Bruce Lee, Fast nad Furious spinoffok, McConaughey, Gosling

Tényleg Ryan Gosling lesz Harrison Ford mellett a Blader Runner 2-ben, amit Denis Villeneuve (Sicario) rendez. Utóbbi miatt vállalta el a filmet. Kíváncsi leszek, hogy végül kinek jut a zeneszerzés.

MMTDTheader

Matthew McConaughey lehet a 2017-re tervezett The Dark Tower-film gonosza. Felajánlották neki a szerepet, de még nem mondott rá igent, épp olvassa a forgatókönyvet. Ő lenne Walter Padick a filmben.

A producer szerint a Gambit-film egy rablós filmbe öltött szexi thriller lesz. Tatum lehozza. A bemutató dátuma is 2017-re lett tolva 2016-ról.

Az Universal Pictures nem szarozik, jöhetnek a Fast and Furious spinoffok. Ez valami hihetetlen. Ugyekészül a 8. rész, de gondolom egyre többe kerül minden szereplőt kifizetni hozzá, a megoldás, hogy páran külön kalandokra mennek majd. Mármint a profitmaximalizálásra megoldás, csak épp a Furious filmek “család” ötletét dobja el az egész, még akkor is, ha Rock elcipel a vállán egy esetleges spinoffot.

Elkezdték a Birth of the Dragon forgatását, ami a fiatal Bruce Lee (Philip Ng (Once Upon A Time in Shanghai, Vegas to Macau) alakítja majd) és Wong Jack Man harcát mutatja majd be. Ez után a harc után “született meg” az igazi Bruce Lee. Kíváncsi leszek, hogy a sokak szerint nem eldöntött végeredményét a harcnak a film miképp fogja ábrázolni.

A tovább mögött egy mozgó poszter a Finding Dorynak.

2 hozzászólás a “Bruce Lee, Fast nad Furious spinoffok, McConaughey, Gosling” bejegyzéshez

  1. “a Gambit-film egy rablós filmbe öltött szexi thriller lesz”
    Na engem most veszítettek el. A marvel úgy látszik megcélozza a női nézőket.

  2. Mikor lesz már világos mindenkinek, hogy semmi köze a marvelnek az X-men és azon belül is a Gambit filmhez. Hiába marvel képregény a filmjogok a Foxnál vannak igen annál a stúdiónál aki elbaszta az F4et is meg az X-ment is elfogja csak az picit hosszabb folyamat…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.