Gods of Egypt-előzetes: Gerard Butler most a rosszak oldalán kiabál

Egy dolog mindenképp a film előnyére írható: nem szaroztak az istenek ábrázolásával. A mitológia teljes valójában életre kel a Gods of Egyptben.

Széth átveszi a hatalmat Egyiptom fölött, egy srác visszarabolja tőle Hórusz szemét, hogy ezzel segítsen legyőzni az elborult agyú istent. Meg még páran összefognak, hatalmas szörnyek is küzdenek, rengeteg CGI munkás pedig eltartja a családját.

goddsofegypttrailer

Úgy tűnik, hogy akinek a Clash of the Titans tetszett, azok ráizgulhatnak erre is. Nem kiemelkedő minőség, még a látvány sem, viszont egész jó színészek fantasy harcokban ropják. Videó a tovább mögött.

47 hozzászólás a “Gods of Egypt-előzetes: Gerard Butler most a rosszak oldalán kiabál” bejegyzéshez

 1. Én csak tátottam a számat, hogy ekkora faszság egyszerűen nem létezhet :D Aztán rájöttem, hogy valahol zseninek kell lenni egy ilyen film elkészüléséhez. Meg bevallom, hogy a végén az a kobra-roham marhára bejött. Eszembe jutott a Clash of the Titans skorpiós ámokfutása.

 2. Nem tudom, milyen drog terjed Gagyiwoodban, de az tuti, hogy üt mindent, ami eddig forgalomban volt :D Mert ha nem így van, akkor lövésem sincs, erre ki és miért áldozott bármennyi pénzt.
  Ekkora buktát sztem már rég láttunk, mint amilyen ez lesz.

 3. Mikor a csaj haja tűnik még a legtermészetesebbnek, akkor az már rég rossz.

  Nem tudom, a hallmark fantasy tévéfilmek jutnának eszembe róla, ha nem lenne a szép, színes CGI orgia. Annak is örülök majd, ha a párbeszédek, cselekmény normálisra sikeredik, itthoni családi mozinak egyszer jó lesz. Ami mindenképp pozitívum, hogy vééégre egyiptomi mitológia!

  Amúgy lassan elkezdek azon gondolkodni, hogy Nikolaj Coster-Waldau és a GoT, hogy találták meg ilyen szerencsésen egymást, mert ez és a Csajok bosszúja alapján a fickó nem gondolkodik sokat, mit vállaljon el, hogy a hollywoody körforgásba bekerüljön.

 4. Hát ez nagyon szutyok :-D pedig imádom a Titán filmeket is. Az Exodus is gyönyörű volt!! De ezz boaahhhhh

 5. Nekem erről a Pompej című borzadály jutott eszembe. Árad belőle a gagyiság, többnek akar látszani mint ami. Pedig az alap ötlettel nincs baj, de ez a megvalósítás, pfffff.

 6. Mikor látszólag benne van a trailerben a film összes akciójelenete, az garantálja a film minőségét. Ha átlagban megkapja a 60%-ot, az egy kellemes csalódás lesz. De valószínű nem fogja…

 7. Kimmelnél kérdezték meg Butlert, hogy van e kurva nagy diákhitele, mer elvállal minden random fost. Kezdem elhinni.

 8. szerintem egy jo kis popcorn mozi lesz.
  betöltünk pár dzsaneszt azt hadszóljon.
  engem megvettek kilora.

 9. Nem igaz, hogy Buttlernek és Coster-Waldaunak már ennyire minden mindegy, hogy miben vállalnak szerepet!
  Ők azért ennél jobb színészek!

 10. A repdesős részeknél tiszta Power Kapitány! Überkirályságosságosság! Végre valami, ami nem remake!

 11. “ne legyenek kétségeink, ez kalap szar lesz. már ezek a poszterek utalnak arra, hogy gagyi, de a 2 forgatókönyvírónak eddig az ismeretlen drakulát, meg az utolsó boszorkányvadász remekművet köszönhetjük

  szóval borítékolhatók a nyomorék, sablonos karakterek, a kiszámítható sztori, klisé klisé hátán amit majd a sok cgi-vel próbálnak eladni” – ezt írtam 5 napja a poszternél, hát most videóval igazoltak engem.

