22 hozzászólás a “A hét dumája” bejegyzéshez

  1. Ez kb. olyan kijelentés, mintha a gyereked összevert volna egy rakat óvodást, összefirkált volna falakat, megrongált volna pár emlékművet, és akkor azt mondanád: dehát ő jó gyerek…

  2. Tudom hogy ízlés kérdése, de nekem tetszett. Ezerszer jobb volt mint a két korábbi izé amit szintén filmnek neveznek. Ezzel csak annyit akarok mondani hogy úgy érzem hogy már divat fikázni az F4-et.

  3. Nekem egész végig tetszett nem volt gond a Darkos hangulattal. Viszont amikor vége lett egyből arra gondoltam hogy ez ennyi??? Képregény fan léttemre teljesen el tudtam vonatkoztatni az eredetitől és kb életemben előszőr önálló médiumként kezeltem. De az a tény hogy ebben a filmben egyszerűen semmi nem történik az tönkre tette az egyébként menet közben élvezhető újféle képregényes érzést.

  4. Szar volt minden ízében. Egy ilyen pikpakk összehányt valami. És az a boss fight a végén. Te jó isten…

  5. Lol. Világ szarja film, ne hasonlítsuk már össze más comic fimekkel. :D Nem véletlen annyi imdb-n, amennyi.
    Ez nem divat kérdése, valóban rossz film. Pont.

  6. Az átalakulásuk utáni öt perc még értékelhető (ott tényleg átjön A Légy hangulat), de azon kívül csupa nevetséges párbeszédek, idióta cselekmény, és egy hihetetlenül gagyi befejezés. Biztos a stúdió is belekavart, de nekem az egészről ordított hogy a rendezőnek fingja sincs hogy hogyan kéne kézben tartania a projektet.

  7. Nekem is tetszettek az átalakulást követő jelenetek. Elég komor hangulatot árasztottak azok a részek. Meg az eleje is még oké, de az utolsó 40 perc egy tragédia volt…

  8. ő nyilatkozott a Gambit filmről, ott került elő és megborultam rajta. MOndjuk Cameron Terminator Genisys védését semmi sem múlja felül idén.

  9. nem értem miért nem lép túl rajta, már akkor se érdekelt senkit ez a film amikor kijött, nem hogy most

  10. pont a terminatort akartam én is felhozni, csak azzal az alan taylor-ral, h vajon mit gondolhat a filmjéről

  11. milyen súlyos mentális problémákkal küzdhetnek azok, akiknek ez tetszett és még képesek is védeni :)))) jó ég

  12. Sajnálom a rendezőt, mert a Chronicle anno nagyon bejött. Mondjuk az amit az utóforgatásokkal kapcsolatban lehetett hallani ill. az egymásra mutogatás a premier környékén, az nem volt valami profi. Lehet maradhatott volna még a srác a kisebb projekteknél 1-2 film erejéig. Amúgy képregényfilmet rendezni nem lehet egy hálás meló. Elég csak Whedon-ra gondolni, akinek most az Ultron után lett elege kb. mindenből.

  13. Számomra nézhető volt, bár valóban nagyon gyorsan és egyszerűen lerendezték a végét, nálam kb. olyan 60% akárcsak a Mad Max (az is csak a látvány miatt, mert nekem nem igazán jött le semmiféle történet, de mintha nem is akartak volna túlságosan sztorit mesélni :/, mindezek mellett rengeteg gagyi “látványelemet” mellőzhettek volna, mint pl. a girátozó csávó a száguldó kamionon XD OMG)

  14. Ja…persze….A világ túlnyomó része pedig nem érti meg a “filmet”F4=Fantasztic Fosch….sicc!:-)

  15. human: Azért a Genisys legalább pörgős és szórakoztató volt. De a FF-ben igazából nem történt semmi sem. Unalmas volt, akció sem volt benne a befejezése pedig gyalázatos.

  16. Destrock: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    A Mad Max-et hozod fel példának? OMG :D:DD Még mindig röhögök. De semmi közöd nincs a filmekhez Úr Isten. Pont azt a filmet hoztad fel, ami egy tökéletes ellenpélda a Zs kategóriás gagyi és az A kategóriás minőség között.

  17. A Fantastic 4 rottenen a kritikusok körében 10%, a Mad Max 97%
    Ember… gagyi szót használni a Mad Max-re és egy kalap alá venni bármilyen szinten is az F4-el. Nem fogtam fel. Így délutánra sikerült agyfaszt kapnom, meg röhögni egy jót Destrock filmszakértő Uram. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.