Kész a Predator folytatás forgatókönyve

Shane Black és Fred Dekker valami nagyon egyedi módon fogja rebootolni a Predator franchiset elvileg. Elvileg már leadták a forgatókönyvet, amitől a producer elélvezett.

The writing is so fresh, the perspective is so fresh. I’m telling you you’re going to get something you don’t expect and you’re going to say, ‘This is the most entertaining way to reinvent a franchise.

Annyira friss lesz, mint a cseresznye májusban. Vagy mittomén, nagyon. Elvileg a legszórakoztatóbb módon rebootolnak Dekkerék szerinte. Történetileg folytatás lesz, a rebootot arra kell érteni, hogy a franchise a földben áll jelenleg.

22 hozzászólás a “Kész a Predator folytatás forgatókönyve” bejegyzéshez

  1. azt a reklámdumát :) so fresh, most enertaining :))) hát úgy legyen, a predator 3 is jól kezdődött.. de nekem a 2es is nagy kedvenc

  2. Én a filmtől szeretnék elélvezni!! :D
    Örülök, hogy 3. rész készül, bár a Predators 2-t is nagyon nézném. A lényeg, hogy könyvben már rég megírták a harmadik részt, ami filmen nagyon állat lenne. Sztori: sok évvel a 2. rész eseményei után visszatér néhány ragadozó, hogy levadásszák Mike-ot. Ő viszont számít rájuk, várta őket, ezért készült. Még Dutch-ot is előkotorta valahonnan és ketten együtt aprítják le azt a 3-4 vadászt. Epic lenne, Arnold + Glover egy filmben, együtt a dögök ellen. Nyugdíj előtt még beleférne.

  3. Én nem gondolnám, hogy a földben állna a sorozat. Az első film akció klasszikus és a második is jó volt. Sőt a Predators is elég jó volt és a boxofficemojo szerint sikeres is. Regóta beszélnek már a folytatásról. Úgy látszik mostanra sikerült valamit összehozni.

  4. Sajna Glover szerintem nem játszik akciózóst – de tanácsadóként simán lehetne jelen, Arnold meg persze akciósként, full fehér hajjal :)

  5. Jöjjön :-) Schwarzi is legyen már benne + Dwayne J. :-)

    A Predator hatalmas film , “nem fogott rajta az idő”.

  6. zsocso: te milyen számokat néztél, moziban kb a készítési és reklámköltségeket hozta vissza? plusz ha tényleg sikernek számítana már rég lett volna folytatás.

  7. human, lehet zsocsonak van igaza.

    Mivel alacsony költségvetésből készült a Predators (40 millió talalható) és 127-el zárt, akkor bőven volt profit !

    Nem hinném hogy óriási marketing ktsg volt a 40 millióra.

  8. “Shane Black és Fred Dekker”

    Így viccesebb lenne a név: Black és Dekker haha.

    Predátor jöhet akármennyi. Moziban nézős.

  9. bandido!!!!! Munkahelyen vagyok, hogyan magyarazom meg, hogy egy excel-tablan rohogtem fel? Hogyan!?!

  10. Plot twist!
    Jön Ridley Scott és behúzza mahának ezt is, mert kapcsolódok az Alien univerzumhoz, és sajnálja, hogy nem ő találta ki, hogy kapcsolódjon az Alien univerzumhoz!
    :D
    Még egy plot twist:
    Ezőttal női predatorok lesznek benne és egy nő fog leszámolni velük, és az újra gondolt alien anyakirájnővel.

  11. Gyula: igen, ha mondjuk 20 millió volt a marketing akkor kb pont a pénzüknél voltak a végén. A dvd már hozott hasznot, de az nem az igazi persze.

  12. human, lehet én vagyok a hülye, de ha 40 millából készült, és 20 ment marketingre, az 60 milla… Akkor ha 127-et kaszált, még ott van 67 milla tisztán.

