Maxos I-ben is éljük át

Már ha rég lefoglaltuk a jegyünket persze, hiszen az egyetlen előadás, ahova tényleg volt értelme 1 hónappal előre megvenni a jegyet. A lényeg, hogy itt a Force Awakens IMAX posztere.

A tovább mögött még egy friss tv-spot is van.

imeeeeksz

human
írta
2015. 11. 12. 17:44
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Maxos I-ben is éljük át” bejegyzéshez

  1. Mivel már most elővételben lehet jegyet venni, már generálódott egy bizonyos bevétel. Ezeket a vetítésig nem teszik közzé???

    Mellesleg durva hogy az IMAX előadásokra szinte minden adás fullon van. Alig van már csak pár hely és azok is a leg leg legroszabb helyek :D

  2. Abu: Csak annyit tudunk, hogy az amerikai IMAX vetítésekre eddig 6,5 millió dollár értékben adtak el jegyeket.

  3. Prothean: Tudtommal csak 1 akciójelenetet vettek fel IMAX kamerákkal. A többi mind konvertált lesz.

  4. 1 akciójelenetet? Ez most komoly?? Nem hiszem hogy ilyen nagyszabású filmnél csak 1 jelenetet vettek fel imax kamerával, az csúnya lenne.

  5. Én megint maradok az eredeti nyelvnél, szal sajnos kimarad az IMAX. Amúgy nem csak erre volt értelme foglalni, normális helyek mára feliratos verziókra sincsenek, nekem is csak a szélére sikerült foglalni

  6. @Play: akkor marad a feliratos foglalás :) 1 jelenetért nem fogok verekedni az imax jegyekért. tekintve hogy egy terem van az országban az mindig tele van, ha nincs résen az ember.

  7. Az IMAX lényege, hogy kegyetlen nagy! Milyen jelenetekről beszélgettek, hogy megéri-e?:D Mindegy a képarány(tudom, nem az), az a lényege az IMAX-nek hogy g**i nagy a vászon.Ennyi. Akinek elég a “kisebb” sima mozi vászon is, annak mindegy. A 3D-t hagyjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.