Star Wars az EW-ben

Természetesen folytatódik a hype, ezúttal az EW magazinban tűntek fel a Force Awakens szereplői.

force-ewforce2-ew
force23-ewforce3-ew

human
írta
2015. 11. 11. 17:05
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Star Wars az EW-ben” bejegyzéshez

  1. Frank: Az egyik lába eddig is ezüst volt… Egyébként szerintem ez csak marketinghúzás… Így el lehet adni egy újabb adag C-3PO babát… :D

  2. Ad1. Hova tűnt megint Luke Skywalker? Ad2. Bakker, most mar én is latom hogy elegge bamba a feka gyerek.

  3. Ha ellövök egy “R2D2, i’m already a demon” beszólást, azt hányan fogják itt levágni?

  4. Csiki: ez az “adjunk el újabb babákat” érv annyira unalmas és megalapozatlan… A Star Wars kapcsán jött létre a “merchandise” fogalma. Több mint 30 éves property, és még mindig képes óriási hisztériát kelteni. Szerinted szükségük van ilyen olcsó trükkökre, hogy újabb C-3PO-kat adjanak el?

  5. Nna végre! A jó öreg droidok alulreprezentaltsaga zavart meg nagyon ebben a hype-vonatban. Nem is tudom, lattam-e mar oket igy egyben, teljes alakosan. Tetszik, hogy latszik rajtuk az ido mulasa. C3PO szep fenyes meg mindig, de azert ott az a “protezis”, gondolom ennyi evtized tavlatabol mar nincs potalkatresz, R2D2 meg siman kopottas.

  6. a pont a legjobb a felkialtojelen. Han szemebol eltunk a csibeszseg, de ez lehet a korral vagy a plottal jar

  7. Sanosuke: lol, ne elgyél már ekkora troll. A buta rasszizmust unom már, nem azt, ha valakinek nem tetszik a Star Wars. “Bambán néz a néger” az buta rasszizmus, arra jön a hammer lassan.

  8. @Frank: a képregényeket is kellene olvasni :) Mivel eléggé össze vannak kapcsolva – a most érkező C3PO képregény elvileg pont arról fog szólni, hogy miképpen került oda az a piros kar.

  9. Életemben nem kellett magamat védenem egy kijelentés miatt, amit bárkire mondok, ha “””bambán””” néz függetlenül etnikumtól.
    Természetesen visszanézve a korábbi posztokat (minden star wars dolgokat kerülök, és nem tudtam, hogy mik folynak a színész körül) megértem miért gondolod így, de azt azért kikérem magamnak, ha engem megközelítőleg is fajgyűlölőnek tartsanak.

  10. Tudja vki, hogy Luke miért nem kap egy szemernyi hype-ot sem? Nem csak most, korábban se láttam vagy olvastam vele kapcsolatban semmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.