Itt az új Batman v Superman: Dawn of Justice trailerének trailere

Szóval a szokásos lemez, a héten szerdán éjjel, vagyis nekünk már csütörtök hajnalban érkezik az új Batman v Superman: Dawn of Justice-előzetes. Ezt harangozták be 40 másodperc hidegrázással.

batmanvbeharangozo

Alakul a stúdiók közötti harc amúgy, hiszen a Marvel épp minden rekordját megdöntötte a Civil War trailerének megtekintéseivel, de szerintem a jő öreg Batman, méghozzá egy ilyen felvezető videó után, simán utolérheti még őket, előzetes sikert hozva a DC-nek. A mostani videó a tovább mögött.

78 hozzászólás a “Itt az új Batman v Superman: Dawn of Justice trailerének trailere” bejegyzéshez

 1. Azert arra kivancsi leszek, hoty Batmant hogy sikerul becserkeszni :) amugy: NEM LESZ MEG PREMIER???!!! :D

 2. Hát ez valami kegyetlen jelenet, eszméletlenül várom a márciust.

  SPOILERelvileg ez csak egy álom jelenetSPOILER.

 3. Ebbe mi az epic? Semmi előzmény nélkül ez nem drámai. Pókember 2 trailer végén amikor Harry levette a maszkot na az drámai volt és vártam. Nekem ez vicces, d nem akarok én beszólni csak ez egy semmi volt így elsőre. Meg úgy eleve fogadok ez valami látomás lesz. :D

 4. Bárki bármikor leveszi Batman maszkját az drámai, de hogy egy superfirend az még ütősebb hehe

  Kimmelnél lesz Szerdán teljes trailer…azért nála mert He’s fickung Ben Affleck :)

 5. na ebben a 30 másodpercben Superman több érzelmet mutatott, mint a teljes előző filmjében, ahol faarccal szomorkodta végig saját szuperképességeit… konkrétan kurva dühös, ez biztató !

 6. Batuman, : ja de mikor már ötödszörre kapta le a maszkját, az annyira nem volt drámai

 7. kakapitány: Na ne mond. SPOILER: És amikor a Man of Steel végén kinyirja Zod-ot? Akkor nem láttál érzelmeket az arcán?

 8. A szemfesték nekem is feltűnt :D
  De lehet tényleg látomás lesz, ez az egész gonosz Superman tekintet, letérdelnek előtte, miközben láncról lógnak a bűnözők vagy mi, kicsit mesterkéltnek tűnik, de még így matha jól néz ki persze! :D

 9. Sokkal jobb lett volna fordítva xd Batman lehúzza egy tincsét és rá tesz egy szemüveget, sokkal drámaibb xd csak azért mondom, mert fordítva megérteném, hogy Szupi lerombolta egy vállalatát és bumm :D

 10. Ettől konkrétan beszart*m…
  Tippre Batflack hagyta magát elkapni, hogy megkriptonozza szuperhavert :D De vajon mivel baszta fel, hogy ilyen csúnyán nézzen rá?
  Nekem az év Metropolisa ez a film.

 11. wys
  Nyugi ez csak Batman látimása lesz és mondták, hogy verekedni is csak abban az egy jelenetben fognak és az se olyan lesz, mert ez nem VS, hanen V simán, tehát mentális harc vagy mi.. :D

 12. Batuman, erre a “mondták”-ra tudnál egy linket lécci? mi a különbség a vs meg a “sima” v között?

  egyébként, remélem a batman elpicsázza azért egyszer legalább… :)

 13. Annak meg mi az értelme, hogy látomásharc? Snyder nem hülye, nem fogja a világmindenség legkirályabb bunyóját és annak minden lehetőségét, hatását elpazarolni egy következmények nélküli semmire.

 14. Az ebben a szerelésben lévő SDCC-n kiállított Batman akciófigurának is Knightmare a neve, így a szemfesték se gáz…Bruce szépeket álmodik. Nincs a toppon mentálisan, fél, hogy nem tudja megállítani Supst és így látja őt, ha ez bekövetkezik? Kicsit ilyen Injustice cucc? Mindenesetre teasernek baromi hangulatos és nagyon jól néz ki, remélem legalább olyan jó előzetes jön utána, mint amit előző teaser után kaptunk .

