3 nő és a Huntsman

Bevutottak a The Huntsman Winter’s War karakterposzterei. Természetesen Kristen Stewart nélkül folyatják a filmet, de Theron és Hemsworth nem maradhat ki. Plusz itt van Emily Bunt is. A varázstükör megszerzése körül zajlik majd a cselekmény.

huntsman0002huntsman0004
huntsman0001huntsman0003

19 hozzászólás a “3 nő és a Huntsman” bejegyzéshez

  1. Blunt is hozza fel magát erősen, de azért Chastain megint egy másik dimenzió, el sem hittem, hogy ez tényleg ő. jól fizethet ez a cucc, pedig nem is volt olyan eszetlen siker az első, megint elsőfilmes rendező..érdekes.

  2. Blunt és Chastain szerepét én simán felcseréltem volna így a castingban. De a casting direktornak nyilván komolyabb oka volt így osztani a szerepeket, pedig, szerintem felcserélve jobban elképzelhetők a szerepekben. Blunt mint szexi harcos csaj, Chastain pedig mind hűvös jégkirálynő. Szerintem ez így működne.

    De még mindig Theron a legjobb nő közöttük. :D

  3. Chastain póza és jelmeze rettenetes, de a fentiek alapján is látom, hogy egyedül vagyok a prioritásaimmal.

    + a jégkirálynő, aki szívfájdalmában elmenekült, hogy magányosan éljen a jégkastélyában, hahaha

  4. Haha Jessica Chastain minden filmjében extra pushup melltartót kap, alig van melle, röhej bazz.

  5. Az elsõt nem bírtam végignézni, úgyhogy telepakolhatják tõlem topmodellekkel is, még egyszer nem tudnak rávenni, hogy leüljek elé!

  6. Mit keres ennyi ennyi jó színész ebben a fantasy micsodában? Az első rész sem volt több korrektnél. Értem én, hogy nem lehet mindig drámában vagy gigablockbusterben játszani, de azért legyen már egy kis igényesség.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.