15 hozzászólás a “Ha nincs friss TV-spot a Star Wars-hoz, akkor kép érkezik” bejegyzéshez

 1. Jé, tényleg lehet kommentelni! :D Ezt becsüljük meg! :P :D Viszont nem értem a Disney-t… Minek? Ennyi bőven elég volt, mindenki fel van csigázva, most viszont félek, hogy átesnek lassan a ló túlsó oldalára… Mert hiába akarom mondjuk én elkerülni ezeket, ha 9gag egy idő után tele lesz vele… :D

 2. Senki nem kényszerít hogy néni kell tv spotokat vagy egyéb képeket..Én amint meglátok egy ilyet is instant lapozok/görgetek tovább. Am érdekes fejük van..lehet ezek lesznek a helyi guberálók? :)

 3. Odin: tudom, hogy nem kényszerít senki, de külföldi fórumokon előszeretettel csinálnak belőlük gif-eket, azt meg nem nagyon lehet időben továbbgörgetni… :D

 4. Nyugi srácok Abramsat meg a Lucasartsot ismerve, ezek kb 3 másodperc erejéig fognak a háttérben elmenni egy utolsó előtti jelenetben. :D

 5. Könnyű a válasz arra, hogy miért csinálja Disney. Már most elborítottak mindent a Star Wars termékek az áruházakban, szinte mindegy mit forgalmaznak. Sok idő van még a bemutatóig… Addig is a lehető legtöbb terméket el kell adni!

 6. Én csak azt nem értem, hogy abban a gagyi disney channel-es reklámban miért kellett dolgokat elspoilerezni a gyerekeknek (érezhetően a kisebbeknek készült)????? Enélkül nem akarnának elmenni a moziba???? Már bocs, de ez nagy baromság volt.

 7. Na ezek nekem mar tul szinesek. Csak kiütközik a Disney? Most majd biztos a kicsiknek ezek fognak francia akcentussal “mesa yousa”-zni.

 8. Mondjuk ezt a képet valószínűleg az Empire rángatta ki a Disney-ből, ugyanis a november végén megjelenő számuk hatalmas Star Wars-exkluzív lesz…

 9. Gyerekek!! Van Isten! :D

  ” Tisztelt Star Wars Rajongó Jegyvásárlónk!

  A film jegyelővételekor Önt ért rendszerhiba által okozott kellemetlenség miatt szeretnénk megajándékozni Önt egy darab Star Wars – Az ébredő erő filmplakáttal, amit bízunk benne, hogy örömmel fogad majd.”

 10. Kicsit már sok a marketing gépezetből. Ma láttam Star Wars- os kukoricakonzervet. Ez már nekem kezd kiábrándító lenni pláne hogy nagy áruházban dolgozom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.