Ez a Civil War poszter lemaradt

A délelőtt kijött előzetes odacsapott, lássunk pár extrát mellé.

Például az Empire a két Russo-t becsábította egy (email-es?) interjúra, amiben a trailerről beszélnek.

A Marvel kiadta a hivatalos leírását a jövő májusban érkező filmnek.

Marvel’s Captain America: Civil War finds Steve Rogers leading the newly formed team of Avengers in their continued efforts to safeguard humanity. But after another incident involving the Avengers results in collateral damage, political pressure mounts to install a system of accountability, headed by a governing body to oversee and direct the team. The new status quo fractures the Avengers, resulting in two camps—one led by Steve Rogers and his desire for the Avengers to remain free to defend humanity without government interference, and the other following Tony Stark’s surprising decision to support government oversight and accountability. Get ready to pick a side and join the nonstop action playing out on two fronts.

Röviden: muszáj, hogy számonkérhetőek legyen a tetteikért a hősök, ami irányítást is jelentene a hatalmon levő kormány által. Ez osztja meg a csapatott.

És akkor a poszter ami még nem volt itt.

captain_america_civil_war_xlg

11 hozzászólás a “Ez a Civil War poszter lemaradt” bejegyzéshez

  1. Milyen szép is lenne, ha megint dobnának egy Hydra a vezérkarban témát és Thanos után/alatt/előtt/tökmindegy a bosszúállók legyaknának egy teljesen ártalmatlan valamit/valakit, és az embertelenek vagy az őrzők állítanák meg őket.

  2. Megy a hiszti a sok Star Wars “spoiler” miatt, de a tegnapi trailerből és ebből a leírásból már most százszor többet tudni a Civil War-ról.

  3. Serra, ugye te sem gondolod komolyan, hogy a két projekt ilyen szempontból összevethető?!
    A Civil War főszereplőit ismerjük. Ismerjük a múltjukat és tudjuk merre tartanak. A Civil War sztoriját nagy vonalakban ismerjük, mert egy régen kitalált és megírt/megrajzolt, mondhatni klasszikus történet feldolgozása. A “spoiler” kifejezés tehát ez esetben teljesen másképpen értelmezendő, mint a Star Wars-nál, amiről az univerzumon (annak is a harminc évvel korábbi állapotán) és pár szereplő múltján kívül semmit nem tudhatunk és többségünkben nem is akarunk előre tudni.

  4. Aki meg nem tudja annak SPOILER.
    Nem is az a lenyeg hogy ki a fogenya, hanem hogy Kapit lelövik es emiatt lesz a nagy osszeborulas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.