Az Ip Man 3 beszéd nélküli trailere

Ez az amerikai piacra gyártott trailer, csak a hangeffektekkel adják el, na meg a bunyókkal. Ezúttal Mike Tyson is ott van a lenyomandók között.

ipman-t

A tovább mögött nézhető a trailer.

human
írta
2015. 11. 13. 04:03
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Az Ip Man 3 beszéd nélküli trailere” bejegyzéshez

  1. Youtubeon szerintem minden verekedős részt láttam az első kettőből. Lassan ideje lenne rendesen végignézni őket. :)
    Tyson meg érdekes színfoltja lesz ennek szerintem.

  2. Az első két rész nagyon tetszett, az öregkoráról szóló harmadik lezárófilm kicsit vontatott volt (azt hiszem, volt még valami sorozat is, de hozzám nem jutott el).

    Kíváncsian várom az új filmet, és Bruce Lee-t is, már ha a bevett mozdulat rá utal.

  3. Oltári jó volt az első 2 rész, a koreagráflt harcok isteniek, nem kevésszer újranéztem csak azokat. Ezt is várom. Yen még mindig jól nyomja, pedig nem mai gyerek.

  4. Mammut valoban van egy sorozat amit egyszer meg lehet nézni.Ez a hivatalos 3 ik rész amiben Yen játszik. 2010 ben készült egy másik film is másik szereplövel az kavar meg mindenkit , plusz a lezáro filmben amiben öreg abban nem a Yen szerepel.

  5. @Mammut

    “Kíváncsian várom az új filmet, és Bruce Lee-t is, már ha a bevett mozdulat rá utal.”

    Yip man Bruce Lee-nak volt a mestere.

  6. Húúú, a Grandmaster-ről írtam meg életem leglehúzóbb kritikáját..
    Ezt viszont várom erősen

  7. Nekem az ong bak és chocolate akrobatikus vonal ami bejön, de pár éve nem követem a műfajt, tudtok ajánlani valami újabbat ami azokhoz hasonló?

  8. “Yip man Bruce Lee-nak volt a mestere.”

    Persze, és a 2. rész legvégén szerepelt is már gyerekként, de gondolom, a trailer elején is ő van, csak nagyobb kiadásban. :)

  9. ADMG: nekem az a 2010-es is kimaradt akkor :(
    Csak a két fő filmet és az öregkoráról készültet láttam.

  10. Na nem is hallottam, hogy készül egy rendes folytatás. Várom szeretettel szerettem a többit!

  11. ezeket a jeleneteket már mind láttuk. lesz utcai bunyó ahol a fél várost veri össze mint felmentő hős, lesznek mesterek akiket 1-1ben, meg lesz főgonosz is. én is imádtam az első 2 részt, ezt is fogom, de látszik, hogy nagyon biztosra mennek

    remélem bruce lee nagyobb szerepet kap egy orrvakarásnál, ideje lenne átadni a terepet mert ip man kezd uncsi lenni, mégha imádom is ahogy donnie yen formálja meg

  12. @rocco

    Mi az, hogy kezd uncsi lenni Yip Man?
    Nem véletlen ez a film címe, róla szól.
    Ha uncsi, akkor vannak Bruce Lee filmek is, meg Jackie Chan filmek is.
    Szerintem meg az elmúlt évek egyik legjobb filmjei voltak (1-2.rész) ebben a stílusban. Úgyhogy jöjjön csak nyugodtan.

  13. Az első 2 részt imádtam.Donnie Yen-t is birom, mint kung-fu harcost.Tyson nekem kilóg a sorból.Őt a Rockyba kellett volna tenni…Inkább egy thai boxos vonalat kellett volna erőltetni Tony Jaaval…vagy a Raides csókával egy koreai harcot…Az jobban passzolna…

  14. #14 mit nem értesz? yip manről van több film is, teljesen kimaxolták már, azt is tudjuk már róla hány szőr van a könyökén. ebben a stílusban bemutathatnák pl. bruce-t, nem valamelyik régi filmje érdekel.

  15. Rocco: Bruce-ról készült már hasonló film a kilencvenes években, a The Dragon, Jason Scott Lee főszereplésével. Nem is volt rossz.
    A Yip Man 2 nekem annyira nem tetszett, főleg az, hogy gyakorlatilag pofátlanul lekoppintották a Rocky-t, mikor a pöhendi ripacs amerikai bokszoló megölni Yip Man baráttá váló ellenségét, ő pedig bosszút áll.
    Remélem, ez kicsit visszahoz valamit az első rész méltóságából.

  16. Inkább azt mondja meg valaki, hogy mi a jó istenért nem szinkronizálta még senki a Fist of Legend, immár 21 éves filmet?
    Annyi ázsiai filmet magyarított már az RTL és TV2 csoport is, de Jet Li egyik legjobb filmje valahogy kimaradt azóta is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.