  13. nem akarlak lehülyézni, csak néha kicsit zavar, hogy nem hisztek nekem, pedig mióta csinálom már – ugyanazokat a számokat láttuk, nyilván az egyszerű matek nekem is menne, szóval más miatt mondhatom amit állítok. A jegybevétel nem 100%-a a stúdióé, nagyjából a fele a moziknál marad. A hazai piacról kicsit több jut a stúdiónak (ott szarul ment a predators) a nemzetköziből meg kevesebb, szóval az átlag kb 50% simán jó alapszabály. 60 millió befektetése után tutira nem kb 5-6 milliós haszonra gyúrtak.

  14. Ha Így van akkor viszont nagyon sok film “bukta” vagyis ha marad pár milla az is “jó”?

    Mindenki ki van fizetve , pörgeti a gazdasagot stb nem?

    Mert mennyi film van ami 4x annyit hoz vissza?

    Ha a gyártási ktsg háromszorosanal még nincs nagy haszon.

    Mennyi ” blockbuster “hoz” 400-500 milliót, de 200ba kerültek+a marketing?

    Ott volt a T3 ami kevesebbett hozott mint az utolsó rész és jóval többe került mint a lefrisebb rész.

    Mégis jött a folytatás. Sok filmnél vannak így a számok.

    Engem csak érdekel, nem kötözködni akarok.

  15. Gyula: a terminator számai tökéletes példák, hiszen látod, minden rész reboot akart lenni azóta, még ha nem is annak hívták őket, a T3 számain látszik a bukás. A 4. jövőbeli háborúval rebootolt, a mostnai visszanyúlt a gyökerekhez és swarcihoz. És mindegyik után sok év telt el, de a nagyon ismert neveknél számít az, hogy a “felmelegítés” utáni rész jobban hozhat esetleg, ez befolyásolhatja a további berendeléseket.

    Befektetésnél a nullszaldó közeli bevétel az buktának számít, nyilván nem akkorának, mintha ki sem tudnának fizetni mindenkit, de a stúdiók a haszonra hajtanak, hiszen kapitalizmus van, nem arra, hogy pörgetik az általános gazdaságot.

  16. Human tehét az ùj Terminator 500 milláját vehetjük buktának?érdekes. Kb 6-7 száz milliotól van profit egy blockbusteren?akkor még a spectre nek is teperni kell. Ja és a,Mad Max is bukta?

  17. Nem értelek, a Terminator Genisysnél trilógát terveztek és már lefújták a második részt, szerinted miért, mert nem bukta? Amerikában siralmasan szerepelt, a nemzetközi piacról pedig kisebb a stúdiónak járó falat, a kínai bevételekből (az sokat tett a végső számba, amire rákattantatok) pedig még a többi nagyobb piacnál is kisebb jár. végül nem maradtak hoppon, de a Genisys is buktának számít, nem véletlenül álltak le a folytatás előkészületeivel. Lehet kezdenek még vele valamit végül, sokat öltek a jogokba ugye, ami a készítési költségbe bele sincs számolva.

    a Mad Max jól hozott Amerikában, az mindig jó kezdet, és enyhe siker a vége ha jól látom. plusz bluray meg a többi, hiszen a WOM remek volt a filmnél, így sokan meg is vehették ősszel amikor kijött. De abszolút nem tartozik az év átütő sikerei közé bevételileg.

    Nem azt mondom, hogy boxoffice guru vagyok, de a 3 szám amit a boxofficemojo mutat az sokkal komplexebb, mint amit elsőre gondolnak ezek szerint sokan. értem, hogy nem világos elsőre, de néha lehet hinni nekem, nem a kisujjamból szopom mi bukás, csinálom már egy ideje.

    A Spectre nem igazi bukás, viszont ott is belejön a képbe a tendencia, miszerint a Skyfallhoz képest lefelé ment (a költségeket és amerikai bevételeket hasonlítsd össze), kritikailag és WOM-ban is, szóval simán lehet, hogy jön a “reboot” ott is, csak ott már megszokott. Az biztos, hogy 300 fölötti befektetéssel ennél nagyobb bevételt vártak, mint ahol jár a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.