Christopher McQuarrie esélyes a Mission Impossible 6-ra

Az ötödik részt rendezte az öreg, Cruise gondolom bírja, hiszen ezzel ő lehet az első rendező a franchise életében, akire két részt is bíznak. Még nem 100% a hír, de már tárgyalnak vele.

tumblr_nl0r0qRKp91rvpu8lo1_1280

Természetesen Cruise visszatér a 6. részben, nem is kérdés, és a forgatást 2016 augusztusában kezdenék McQuarrie forgatókönyve alapján.

9 hozzászólás a “Christopher McQuarrie esélyes a Mission Impossible 6-ra” bejegyzéshez

 1. Akkor továbbre sem kapunk egy igazi Mission:Impossible feldolgozást. Marad az Ethan Hunt one man show.

 2. Szerintem meg az ötödik az egész széria leggyengébb része lett – és igen, nem feledkeztem el a 2. részről sem. Bírom Christopher McQuarrie-t, de jobb rendezőt is el tudnék képzelni a filmnek. Inkább a Jack Reacher 2.-t csinálta volna ő meg. (Bár, Zwick is minőségi csere.)

 3. A moziban jól elvoltam az 5 résszel, de mostanra kb semmire sem emlékszem a sztoriból, meg úgy pár jelenetet leszámítva az egész filmre igaz ez, és a negyedik rész is dettó ilyen.
  Nem mondom, hogy nem szórakoztatóak, de semmi maradandót nem kaptam. A 3. rész volt az utolsó amire azt mondom, hogy maradandó élmény volt.
  Persze hozza a pénzt a sorozat, értem, hogy folytatják, de ez a futószalag gyártás átka.

 4. Aztán jöhet évente egy rész és közben a spin-offok?
  Nincs különösebb bajom a sorozattal, de már egyáltalán nem hoz lázba. Lesz még valaha ilyen stilusú film, ami nem egy sorozat része, vagy már csak James Bondot, Ethan Huntot és Jason Bournet kell néznünk életünk végéig?

 5. Azota is banom, h idot áldoztam a legutóbbi részre. Ezt tuti kihagyom.. Szemfényvesztők, halalos iram, eronek erejével stb szint. Tipikusan olyan filmek amiket kár megneznem.

 6. Nagyon jó volt az ötödik rész, legnagyobb örömömre történet szintjén is. Az, hogy újra McQuarrie visszaül a rendezői székbe, szerintem nem baj, csak legyen elég ötlete, hogy ne kényelmesedjen el a nagy jódolgában, hogy megint dirigálhat. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.