Hó, pisztolyok

Az biztos, hogy Tarantino új westernjében sokat fognak dumálni, meg az is, hogy ez a poszter hangulatos a fogadóba menekülő szereplőkkel.

hateful_eight_payoff_final

6 hozzászólás a “Hó, pisztolyok” bejegyzéshez

 1. Ha olyan jók nem is lesznek benne a dumák, mint a zseniális Ponyvaregényben, de megközelíti, már akkor is egy kiemelkedő alkotással lesz dolgunk, ami odaveri a tavalyi filmek 99%-át.

  Tarantino nem nagyon okozott még eddig csalódást, most se fog szerintem. A Django is nagyon állat volt.
  A western meg úgy látom kezd újra divatba jönni. Nagyon helyes. És még helyesebb, hogy Tarantinonak is bejön ez a stílus. Bár ez nem meglepő, hiszen a Jó a rossz és a csúf az egyik kedvenc filmje a mesternek. :)

 2. azért a djangoban nem sok egyensúly volt, a főszereplő konkrétan alig szólal meg a film második felében, csak dicaprio színészkedik…. szerintem béna film, nekem már a kill billek se tetszettek… azok is csak ezt a hülye tarantino hullámot használták ki

 3. Csak DiCaprio színészkedik?
  Christoph Waltz?
  Béna film???? Hülye Tarantino hullám???
  Jól van ember.:D Kicsit felröhögtem most magamban, kellett így hétvégére. :D

  Szeretem amikor az Alkonyat rajongók előbújnak és elkezdenek filmekről mesélni.

  Mert oké, hogy nem tetszik mindenkinek. Nem is kell.
  Nekem se tetszett a Keresztapa, mégis elismerem.

  Sajnálom, hogy sokan nem tudnak különbséget tenni, nem tudnak elvonatkoztatni. Aközött, hogy tetszik-e v sem, meg aközött, hogy a film maga egyébként milyen.

 4. Chahcky : így van igen, hülye Tarantino hullám és a Djangoban a főszereplő meg se szólal a film második felében, jó röhögést… nem szeretem ha valaki nem őszinte, de jó szórakozást… ha a film egyébként szar, akkor miért kéne tetszenie ?

 5. Miért kellene megszólalnia? Beszélnek szerintem eleget a filmben mások, Tarantino filmjeire a párbeszédek hiányát és minőségét pont, amit nem róhatsz fel/kritizálhatsz.
  Egyébként azért, mert valaki nem beszél, az még egyáltalán nem jeletni, hogy nem színészkedik… látom nem sok filmet néztél.

  Eddig egyetlen egy értelmes érvet nem hoztál fel, hogy miért lenne szar film, csak dobálózol ezzel a szóval. Tarantino hullámozol, mintha tenger lennél, összevissza benyögsz random szavakat, hogy őszinte… de semmi logika nincs abban, amit írsz, így csak röhögni lehet rajtad, igen. :D

  És nem kéne, hogy tetszen a film neked, mert állításod szerint “szar”. Ilyet én nem mondtam.

  Az én logikám, ha kicsit figyelmesebben elolvasod, amit írok: azért, mert neked nem tetszik egy film, miért lenne az feltétlen “szar”?

  De hát ha nem tudsz értelmezni egy ilyen egyszerű szöveget, akkor már minden világos. Értem miért nem tetszenek a Tarantino filmek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.