Men in Black 4… most női főszereplővel próbálják majd

A Men in Black filmek producere, Laurie MacDonald olyat szólt, hogy “a prominent woman in black in the fourth [film].” Avagy női főszereplő a 4. részben.

MIB-Footage-1

Elvileg már arról is szó volt, hogy Will Smith kimarad ebből, de úgy tűnik, hogy épp trágyalnak vele erről, mivel most már utaltak a visszatérésére. Szóval átadhatná a stafétát kb. az új szereplőnek, ha tippelnem kéne, hiszen olyat sem említettek, hogy az eddigi 3 rész tulajdonképpen a két karakter (Tommy Lee Jones éa Will Smith által megformáltak) barátságáról szólt.

We sort of looked at the first three in retrospect as a bit of a trilogy. We tried to tell a story about those two characters and that relationship, It sounds silly because it’s a fun, science fiction comedy but when you work on these things you sort of try to find some thematic basis underneath it. Now we are looking at a reinvention, but it’s a wonderful world to get back into.

30 hozzászólás a “Men in Black 4… most női főszereplővel próbálják majd” bejegyzéshez

 1. Remélem csak addig lesz ez a mánia, amig bukik a női Ghostbusters. Utána lefújják a női Road House-t és a többi idióta ötletet. Inkább csinálnának valami újat.

 2. Én is jobban örülnék valami újnak, mint a már megszokott dolgokba beletuszkolni egy női főszereplőt, csak mert most pénzt hozhat. Ezt már a legelején így kellett volna. Amolyan Simlis és a szendésen MiB.
  De nem kívánom, hogy megbukjon, se ez se a Ghostbusters…illetve átfogalmazom, ha botrányosan rossz filmek, akkor bukjanak csak meg, de csak azért. De úgy tűnik annyira még nem bíznak a “női szereplők, ha jól vannak megírva igenis vonzanak tömegeket a mozikba” dologban, hogy ne egy már létező franchiseban kavarják fel vele az állóvizet.

 3. Én viszont reménykednek, hogy hatalmasat fog hasalni az új Ghostbusters és elfelejtik ezt a marhaságot, hogy minden sztoriba belerőltetik a női karaktereket, holott semmi keresnivalójuk nem lenne benne!

 4. Jó, ezek után a következő remélem az lesz, hogy a polkorrektség jegyében csinálnak még pár remaket feketékkel, aztán kínaiakkal, eszkimókkal, indiánokkal stb.

 5. Csak egy kérdésem van: Miért?
  Nem értem minek ezt erőltetni!Remélem óriásit fog bukni a női Ghostbuster és akkor végre elfelejtik ezt a sok baromságot!

 6. Kedves Tamás, több éves kómából ébredtél? :) Hollywood haldoklik, 0 új ötletük van (vagy 0 új ötletet mernek megvalósítani, inkább a szerintük tutira mennek – nézőpont kérdése). Mindent megrimékeltek az utóbbi években, már épp kezdett kifulladni a dolog, és elkezdtek rettegni, hogy mi lesz most?

  Valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezt az egészet előröl lehet kezdeni, és még egyszer le lehet húzni minden filmről egy bőrt, ha ezúttal női főszereplőkkel rimékelik meg a filmeket.

  (Az lesz majd a vég, ha a női főszereplős filmeket rimékelik férfi főszereplőkkel? :) )

 7. clegane: Az is igaz. Szóval már ez az ötlet sem új. De lehet azt a filmet meg majd remakelik férfi szereplőkkel és a cime Men In Black lesz.

 8. Halivúd haldoklik ebben nincs semmi. Új korszakalkotó ötlet persze lenne bőven, csak arra nem adnak pénzt. Ha kifut a szuperhősös téma, ki tudja mit vesznek elő ismét. Gondolom amíg alapjaiban nem képesek megújítani magukat halivúd tuladdonosai, addig maradnak a bevált receptek. Majd jöhet az Oszkárok reboot: Ben Hur, Keresztapa, Apokalipszis Most… és a többi ősrégi leporolandó “mondanivalójában idejét múlt” alkotás. És az “új gyereknek minden vicc új” alapon jöhetnek a teltházas mozik, és ismét számolgathatják a milliárdjaikat évekig.

