Val Kilmer is visszatér a Top Gun 2-ben

Tom Cruise adott a folytatásban, de úgy tűnik, hogy a homo partnere, Iceman is kap egy kisebb szerepet. Természetesen Val Kilmer alakítja majd ismét a figurát. Anélkül elfogadta a szerepet, hogy olvasta volna a forgatókönyvet. Mondjuk ez a karrierjének halálközeli állapota miatt is lehet.

TOP-GUN-ICEMAN12

De persze pozitív fényben adja elő: “I just got offered ‪Top Gun 2. Not often you get to say “yes” without reading the script.”

A történet ugye a drónok, és a régi pilóták – számítógépkezelők témára épül majd.

human
írta
2015. 11. 17. 18:12
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Val Kilmer is visszatér a Top Gun 2-ben” bejegyzéshez

  1. Az érdekes lesz, mert 1 hete olvastam, hogy torokrákban szenved, pár hónapja van hátra maximum és nem akar kezelést, mert valami fura felekezet tagja, akik nem hisznek az ilyesmiben. Szóval melyik az igaz?

  2. Csak akadnának le arról a drónos sztoriról. A TOP GUN -on pont azért nem fogott az idő vasfoga, mert nem mutogatták orrba-szájba a “modern technologiát”. Ha a folytatásban erre fektetik a hangsúlyt, akkor 20 év múlva azon fogunk röhögni, hogy milyen gagyi cuccok vannak a filmben. Bőven elég lenne annyi, ha ismét bemutatnák a pilóták életét és kirobbanna valami háború, ahol a “nagy öregek” jobban helytállnának, mint a fiatal pilóták. Plusz kell egy überkirályságos főcímdal, mert az első részben ugyebár volt olyan, valamint kevés CGI. Aztán ha sikeres lesz a film, akkor jöhet a Nagy Durranás 3!

  3. Egy olyan egyháznak a tagja, akik szerint betegség nem létezik, így nyilván Kilmer is azért írta ezt ki meg nyilatkozta le, mert ő maga nem érzi betegnek magát, viszont a fotók meg a hírek nem ezt támasztják alá /baromira lefogyott meg a kórházban álnéven ápolták/.

  4. Mindenki tudja, hogy Iceman miután kilépett a seregből L.A-ben Meleg Perry néven magánnyomozónak állt.

  5. @wys: Csak nyár óta kb 40szer lattam, szerintem nem kell neki folytatas. Kilmar miatt is zseniális es a helyzete miatt szomoru lenne ha kihagynak ot.
    Viszont Shane es RDJ osszeallhatna megint egy hasonlóan elborult komediara

  6. Állítólag ma lemondta a Top Gun 2 -ben való szereplését az állapota miatt. Sajnálom szegényt.

  7. @bobjay: “Aztán ha sikeres lesz a film, akkor jöhet a Nagy Durranás 3!”

    Természetesen Charlie Sheen-nel a főszerepben! :)

  8. kaptain: Naná! Rohadt jó volt mindkét rész és Sheen-nek baromi jól állt a szerep. Olyan fapofával nyomatta a baromságokat, mint Leslie Nielsen. Igazi vígjátékok voltak ezek, igazi poénokkal, nem olyan büfögős-fingós baromságok, mint manapság.
    Val Kilmer-nek a Top Secret-je is baromi jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.