  A 2 hülye írón kívül az a legnagyobb baj, hogy azt hiszik attól lesz jó valami ha minél nagyobb minél több, itt pl. CGI meg mitológiai lények tömkelege lesz, ami rossz lépés, mert mindenkire jut kb. 10 másodperc és már lépünk is tovább..

 12. pff… pedig jó lenne valami egyiptomi mitológiás film. Az meg, hogy ki a visionary director tökre nem érdekel, mert rettentően néz ki és gagyinak. A trailer alapján még csak nem is olyan, mint a Tarsem-féle Immortals, amiről, hogyha másért nem is, de a vizuális orgia miatt nem jövök ki a moziból.

 13. Komolyra fordítva a szót, ez annyira színes, hogy már disney. Hogy lehet ennyi pénzt elb@szni egy ilyen sz@rra? Simán jó is lehetne, ha sötétebb hangvitelű lenne, lennének igazi díszletek, és nem a CGI-ből állna az egész. A Múmia trükkjei lealázzák ezt a szutyokparádét!

 14. Nehogy bárki is pénzt adjon ki érte!!!
  Térdenállva könyörgök, hogy ne támogassuk már ezeket a mocsok filmeket!

 15. Namostkéremszépen. Ez egy jó film lesz.

  A tréler nem lőtt le semmi poént a sztorival kapcsolatban. Épp csak sejteti, hogy mire számíthatunk.
  Szép színes képi világ, mintha csak a valóságot néznénk.
  Kiváló humor.
  Igazi karakterdráma, jellemfejlődés, színészi teljesítmények hada várható.

  Csak moziban, kétszer. Aki mást mond az hater, looser, és get a life.

  Star Wars helyett pont jó lesz.

 16. Nem akarom elhinni, hogy Alex Proyas (aki szerintem tényleg “visionary director”) ilyet csinál… :/

 17. Egy videójátékban több az élőszereplős képkocka, mint ebben a fosban. Megvakulok. Ezt a szutykot.. nem csoda, hogy Hollywood inkább a régi klasszikusokat akarja remakelni, új “ötletek” helyett.

 18. Nem tudom mit fanyalogtok már jó előre, inkább örüljünk, hogy készülnek ilyen filmek is. A cgi általában nem a végleges a trailerekben különben sem nagy kunszt úgy jót csinálni ha sötétben játszódik és/vagy zuhogó esőben a jelenet világosban jobban kiszúrod a hibát, de legalább látsz valamit. Nekem az nem tetszik, hogy Széthnek Anubisz fejet csináltak, csak mert az a közismertebb standard egyiptomi istenfej, meg a lovable scoundrel sidekick klisé karakter aki a végén rántja a muffot és majd bizonyára az első emberi fáraó lesz mert Hollywood.

 19. A trailert se bírtam végignézni, annyira érdektelen. Miért ne lehetne fanyalogni? :D Unalmas kliséhalmaz már innen az egész, a mitológiához csak pont annyi köze van, hogy valami halvány érdeklődést keltsen az emberekben. Kicsit fehérek is az istenek, bár emiatt nem errefelé szokás panaszkodni.

  Percy Jackson kicsit délebbre, ennyi. Unalmas!

 20. Nekem a trailer alatt olyan filmek jutottak eszembe, mint a Pompei, I Frankenstein, The Priest stb.

 21. Ez legalább olyan gagyinak néz ki, mint a Clash of Titans, de lehet megnézem majd egy unalmas estémen…ki tudja? :D

 22. Kár hogy már rég elmúltam tízéves. Akkoriban nekem miért a Gymkata meg a Lone Wolf jutott, miért nem ez az epikus műremek?

 23. Nem vágom mi a probléma ezzel a filmmel? :) Nekem bejött így első nézésre. A CGI gurméknak meg nem adunk a véleményére ugye, mert nem tartom valószínűnek, hogy fikarcnyit is értenének hozzá :D Ha megbukik az sem nagyon érdekel :) én csípem az ilyen CGI “vizsgafilm”-eket :D

 24. Nem tudom, másoknak miért nem… de nekem
  MARHÁRA TETSZIK.
  Kezdem azt érezni ezen az oldalon, hogy mindenki azért jön ide, hogy kiverje a kritizálós f***át…
  Mindenben találtok hibát, mindent lehúztok…
  De szar életetek lehet… :D

 25. TheMan: olvasd el a Sicario kritikát, de aztán pozitívat kommentelj, akkor is ha nem tetszik vagy unalmasnak tűnik a film!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.