15 hozzászólás a “Forog a John Wick 2” bejegyzéshez

 1. szinte látszik a sminkes ujjlenyomata annyira mű hatása van annak a festéknek az arcán. a verekedésnek szintúgy, jaj de kiábrándítóak ezek a forgatási klipek

 2. Jó lesz ez. Engem kifejezetten érdekel, hogy mi mindent hoznak ki abból az ígényesen felépített világból, amit az első résszel létrehoztak.

 3. Szerintem a verekedések kifejezetten jók voltak a John Wick filmben, amitől herótom van és itt is látni, hogy a lövéseknél odarajzolják majd a torkolatűzet.

  Megértem, hogy olcsóbb és biztonságosabb is, de hová tűnik az a hang és erő, ami mondjuk a Heat esetében ott dübörgöt a dobhártyánkban.

  Ki nem álhatom, hogy manapság már nem csak a vért és a sérüléseket teszik oda CGI segítségével (bár ezt is utálom, Tanartino a Django-val meg is mutatta milyen az old school vérzacskó-patron jelleg), hanem a tűzharcot is.

  AEG űtrükkfegyvereket használnak, amiben a závárzat üresben is mozog hátra és kattog, de ennyi.

  Szerintem ez kiheréli az akciófilmeket.

 4. Már megint a fikázások és még trailer sem volt na mindegy… a kutyát felnevelte ahogy látom ez szimpatikus :)

 5. @roberto: az első egy kihagyott ziccer volt.
  Az előzetes igéretes volt, a film érdektelen.
  Szemben a Feláldozhatóakkal, semmi nosztalgiát nem ébresztett bennem a 80′ évek akciófilmjeivel, de ez még a kisebbik baj.
  Nagyobbik baj, hogy az első rész számomra teljesen érdektelen, unalmas és mégcsak nem is volt vicces.
  (Szemben a Golyózáporral (Shoot ‘Em Up), ami jó volt.)

 6. Jah a Heat brn tényleg lövöldöztek a rablásnál! Imádom azt a filmet!! És 93ban Brandon Lee-t meg igazi tölténnyel találták el

 7. Kal-El: Brandon Lee, ne már? Az utóbbi 3-4 éveben használnak CGI-t a tűzharcoknál, mit csináltak előtte keresték a megoldást a problémára?

  Senki sem gondolt Brandon Lee-re, egyszerűen olcsóbb így odarajzolni a dolgokat, ebben benne van persze a forgatás biztosításának összege is, de ez attól még szánalom.

 8. Szóval a golyózápor jó volt ez meg fos értem én?
  De mindegy ha nem egyezik az ízlésünk kár erről vitázni ;)

 9. lehet rosszul emlékszem, de az első rész végén rosszabb állapotban volt mint az első két kutyásképen. ott olyan mintha biciklivel eltaknyolt volna és pofával tompította az esést, nem úgy mint aki egy leszámolással végzett épp.
  ha meg későbbi sétáltatásról van szó, akkor miért friss sebes a pofája?

 10. Nagyon régóta nem használnak vaktöltényeket közeli jeleneteknél, mikor emberre fogják rá, mert baromi veszélyes. A Heatben is csak az utcai lövoldözésnél használták.
  Brandon Lee is egy vaktölténytől halt meg és nem élestől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.