 15. zsocso: nem, akkor csak egy primitív gyilkost láttam, akit direkt beleerőltettek a sztoriba, egyáltalán nem illett hozzá, vagy örülnöm kéne annak, hogy Superman öl? ugyan már, ez eléggé gyerekes

 16. Jajj… nem tudom miért nézek még erről előzeteseket. Már régen le kellett volna állnom ezzel.

  (óriási lesz, #batforpresident)

 17. kakapitány
  Jogos, ez nem Superman, nem gondolt másokra csak nyomatta az erejét és aki úgy nő fel, hogy arra nevelik jó legyen akkor egyik pillanatról a másikra rossz lesz?
  Zodot senki se hozza fel példának mentek volna ki az űrbe akkor. Jó ez lehet így hülyeség, de tartom, hogy Szupiból “antihőst” csináltak sajna.
  Így meg, hogy csak álmodik megint csak semmi értelme ennek a teasernek, ez szenzációhajhászat. Mi volt pár hónapja? A Warner látta a filmet, ami kész volt és nem tetszett nekik, kivêve Batman alakítását.
  Nem tudom, így nincs tétje.

  Mate
  Köztudott, hogy a V az a mentalitás jelzése tehát
  A VS testi harc a V mentális, szellemi.
  Nem tudom, hogy ez baj e amúgy ettől függetlenül lehet jó.

 18. 20. Kakapitány:
  Primitívnek azért nem mondanám. És még csak nem is gyilkosnak, mert nem volt szándékos az amit csinált, hanem a helyzet kényszerítette ki belőle. Igaz, hogy a saját kezével is letakarhatta volna Zod szemét, de ezt tudjuk be annak, hogy nem igazán volt ideje gondolkodni ezen és inkább csak cselekedett.
  Az meg, hogy nem illik hozzá, hogy öl szándékos volt. Ezzel kvázi megalapozták a BvS filmet.

 19. Kedves producerek miböl gondoljátok,hogy ez álom jelenet lesz?? És lehet most kövezni de jövöre ellesz verve a Marvel. Csùnyán

 20. Most komolyan, elkezdte valaki ezt a szemfestékezést, és mindenki elkezdi szajkózni? Az a maszk része…

 21. Wys Minek?? :-D számomra nagyobb hatást nyùjtott ez a 45 másodperc mint a mùltheti 2p 20m! Superman félelmetes volt!

 22. Kal-El: A Civil War, a Batman v Superman és az új X-MEN is hatalmas siker lesz. Egyik sem fogja elverni a másikat. Akik szeretik a képregény filmeket, azok elfognak menni mindre.

 23. wys : nekem ez az egész inkább erőltetett volt, nem supermanen múlt, hanem a forgatókönyvírón, de pont ezért az érzelemmentes, depressziós sztori miatt volt az egész unalmas nekem

 24. remélem nem álomjelenet, neme gy hülye álomvilágot akarok látni, ez a jelenet elég vagány, remélem a sztori része

 25. Még egy olyan film se volt, ahol a maszk tényleg ugyanaz, mint ami a másik snittben rajta van.
  Amikor lehúzza a fejéről látszik, hogy jóval kisebb, a haja azonnal kilátszik már az elején.
  Ugyanez pókembernél is, a levételt mindig akkor mutatták, amikor már félig le volt húzva a fejéről, full nem ugyanaz a maszk.
  Ugyanez Flash-nél is, sorolhatnám.

 26. A többi előzetesben is láttunk ilyen sivatagban játszódó jeleneteket, ha azok nem álomban lesznek, akkor ez sem. Bár Superman nagyon dühösnek néz ki, el tudom képzelni, hogy Luthor befolyásolja.

 27. Sokan pörögnek a szemfestéken, nem csak itt, más portálok kommentárjaiban is…
  Ez a “hiba”, ha nem vesz el a film történetéből, hangulatából, mondanivalójából, akkor nem hiba.

 28. Eltudom képzelni, hogy nem álom, hanem másik univerzum. Mert az Injustice storyvonalnak simán megfelel. Meg ugye a orozatkban is feldobták az 52 világot. Szal nrí biztos, hogy álom, e azért valószínű.

