Megvan Star Lord (who?) faterja (frissítve)

Elvileg 4 forrásra hivatkozva hozta le a HH, hogy kicsoda Peter Quill apja. Spoileres, gondolom van ahol főoldaon lesz, de én azért elrejtem a tovább mögé.

update: James Gunn tagadja, hogy ez igaz lenne.

guardians-of-the-galaxy-star-lord-helmet-feature

Elvileg Mar-Vell, aki még jó régen járt a Földön, hogy feltérképezze tűzerőnket, meg hogy a fajunk veszélyes lesz-e az övére. Ekkor csapott össze Carollal is, aki a csata során lett Ms. Marvel, mert keveredtek a képességeik.

Ez összecseng azzal, hogy miért vágták ki a tervezett Captain Marvel cameot az Age of Ultronból, mert előbb bemutatják Mar-Vell-t akkor a Guardians of the Galaxy 2-ben.

20 hozzászólás a “Megvan Star Lord (who?) faterja (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Starlord? Jaa akkor ez a rossz izlésűek altal felul értékelt GoG lesz.. Nem varom. Szerintem nem különleges ha a 80 as evek zenéjére repkednek űrhajok. A jo forgatókönyv, na az különleges..

 2. OFF: Sosem fogom megérteni, hogy ha valami nem tetszik, miért nem lépnek át rajta, miért kell leállni nyálverni?

  ON: Pedig biztos voltam benne, hogy Thanos tesója, StarFox lesz az apja. Ha Mar-Vell a kedves papa, miért keresi Quillt Thanos annyira?

 3. Jimmy Kimmel tweetje , lehet kapunk valamit :

  @Iron_Man & @CaptainAmerica themselves, @RobertDowneyJr & @ChrisEvans are on TONIGHT with a BIG #CivilWar surprise… @Marvel

 4. Ben: Ilyennel mint ez majdnem az összes. De azok nincsenek is tulertekelve. Ott a madmax. Annak sem nagy durr a forgatókönyve, mégis erdekes, izalmas. Persze masok vagyunk, van akinek az ejszaka a muzeumban meg az eronek erejével is jo film..

 5. bigidzsöpen: Nem baj, majd felnősz te is, és rájössz, hogy nem a te véleményed a nullás kilóméterkő.

 6. Na ez a kedvencem. Ízlésről vitatkozni ostobaság. De , az valami különösen nagy ostobaság hogy olyan emberek fikázzák a Marvel filmeket, akik a NULLA történettel rendelkező Mad Max-et meg jó filmnek tartják. Félre értés ne essék, a Mad Max is jó volt, egy látványos fantáziafilmnek.
  A Marvel filmek, szintén látványos fantázia filmek. Én megértem ha valaki nem szereti ezt a kategóriát, mert mondjuk ő csak svéd művészfilmeket szeret. De ha valakinek a Mad Max a jó, és a Marvel ostobaság: az csak Fika kapitány, és ennyi.
  Mert egyik se vehető komolyan, pusztán a szórakoztatásra vannak, és ezt látványal és sok bummal érik el.

 7. De te biztos felnőtt vagy mert tudsz személyeskedni. Majd probalj meg olyan kommentárt fuzni ami csak egy szoval is a temahoz kapcsolódik.

 8. Dantes: szerintem nem kéne a Marvel filmeket egyben kezelni. A Winter Soldier jó volt, a Guardians jó volt kivéve a végső harc, de az Ultron max közepes. A Mad Max viszont egy jól megírt, szinte hibátlan blockbuster (nem csak a beszéd számít jól megírásnak:).

 9. Dantes Epp azt irom h a mad max egyszerűsege ellenere is jo. Szeretem a Marvell filmeket kulonben, szo nibcs művész filmekrol. De mondok neked jo filmeket : csilkagok kozt, agymanok, madmax. H valaki nem latja a kulonbseget ezek meg a gog kozt az eleg szomorú..

 10. Humam: valoban a winter solder kiemelkedik a tomegbol. Nekem pl az ultron jobban bejott a gognal. Azert az nem rossz ha vn egy erdekes fogonosz. A Gog vege egy vicc. Annyi elonyom van talan másokkal szemben, hogy soha a nem a hype vonatról nezem a filmeket. Boven mikor lecsengenek.

 11. Nem akarok belemenni hogy Mad Max vs Marvel. Jó volt a Mad Max is, de tökéletes? Nem hiányzott belőle, mondjuk a történet? Vagy mondjuk..a karakterek? Hogy legyenek jellemvonásaik? Ne egy mondatban legyenek leírhatóak? Na mindegy, nem tartozik ez ide.
  De például ha amiről a hír szól, a Guardian Galaxy, nem mintha olyan hű de nagyon mély film lett volna, és a karakterek se mondhatók nagyon kidolgozottnak, de azért úgy vannak. Történet is volt, mégha gyakoriatilag kiszámítható is.

 12. Dantes.: nem szükséges jo sztori egy jo filmhez. A forgatokonyv nem csak azt jelenti, hogy mindnfele csavaros momentumok vannak. Szamomra egy jo forgatokonyv része egy jol megkomponalt akcio jelenet is. Zt is valakinek meg kellett kreálnia majd papirra vetnie. Nekem spec a madmaxbol nem hianyzott egyeb karakteri mélység. Ahogy anno a dred 2012bol sem.

 13. Mi volt olyan rossz a Gog végében ezt mondjátok már el nekem pls…Az hogy leállt táncolni és elterelte a figyelmét Ronannek?Hát én szakadtam rajta,és gondolom ez volt a cél…

 14. pont nem a táncolós jelenet, hanem előtte a nagy akció, amit nem vezetett fel tényleg jó konfliktus. A csapat összerázódása a film első felében, és a tánc ami behozta Star Lordhoz a misztikumot, az pont jó volt.

 15. Nemtudom eddig csak 3d-ben néztem,és ezek szerint a látvány annyira kikapcsolta az agyam,hogy nekem fel sem tünt ilyesmi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.