 9. Az új Ghostbustersnél sem az volt a baj, hogy nőkre cserélték a gárdát, hanem hogy senki sem kért új Ghostbusterst.

  Bár aztán ki tudja. Engem nem hoz lázba sőt egy ismerősöm sincs, akit lázba hozna a MIB, aztán a legutóbbi is jól hozott box officeban.

 10. egy szép napon eljutunk oda, hogy a pc jegyében, II. világháborús filmekben néger/ázsiai nők fogják alakítani a német katonákat.

 11. A hárommal csak jobb lehet, a nők tudnak viccesek lenni és az év blockbustere egy reboot,amiben egy (baromi tökös) női főszereplő van. Ezt üzenem a nyavalygóknak.

 12. qpak: Eddig is volt minden jó filmben női vonal. És ez teljesen rendben is van. Az a baj, hogy új dolgok helyett, inkább a szereplőkkel variálnak. És szerintem ez haveri alapon müködik és szarnak az igazi rajongókra. Josh Trank is nyilatkozta, hogy azért lett fekete a Fáklya, mert jó haverja és milyen fasza lenne újra együtt dolgozni. Kb. ez lehetett a Ghostbustersnél is. Paul Feig viszi magával minden filmjébe McCarthyt és Wiiget. Amúgy meg semmi szükség nincs Ghostbusters és MIB rebootokra. De ez igaz a többi franchisera is. Amit Pókemberrel csinálnak az is már nevetséges.

 13. Zsocso- Én most csak erre szándékoztam példákat hozni úgy általánosságban arra hogy a beszűkült agyuak is megértsék(tisztelet a kivételnek) hogy ennél a pontnal még nem érdemes elkapalni a rebootokat. Ebből kiindulva pedig érdeklődve várom a ghostbusterst is ami jelen állás szerint inkabb spinoff lesz, és nem kívánom a halálát. Újabb random példa-a mostani Macbethet miért nem kíséri vajon haterkedes. Azert mert benne van fassbender es mert jo a visszhangja. Visszatérve ha jónak iteltetik akkor valszeg elmegyek megnézem ezt, én pl a az eredeti GB filmeket kihagyott ziccernek tartottam, szerintem ha megkapja a normalis “reboot-kezelést” akkor lesz a filmben lehetőség.Ja es a rebootok nem fognak sehova menni amig fialnak szval ha valaki elvbol sir az ilyen hireknel akkor ne adjon ki penzt rájuk. Ennyire egyszerű a dolog.

 14. mert a macbeth-et minden héten kicsit máshogy mutatják be színházakban, és 71-ben volt belőle utoljára értékelhető film amúgy is?

 15. A színházi dolog a javára vált, de ha kicsit lejjebb ver sátra a rottenen teszem azt kap 69% ot(és mondjuk béna iparosmunka is hogy szűkítsem a kört) akkor viszont tökmindegy hányféle interpretációja van a szövegnek, szépen bedarálja a miértkellmégezeketisrimékelni-malom.
  És végsősoron a macbethtel is csak azt akartam alátámasztani, hogy a feldolgozás milyensége a lényeg és van e akarás mögötte.

 16. Nem hollywood haldoklik. ez akkora baromság. épp hogy most virul, mert képes eladni egy transformerst és egy negyedik jurassic parkot egeket karistoló összegért. A közönség színvonala haldoklik, mert támogatja ezt az egész tendenciát (persze tisztelet a kivételnek, de a tömeg nagy általánosságban támogatja).
  annyi előnye lehet az ilyen filmeknek hogy felrázza mind a készítőket, mind a nézőket az igénytelenségből. még pár év biztos kell, de néhány milliós veszteség után biztos hogy valami más stratégiához fordulnak a cégek (pl most indul majd a játék-adaptáció dömping, az elég frissen fog hatni, és hátha lesz pár jó darab is közte)

 17. A remaki jelenségről mindig az jut az eszembe, hogy az 1941-es Máltai sólyom épp a 3. feldolgozása volt a regénynek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.