 29. drima: Én például észre sem vettem. Meg amúgyis ki nem szarja le, hogy van-e szemfesték vagy nincs?

 30. Szerintem ennek , hogy V lett, nem pedig VS egyszerűbb oka van. Hülyén néz ki, Batman vs Superman ( két s egymás után) :)

 31. Amúgy meg nem fura, hogy a katonák, akik térde borulnak Superman előtt majdnem úgy néznek ki, mint az Injustice-ban?!
  S miért lenne nehéz elképzelni, hogy ez egy Bruce rémálmainak egyike!? :D Meg persze az összes katona egyből tudná ki a Batman! Ennyire olcsó banánhéjon csúszna el a film?! Na neeee! :D

 32. Annyi kérdésem van.Superman miért ilyen zsarnok?miért van fogságban Bruce? Mikor gyepálja Supi katonáit?nem hiszem,hogy félóráig csak álmodna!

 33. Kal-El:
  Ha nem egy Bruceféle látomás akkor volt már rá példa, hogy Sups elméje felett átvették az irányítást,pl Maxwell Lord (de nem hiszem, hogy rögtön ilyennel kezdenének be). Megnéznék viszont később egy Sacrifice feldolgozást :). Lex tuti kavar valamit, de nem hiszem, hogy ez a része lenne az,de valamiért csak letérdel előtte Sups, ez úgy tűnik tényleg inkább Batsy sötét elméjének eredménye. Fentebb raktam be egy képet az akciófiguráról…Knightmare Batman

 34. hát nemtudom, kurva hangulatos, de sztem is ez valamiféle látomás. Amit az Ultron korában is ellőttek, h 1 évig mutogatták a kapitány félbetört pajzsát, erre a filmben meg láttuk h csak beetetés…

 35. Mekare köszi!akkor valamelyik teoria biztos! Superman nem lehet ilyen gonosz magától! Durvább pletykák voltak már Bizarroról is mint ellenség.

 36. Kal-El

  Nömö. Remélem az igazán lényeges dolgokat sikerül nekik titokban tartani.

  Azért nem nagyon titkolják ezt az álomrészt, ha az…szóval szerintem másabb ez, mint Cap pajzsa. Szerintem azért lövik ezt el, mert látványos és a fősztoriból nem igazán spoilerezhet azon kívül, hogy Batsy minden rosszat eltud képzelni Supermanről. De ha jól emlékszem volt olyan pletyka is, hogy Wonder Woman kap ilyen látomást, hogy mit hoz ez a kettő össze egymás ellen, de az már rég volt, nem hiszem, hogy így lenne.

 37. Korábban több, más sivatagi jelenet is volt a trailerekben. Nem túl valószínű, hogy ennyi jelenetet áldoztak volna egy látomásra…
  Megint mindenki olyan jól értesült (akar lenni), mint a Star Wars esetében.

 38. A szemfesték nem szemfesték, hanem a maszk szem része árnyat vet a szem körüli szektorra.

  Na? Mondjuk?

 39. Több oldal is igazolja: ez csak Bruce álma, ahogy sivatagos is és ahogy lesz még egy pár, már idős és kissé becsavarodott, amolyan Vasember 3as Tonysan.

 40. nekem tetszett ez a pár másodperc csak azt nem értem, hogy szupinak miért kell levennie a maszkot, röntgenlátással simán megnézhette volna, hogy ki van alatta. biztos meg akarta mutatni batnek, hogy ő az arc.

 41. Batuman te nagyon jól értesült emberke vagy!tehát álmában fog bùnyozni is,meg kiszabadulni onnan. Szal csak félóra ezzel az álommal fog eltelni?

 42. Ha ez Batman látomása, akkor Ő nem biztos, hogy tudja, hogy röntgen látása van Supsnak. Megalázni is jó vele amúgy. Meg gondolom ez is nagy félelmei tartozik. Elég rémálomszerű egy Bruce figurának az ilyen.

