Okja: Szörnyfilm a Netflixtől

Joon-ho Bong (Snowpiercer, The Host) új filmje a Netflixre érkezik majd. Komolyan mondom, csak azért emelem ki, mert eléggé széles skálát nyom a streaming “adó”. Ott van Sandler vígjátéka, A Beasts of No Nation keménysége, a különböző sorozataik, most meg a Snowpiercer rendezőjének új filmje.

bong-joon-ho-snowpiercer

Várjatok, ez nem minden. A címe Okja, szörnyfilm lesz, és 50 milliót szánnak a költségvetésre. Főbb szerepekben: Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Kelly Macdonald, Bill Nighy, Tilda Swinton. Meg egy koreai lány, aki összebarátkozik egy barátságos lénnyel. Elvileg kreatív szabadságot adnak a rendezőnek, meg a már említett összeget.

Lehet, hogy a Netflix és hasonlók hozzák majd vissza a közepes költségvetésű érdekesebb, jó látvánnyal bíró filmeket? A nagy stúdiók felhagytak velük, inkább 200 milliókat tesznek a “tutira”, mint a Transformers meg a többiek, viszont a kísérletezgetősebb közepesekre már alig áldoznak. Manapság ritkábban készül mittomén, Riddick (38 mill akkor), vagy Seven (33 milla akkor).

human
írta
2015. 11. 11. 03:50
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Okja: Szörnyfilm a Netflixtől” bejegyzéshez

 1. Jó lenne valóban, ha nem csak hatalmas költségvetésű cuccok lennének, hanem ilyenek is. A 2 megemlített filmje a rendezőnek elég érdekes volt, jó a névsor is. Szóval hajrá!

 2. Az Adam Sandler filmet még nem tudjuk, de a BEasts of No Nation szerintem egy kifejezetten erős filmre sikeredett. Mind mondanivalóban, mind látványban. Meglátjuk mi lesz. (Általában nem szoktak félrenyúlni a Netflixnél, még a szerintem leggyengébb Marco Polo is egy erős közepes lett, bár lehet, hogy kevés Netflix-sorozatot nézek ehhez.)

 3. Az éppen játszottak közül mazsolázva:
  Distributor: Buena Vista, Bridge of Spies, Production Budget: $40 million
  Distributor: Warner Bros., The Intern, Production Budget: $35 million
  Distributor: Universal, Crimson Peak, Production Budget: $55 million
  Distributor: Fox, Maze Runner:
  The Scorch Trials, Production Budget: $61 million
  Distributor: Warner Bros., Black Mass, Production Budget: $53 million

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.