Gods of Egypt karakterposzterek – mi a fene ez?

Egy nagyszabású akció-kalandiflm, amiben Egyiptom ősi mítoszainak egyikét keltik majd életre. A gonosz Set (Gerard Butler alakítja) ellen összefog mindenki, hogy megmentse az emberiséget. Mindezt Alex Proyas (Dark City, I Robot, Knowing) rendezésében.

gods_of_egypt_ver4_xlggods_of_egypt_ver3_xlg

gods_of_egypt_xlggods_of_egypt_ver2_xlg
gods_of_egypt_ver6_xlggods_of_egypt_ver5_xlg

11 hozzászólás a “Gods of Egypt karakterposzterek – mi a fene ez?” bejegyzéshez

 1. Az egyiptomi mitológiát nagyon kedvelem, ez még jól is elsülhet ha ki tudják kezelni a mai szemmel gagyi dolgokat.

  Pld. spoiler a mitológiából

  Háború fog kitörni Szét meg hórusz között, mert szét akar uralkodni. Ezt úgy akarta megoldani, hogy megölte az éppen uralkodó Hórusz papáját. Meghívta egy ünnepségre, majd rávette hogy róbáljanak ki egy olyan játékot, hogy belefér-e egy koporsóba. Az meg kipróbálta, erre Szét rácsapta a koporsót és bedobta a folyóba.

 2. Szerintem nagyon jó rendező Alex Proyas. Tök érdekes, hogy nem nagyon hívják olyan igazán nagy projecthez. Ő az aki szerintem nagyon stabilan hozza a szintet a filmjeinél.

  Ezek a poszterek ettől függetlenül szerintem szörnyűek :D Mármint kiég a szemem/monitorom ezektől a színektől.

 3. @Matthew: Hívják azért néha. Amikor pár éve licit volt az Asimov féle Alapitvány filmesítési jogaira, Emmerichék mögött a Warner Bros. licitált és ők Proyassal rendeztették volna.

 4. ne legyenek kétségeink, ez kalap szar lesz. már ezek a poszterek utalnak arra, hogy gagyi, de a 2 forgatókönyvírónak eddig az ismeretlen drakulát, meg az utolsó boszorkányvadász remekművet köszönhetjük

  szóval borítékolhatók a nyomorék, sablonos karakterek, a kiszámítható sztori, klisé klisé hátán amit majd a sok cgi-vel próbálnak eladni

 5. Hol van Anubis??? Őt ne hogy kihagyják. Remélem jól megcsinálják és nem lesz olyan szar mint Rock Herkulese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.