20 hozzászólás a “Ha nem Star Wars bábút vennél karácsonyra” bejegyzéshez

  1. Batmman kéne, Sups-t se dobnám ki ha ajándékba kapnám, de meg nem venném szerintem..olyan furi a feje, Cavilles, de rúzsos…lehet csak ezeken a képeken ilyen erősen furcsa a feje és boltban, kézben tartva, nem tudnék neki ellenállni. A textúrája mindkettőnek nagyon tetszik. Ez a mafex ez olcsóbb, mint a Hot toys remélem, mert annyira jól azért nem néz ki, de minőségibbnek tűnik soknál.

  2. Mekare – Igen olcsóbb mint a Hot Toys, de persze cserébe jóval gyengébb minőségű, ami a képen látszik is.

  3. Ctrl+Alt+Del
    Köszi. Igen azt látom, hogy annál gyengébb minőségű, de sok eddig látott BvS figuránál viszont azért jobbnak tűnik. Még Cavill is felismerhető.

  4. Mekare – Szívesen. Ha mint gyűjtőt kérdezel én nem venném meg. Nézd meg a végtagok illeszkedését, az arc kidolgozását, tartozékok hiányát. Kicsit többért már kapsz HT-ból igényesen kidolgozott Batman-t is ami legalább tartja az árát.

    Van egy ilyen The Dark Knight Rises DX12-m de ez a Mafex köszönő viszonyba sincs vele.

    http://www.hottoys.com.hk/productDetail.php?productID=133

  5. van egy ürge deviantarton, az a hobbija, hogy ilyen babákat “tuningol fel”, sokkal élethűbbé teszi őket. őt kéne rászabadítani erre. ha megtalálom, linkelem az embert, marha jó dolgokat csinál.

  6. Superman kicsit olyan arcot vág, mintha a híg fosást tartaná vissza, komoly energiákat fektetve abba, hogy a körülötte állók ne vegyék észre…

  7. Ctrl+Alt+Del

    Hú hát ezek baromi gyönyörűek természetesen, néha szoktam HTken csorgatni a nyálam, de én nem vagyok gyűjtő. Viszont a tanácsod megfogadom, magamnak nem veszek ilyet, de ha valaki megakar ajándékozni azt nem fogom elkergetni :D

  8. Sziasztok! Épp tegnap akadtám rá a HT figurákra, azóta is tör a frász értük:) itthon esetleg létező boltban lehet valahol csorgatni rájuk?:D

  9. Mekare – Bizony az, de ha lesz alkalmad élőben is megnézni őket majd meglátod :)

    bejgli12 – Lehet, HoldfényTeam néven keress rá, (Mekare linkelte) de ha igazán őszinte akarok lenni akkor én nem ajánlanám őket. Ha javasolhatom nézz körbe a hazai hirdetési oldalakon, ott előfordulnak néha eladó példányok, de jól nézd meg mit veszel meg, mi mennyit ér, milyen marketing szövegnek dőlsz be. Célszerű gyűjtőtől vásárolni, vitrinben tartott figurákat, és mindenképpen csak olyat aminek minden tartozéka megvan, a gyári dobozával együtt. Én az E-Bay-ről illetve az itthoni gyűjtőktől szerzem be őket. Ha kell segítség és biztos helyről akarsz vásárolni írj egy mail címet és segítek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.