How To Be Single-előzetes: használd ki a másik oldalt?

Legalábbis ez a film látszólag azzal az üzenettel bír, hogy ha egyedülálló vagy, akkor ideje kihasználnod a másik nemet.

Mondjuk amikor megláttam az ismét magát alakító Rebel Wilsont az egyik főszerepben, akkor nyilvánvalóvá vált, hogy nem kell megnéznem a filmet soha. Ugyanazt alakítja, mint eddig mindig, csak most a barátnőjét avatja be a húspiac rejtelmeibe annak szakítása után.

A poszter alatt ott a “vicces” trailer. Wilson mellett amúgy Dakota Johnson (50 Shades of Gay), Alison Brie (Community), Leslie Mann (This is 40) tűnik még fel.

how_to_be_single_xlg

18 hozzászólás a “How To Be Single-előzetes: használd ki a másik oldalt?” bejegyzéshez

  1. A bridesmaids-be is játszott és az egyik hanem a legjobb csajos vígjáték…de hát ezért van itt ennyi okos mert te is előre eldöntesz mindent na mindegy én azért megnézem :)

  2. roberto: rendben, de láttad pitch perfectben, és még tévésorozata is volt, végig ugyanazt alakította.

  3. Ez oké de azért nem ezen múlik hogy jólesz vagy nem ott van pl morgan freeman hány filmet kikéne hagynom azújak közül pfff :)

  4. roberto: A különbség, hogy Morgan Freeman legrosszabb alakítása is messze jobb, mint Wilson legjobb alakítása… Komolyan mondom még érdekelne is a film, de Wilson miatt ez passz… Majd ha egyáltalán nem lesz mit nézni és láttam már az új FF4-et is… :D

  5. @deni: Engem érdekel. Persze nem moziba nézős, ahhoz ennél több kell számomra, de ha “elérhető” lesz, akkor egész biztosan megnézem. A maga műfajában teljesen korrektnek tűnik egy álmos, vagy másnapos hétvégére. És még nevetni is fogok rajta jó eséllyel.

    Rebel Wilsont én sem szívlelem annyira, mert tényleg minden filmjében annyi pasija van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni… nincs mit szépíteni rajta, szerintem a legtöbb embernek nem ő a nőideálja, és mégis mindig ő a “főribi”. :-)

    Annyiban én is egyetértek Robertóval vagyok a témában, hogy baromira idegesít, mikor az emberek kijelentik egy filmről, hogy szar. Ilyen esetekben azt lenne szerencsés írni, hogy neki nem tetszik, és ugye leírni az okokat, hogy miért nem. Ez egy vélemény. Az odaböfögve, hogy “ki a fasz nézi ezt meg”, meg “ez egy szar”, ez nem vélemény, ez semmi.

    Human legalább leírta, hogy ő utálja Rebel Wilson, emiatt a filmet is kihagyja, ami teljesen érthető. Bár persze ő is tett utalást rá, hogy a film szerinte szar, de legalább nem jelentette ki kategorikusan, mintha a véleménye egyfajta megmásíthatatlan tény lenne, amit mindenkinek el kell fogadnia a film kapcsán, és aki nem tesz így, az retardált.

  6. Én csípem Rebel Wilsont, de teljesen meg tudom érteni ha valaki nem bírja.

    És sajnos tényleg az van, hogy ebből az egy poszterből tökéletesen tudni lehet milyen lesz a film, trailert is felesleges megnézni.

    Szigorúan kategóriájában nézve viszont nem tűnik rossznak (már aki bírja ezt a stílust), de igazság szerint nem tudok mondani olyan komédiát 2015-ből ami kiemelkedő lett volna.

  7. Ne egy újabb, igazi p**sás múvi, vagy: “aki még nem lenne az, hát most azt csinálunk belőle”. Nem vagyok erkölccsősz feltétlen, de hányok az ilyen mondanivalójú filmektől. Aztán majd 40-esen leharcoltan majd ríhatnak, hogy macskákkal élnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.