Now You See Me 2-előzetes: tadaaaaa

A bűvészet 4 lovasa visszatér, valami sokkal nagyobb trükk miatt. Az első teaser főleg a pörgős akciókat és elképesztő bűvészmutatványokat emeli ki, hogy a végén bedobja a poént a Daniel Radcliffe-et. Jövő nyáron nézzük.

nowyouseeme2-teaser-trailer-screenshot

A tovább mögött nézhető.

24 hozzászólás a “Now You See Me 2-előzetes: tadaaaaa” bejegyzéshez

  1. Eszméletlen jó volt az első rész, szóval nincs az az isten, hogy ezt a reklámot megnézzem. Majd a moziban, de rmeélem, jól sikerült, hogy minél több bizonytalant berántson.

  2. Vérgagyi! Ezekkel a full cgi részekkel, csak megölik az emberben azt a részt, hogy gondolkozzanak, mi hogyan is ment végbe a trükk során, a prestige pont ennek hiánya miatt működött, ott meg tudták oldani vágásokkal (nyilván ott is volt némi számítógép a háttérben)

  3. Érdekes az itt jelenlevő két végletet hangoztató tábor. :)
    Érdekes film volt azt leszögezhettük és aki előre tudta a csavart a végén az hazudik vagy benne van a 10ből 1-ben aki rá hibázott :D

  4. Gegory: a logikai bakik voltak a gondok. Legalábbis azok is. Pl auto felborulasa a hidon.. Csavar meg minden filmben van, vlmilyen melysegben..

  5. Sajnos nekem se jött be az első rész, pedig jó is lehetett volna. Szórakoztató voltak a trükkök és a beszélgetések egy része. Viszont teljesen értelmetlenek voltak a “megoldások”, a magyarázatok üresek voltak, és a menekülések fizikai képtelenségek. Tudom, “varázslók, trükkmesterek”.

    Illetve, talán az ami miatt talán a leginkább megutáltam, hogy egy időben mindegyik csatornán ment este. Valamelyik csatorna esti filmje vagy nappali filmje ez volt. Gyakorlatilag nem lehetett úgy bekapcsolni a TV-t, hogy valahol ne ez a film menjen. Ez gondolom az ára miatt volt.

  6. szkeptikusan alltam neki az elso resznek, azota az egyik kedvenc filmem. Varos es moziban nezos, remelem hozza az elso szinvonalat…

  7. Az a baj az ilyen filmekben hogy kell lennie egy csavarnak. Valószínűleg Harry a legnagyobb bűvész, és az h itt elejti a kártyát az ilyen megtévesztés tádááá

  8. Nekem tetszett az első rész, de a befejezése totál hazavágta az egészet. Amúgy a trailer nem volt jó.

  9. Szórakoztató volt az első rész, és ez is kifejezetten annak tűnik. A trailer végén felröhögtem :)

  10. A végén nagyon felröhögtem. :D Annyira bírom Radcliffet, hogy lassan már ott tartok, mindent megnézek, amiben benne van.

    A filmhez: az első rész nagyon tetszett addig a pontig, míg be nem lebegtettek valami tényleges misztikumot. Az nem hiányzott a végére.

    Mindenképpen város, meg nézős meg ilyesmi, már csak Radcliffe miatt is ;)

  11. Valoszinuleg attol fugg, hogy tetszett-e vagy sem, hogy mennyire akartad a buveszes reszet komolyan venni.

    Amig nalam sok uj akciofilm (pl. Avengers 2, Furious 7) annyira unalomba fullad, hogy esetenkent vegig se nezem, addig itt semmi bajom nem volt vele, sot a Now You See Me 1 nagyon bejott, ilyen kb. 9/10 ertekelnem.

    Mondjuk azt mar megfigyeltem, hogy amennyiben tetszik a szineszek jateka meg a film hangulata, akkor a story hianyossagait hajlando vagyok figyelmen kivul hagyni es forditva: lehet akarmilyen jo a story ha nem kap el a hangulat.

  12. Olyannyira feledhető az első rész, amit még ingyen jeggyel láttam, hogy mikor megpróbáltam elmesélni pár nappal később valakinek nem jutott eszembe a címe és hogy miről is szólt igazából. Az első rész konkrétan hülyét csinál az emberből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.