Terminator: Genisys őszintén

A Honest Traileresek most a Terminátor 5. részének ugrottak neki. Sajnos bőven találtak fogást a filmen. Sajnos, mert mindenki fasza Terminátor filmet szeretne már újra nézni a mozikban.

17 hozzászólás a “Terminator: Genisys őszintén” bejegyzéshez

 1. A “Stop trying to make Jai Courtney happen. It’s not going to happen”
  rész szívemből szólt.

 2. Én mai napig nem értem, hogy a Salvation-t miért utálják annyira? Voltak hibái, de hát melyik filmnek nincsenek?

 3. Majd akkor fogunk jó terminátor filmet nézni a moziban amikor 2022-ben az évforduló miatt megint adják a terminátor 2-t.

 4. Puffin: Nálam müködött. Volt abban a filmben egy csomó más Terminator. Sokkal jobb volt, mint a harmadik rész. Amúgy Genisys nekem is tetszett. Nem volt azzal a filmmel sem különösebb gondom. Az hogy valakinek nem szimpatikusak a szereplők szubjektiv vélemény.

 5. zsozso: Érdekes, mert nekem meg valahogy a harmadik rész jobban működött, mint a Salvation… :D Pedig isten a tanúm rá, akartam szeretni azt a filmet :D

 6. Csiki: A harmadik részben nekem nem tetszett, hogy próbáltak poénkodni a szereplőkkel. Ez sajnos a Genisys-ben is megvolt. A Terminator nem egy akció vigjáték. Viszont a Salvation teljesen komolyan volt véve. Nem volt benne felesleges jópofizás.

 7. A Terminátor 5 a legeslegundorítóbb fos film, amit az elmúlt 10 évben nagy moziban játszottak… Jó biztos túlzás, mert nem láttam mindent… DE AMIT ÉN LÁTTAM. KATASZTRÓFA… Undorító, ízléstelenség, ami beuralja a forgatókönyvet, szar párbeszédek, színészek… Fúj…

 8. Az első két rész örök, utána jött a lejtmenet, részről részre egyre lejjebb. Egyszerűen szánalmas volt ez az 5. rész, ahogy meggyalázták az elsőt, csak azért hogy létrehozzanak egy új idősíkot a történet miatt. Pffff. A belem kifordul. Sajnálom, hogy Cameron szarik rá, mert csinálhatna egy normális 3. részt, amivel szépen lezárja az egészet. Csak a jövőben játszódna, egy totális háború, aminek az lenne a vége, hogy a Skynet visszaküldi a CGI Arnoldot, az emberek pedig a CGI M.Biehn-t, majd felrobbantják az időgépet. Szevasz, a kör bezárult.

 9. Miért gáz hogy megcsinálták az első és második film jeleneteit? Miért így kell felfogni? Ez sokkal inkább egy tisztelgés azok előtt. Semmi ciki nem volt benne.Jöhetnek a kövek.

 10. Rolee: Az a baj, hogy James Cameron utolsó jó filmje a Terminator 2 volt. Azóta ő is csak matinés szarokat csinált. Ha ő rendezte volna a Genisyst, lehet akkor sem lett volna más a végeredmény. Számomra Cameron neve már nem garancia semmire sem.

 11. Sajnos olyan terminator mint a 1 vagy 2 rész már sose lesz más világot élünk,és studioknak is csak profit a lényeg ezért egész korosztályt legfökép tiniket ami nagy baj azokat is meg kell találni a filmre,nagyjábol a képregényes filmek miatt van ez,ma ilyen idöket élünk,öszintén egy 18 karikás terminator film is rohadt kockázatos lenne nem hiszem hogy itt csak James cAMERON SEGÍTHETNE EZ NEMCSAK RAJTA ÁLL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.