Akkor hivatalosan is Alien: Covenant

Jövőre forgatják, 2017 októberében nézhetjük majd a Prometheus folytatását. Úgy tűnik a kora ősz hivatalosan is a nagyszabású sci-fik ideje lesz lassan. A Gravity, Interstellar, Martian is itt jött, nyilván nem hétre pontosan.

Kiadták a rövid leírást:

Ridley Scott returns to the universe he created in ‘Alien’ with ‘Alien: Covenant’, the second chapter in a prequel trilogy that began with ‘Prometheus’ — and connects directly to Scott’s 1979 seminal work of science fiction. Bound for a remote planet on the far side of the galaxy, the crew of the colony ship Covenant discovers what they think is an uncharted paradise, but is actually a dark, dangerous world — whose sole inhabitant is the “synthetic” David (Michael Fassbender), survivor of the doomed Prometheus expedition.

Érdekes, mert úgy tűnik az első Prometheusból végül csak a robot lesz fontos. Röviden: A Covenant hajó legénysége azt hiszi, hogy egy fantasztikus helyre találtak az űrben, de igazából csak egy sötét és veszélyes bolygóra akadtak, amin egy David nevű android él egyedül.

Egy logót is kaptunkaz alapsztori mellé.

aliencovenantlogo

20 hozzászólás a “Akkor hivatalosan is Alien: Covenant” bejegyzéshez

  1. Abszolút nem bánnám, ha Rapace kimaradna. Akkoriban berakták néhány filmbe, de nem tartom jó szinésznőnek. Még csak nem is szimpatikus. Nekem kilógott kicsit a Prometheusból is. Fassbender lejátszotta őt és Theron is sokkal jobb volt.

  2. Már alabpól is Theron-nak kellett volna játszania a főszerepet. Szerintem is mindkető jobb volt nála.

  3. Végre egy jó hír. Rapace mehet, nem volt túl jó az első filmben.
    David robot jobb volt sokkal. Ebből így ismét ki lehet hozni vmi érdekeset.

  4. Szerintem elég átlátszó hogy azért lett alien a címe, mert a prometheus név nem vonzana annyi embert, főleg a nem túl jó kritikákat kapott első rész után. Meg Scott folyton mondta hogy alienek nem lesznek a folytatásban. Biztos a stúdió nem így gondolta ezt, meg fanyalogtak emiatt rendesen. Rapace karaktere nem is értem mit akart a film végén. Egy idegen világba akart elmenni egy idegen űrhajóval, amin se emberi hibernáló gép se élelem nem volt… Csak egy fejetlen android. Nem tudom mit hitt. Több fényévnyi utat megtenni így…:D nem kicsi logikátlanság.

  5. Egyébként David miért is élt tovább a fejletépés után? Ash-t muszáj volt összekaparni az első Alienben, és utána Ripley legenyhébb pofonjától is kikapcsolt, Fassbender meg lazán beszélget még volt munkaadójával?

  6. Szerintem a Martian sikere után “hirtelen” gondolt egyet és P2 helyett inkább Aliennel címkézi az új részt. Szintén csak szerintem….de Neil által rendezett Alien inkább érdekli a népet mint egy P2. Talán az eddig kigondolt sztorit is tök újragondolja majd Scott.

  7. Már ez a rövid sztori felvázolás is elég gyenge lábakon áll! Van rá egy db ezresem, hogy ahova a csajszika, meg az elvileg letépett fejű robot megy, ott mégiscsak lesz alienféleségesmelléktermékesszörny!! :D
    Persze a másik bolygón ott hagyták!

  8. Emlekszem amikor annak idejen sokan lehuztuk a Prometheust. Azok kozul akik vedtek a filmet sokaknak egy ervuk volt csak mellette: Ez nem Alien film, ne fikazd, hogy kicsit sem illik ossze a ketto!
    Most mi a velemenyetek?

  9. Prometheus a hajó neve volt amit szarrá törtek, szóval logikátlan is lenne Prometheus 2-nek hívni.

  10. Prometheus nem csak a hajó neve volt, hanem egy utalás is az idegen tervezőkre. Ez egy nagyon agyas utalás volt ám, még a karácsonyfánál is jobb!

  11. ALIEN ISOLATION.
    Mostmár scottnak muszály Alien cím mögé bujnia, hogy fentartsa az érdeklődést….

  12. No de kii mondta, hogy nem Rapace lesz az egyik főszereplő? Tökéletes Ripley utánérzés. Ugye Ripley sem egy cicababa volt, ebbe a sorozatba karakteres, kemény nők kellenek, és nem szép arcú tündibündik. Tudtommal senki nem mondta, hogy nem Noomi Rapace lesz a női főszereplő. Az hogy beválogattak mellé egy fiatal csajt, nem jelenti azt, hogy Rapace félre van lökve, ez csak egy következtetés most, amit nem tudom mi támaszt alá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.