  Vannak olyan sztorik, ahol Superman együtt dolgozik a kormánnyal… elég kemény módszerekkel. Az előzetesből is kiderült, hogy van olyan, aki utálja, de van olyan, aki istennek tartja…ezen a vonalon ezek a katonák az ő követői úgy tűnik. Én is letérdelnék neki, mondjuk mást is csinálnék :D

 43. Valaki elmondja, hogy miért nem Christian Bale már a Batman?

  Sorry, ha lemaradtam valahol. :/

  Köszi!

 44. Xirnox röviden. Mivel Nolan lezárta a trilógiát! És Snyder 2013őszén bejelentette a Batman v Supermant Affleck castingolásával

 45. Úristen emberek ne már! Azért ez a pár másodperc nem volt egy orrvérzés. Annyi volt, hogy Superman sétált, Batman lógott. Ettől ne élvezzetek már el. Elvileg csütörtökön reggel jön a teljes trailer, ha az mutat valamit, akármit, ami tényleg arra utal, hogy ez a film megér egy lukas garast is, na majd akkor lehet örvendezni.
  BTW: a kapitány traileren se szartam össze magam örömömben, mielőtt valaki felhozná

 46. Mindenki ùgy látja ahogy akarja, szerintem több millióan nem ùgy látták,hogy Superman sétált csak ùgy Batman felé. Én még nem láttam így Supermant!

 47. Milyen szemfesték??? :D
  Amúgy akinek még nem tűnt volna fel, ez egy “beetetés” volt a holnapi trailer előtt! Nyilván ezek látomások lesznek Batman részéről, egy lehetséges jövőkép (ezért a posztapok környezet) amitől Bruce valószínűleg retteg, mert rádöbben, hogy nincs esélye Superman ellen, pontosan ezért üti majd össze a “vasruhát”.

 48. Lehet én gondolom rosszul, de ha Supermannek röntgenlátása van, azzal az arcát nem látja, csak a csontjait meg a belső szerveit, szóval igenis le kell venni a maszkot.

 49. Batman arról hires,hogy retteg valakitöl meg csak ùgy megkötözik mint egy pitibünözőt?? ;-)

 50. 64. aftereight
  Te gondolod rosszul. Supermannek nem röntgenlátása van, hanem egyszerűen átlát a dolgokon. Ha csak a maszkon akar átlátni, akkor simán látja az arcot.

 51. nekem ez a balflek még mindig nem adja batmant….hiába próbálok elvonatkoztatni a többi batmantől egyszerűen kevés ehhez. túl lágy, túl puha….

 52. wys: én konkrétan a röntgenlátásra reagáltam, hogy azokkal nem az emberek arcát látná. (Röntgengépen sem a bőrfelületet látod). Meg a régebbi szériából rémlik, hogy kérdezte erről Lois, hogy átlát-e a ruháján, ilyenek, de a válaszra már nem emlékeztem.

 53. Azért veszi le a maszkot mert biztos ólommal van bélelve, amin ugyi nem lát át az acélember.

 54. Már a trailer elveri a Civilt, meg az összes Marvel filmet. (Kivéve GotG mert az nem veszi komolyan magát, poén az egész.) A suttyó Marvel igazán abbahagyhatná. Súlytalan kamu konfliktusokkal megtömött látványfilmek. Felháborító ez a gyerekes vonal. DC oda vissza veri. Watchmen pedig mind felett, persze nem is szabad egy lapon emlegetni más képregényfilmekkel. Más liga.

 55. Miért? Mert az Avengers univerzum pókemberi mélységekbe taszította a Marvel filmeket? Komolyan mondom csak akkor élvezhető egy M film, könnyed vígjátéknak készül direkt. Ironman, GotG, talán az Antman, a napokban megnézem, de Paul Rudd bíztató. Értem én, hogy karakterépítésre nincs idő az Avengersekben, a mellékszálak se mutatnak fel többet. A látvány mellé kéne forgatókönyv és egy kis tökösség. Nem hiszem, hogy a DC flimek csak azért szegeznek fotelbe mert alapból komorabb a világuk. Supermentől rosszul vagyok, mégis érdekesebb volt a MoS.

 56. Tenessy: Nézd meg a Daredevil vagy a Jessica Jones sorozatokat egyik sem egy kimondott gyerekmese igaz ezek nem filmek de egy univerzumban játszódnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.