Tovább zakatol a Star Wars vonat

Még egy, ezúttal 1 perces tv-spot érkehett a téli szezon legnagyobb blockbusteréhez. Minden rekord meg lesz döntve? Majd kiderül, addig lássuk a sötét oldal erejét a tovább mögött.

We will face them. December 18, 2015. #TheForceAwakens

Posted by Star Wars Movies on Thursday, November 26, 2015

human
írta
2015. 11. 26. 18:01
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Tovább zakatol a Star Wars vonat” bejegyzéshez

  1. Odin, ha nem akarsz új jeleneteket látni akkor tényleg ne nézd meg, én általában egyáltalán nem félek a spoilerektől, sőt kicsit furán is nézek a spoiler paranoiásokra, de ez nekem is sok volt kicsit. Mondjuk most még eggyel biztos biztosabb lettem benne, hogy befogok fosni a moziban, úgyhogy hangulatfokozónak sokkal jobb mint az elmúlt héten ömlött spot cunami

  2. Én még mindig arra lennék kíváncsi, hogy a néger gyereket, akivel személy szerint semmi bajom, ki fogja tanítani, mert tudjuk, hogy fog benne fénykardozni, de ha Luke alig lesz benne max a végén akkor ki?

  3. Nekem ez a kis előzetes tetszett a legjobban az összes közül :) Nagyon keményen lett összerakva mind képekben mind hangilag/zeneileg ! Nehéz kivárni ezt a kevesebb mint egy hónapot még…. :/

  4. Hát a korábbi TV spotokat nem néztem meg, ebbe véletlen belefutottam, akkor már végignéztem. Nem volt spoileres, semmit nem árult el ezúttal se. Eddig látott jeleneteket mutattak kicsit hosszabban, egy két új kép, de nem vészes. Többet nem akarok látni moziig.

  5. Elég ütős bassza meg!
    Csak nehogy belefusson abba a hibába amibe sok mai film belefut: Ne látványfilm legyen!!!

  6. Jogos!! :D
    Viszont mellette,azért ott volt 2 mester, mellette ki lesz?Ki mondja majd neki, hogy az erő legyen veled,mert anélkül nem lesze vele! :D

  7. @reatard: Köszönöm a választ. :) Mert nekem elég volt a 2 teaser..a final trailer..a japán meg a 60 seces tv spot. Többet még véletlen se akarok megnézni. :D

  8. cool most isten igazábol a filmet ettöl még továbbra se láttad ha megnézi aki akarja persze van aza pár jelenet ami miatt kihagyhto ha december 18 ig tudunk várni,Luke-ot nagyon rejtegetik remélem van miért,és hol van még akkor pár szinész akiröl szitén egy képkockányit se láttunk még(Max von Sydow) de talán igy van jol sőt tuti.

  9. Lehet hülye kérdés, de van értelme ennyire tolni a marketing úthengert? Mármint a stúdió szemszögéből? Nehéz elképzelnem hogy valaki pl. csak most értesüljön róla, hogy hoppá jön a Star Wars új része, vagy valakit pont az n+1-edik reklámban lévő pár eddig nem látott másodperc győzzön meg hogy neki ezt meg kell néznie a moziban.

  10. Semmi spoiler nem volt ebben, továbbra sem értem, miért szikrázik olyan csúfosan az a vörös keresztes fénykard…
    Ha lesz benne fényláncfűrész, azt sem spoilerezték itt el…

  11. @Scorpion82 says:

    Semmi spoiler nem volt ebben, továbbra sem értem, miért szikrázik olyan csúfosan az a vörös keresztes fénykard…

    ősibb design, csináld magad kivitelezés

  12. Pedig az eddig megjelent trailerekben és posztereken rengeteg spoiler van, csak oda kell kicsit figyelni és össze kell rakni dolgokat.

  13. Khaal: persze, hogy van értelme. Pár hét múlva mozikba kerül, addig tűzben kell tartani a népet. Ez a hype csak nagyobb lesz ahogy közeledik :)

  14. Kegyetlen a zene. Féltem, hogy elszúrják az átkomponálásokkal á la Jurarris World, de eddig úgy tűnik nem! A spoiler fóbiát továbbra sem értem. Megint csak azt a ’99-es cinema-t tudom emlegetni, mint az előző (?) sw bejegyzésben.

  15. Én messzi, messzi kerülöm az összes kicseszett trailert, meg a sok trollt, én semmit nem nézek meg, majd csak a filmet…Köszivagyok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.