nem az hogy liheg. És akkor odaér Han Solo és azt mondja hogy, hah én tudtam ! És akkor Csuvi meg azt mondja, hogy arrrrgh és mindannyian jót nevetnek ezen a viccen, és ezt a pillanatot használja ki a gonosz, hogy kereket oldjon mert tudja, hogy a galaxis legnagyobb hősei ellen nincs esélye, főleg, hogy kiegészültek új barátjukkal akinek rendezett légzése immár lehetővé teszi, hogy használja az erőt. Na és ekkor nyílik meg egy időkapu amin átugrik a valódi Luke és lekardozza a másik Lukeot akiről kiderül, hogy a birodalom klónozta annak a wampának levágott karján lévő körmön lévő vérből aki annak idején elkapta Lukeot meg a tauntaunját a Hothon. És akkor nem hisznek neki, de ő bizonyítékul felvágja az ál-Lukeot és kiderül, hogy nagyon büdös a belseje és ez azért van, mert a tauntaun vére is ott volt a karmon és ilyen hibrid klón lett. És ezután csatlakozik a csoporthoz Churpa a kis ewok harcos, ő volt annak az ewoknak a fia akit az endori csatában mutatnak, hogy nem kell fel az AT-ST lövése után hiába keltegeti a társa, és bosszút akar állni a birodalmon. (ő fogja leparittyázni később egyébként Phazma kapitányasszonyt, mert a birodalmi research and development azóta sem tud mit kezdeni az ewok halálfegyverrel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.