Már rohannék is a filmre

Ilyen karizmatikus főszereplőkkel megcsinálni a 90-es évek egyik akcióklasszikusának a remake-jét, ez tuti jól sült el!

point_break_ver8_xlg

19 hozzászólás a “Már rohannék is a filmre” bejegyzéshez

 1. Én látok 10% esélyt rá, hogy jó lesz, úgyhogy kivárom a végét. Ha nem lesz szar kritika, akkor meg is nézem moziban…

 2. Nem tudom ki az, de a bal oldali csókának van egy kis Peter Stormare beütése. Ettől mondjuk még nem tetszik a cucc.

 3. Mikor a trailert láttam, fogtam a fejem. 2 hét alatt zavarják le az egész történetet, és a trailer alatt már 3 nap után úgy beépült a csóka, hogy 100 éves barát mindenkivel, és a főnökeinek máris gondot okoz, hogy milyen “mélyen” van.

 4. muhaddib: Sajnos ma már nem értenek úgy a remake készítéshez, mint régen (the thing, Támadók a marsról). Ma már azon van a hangsúly, hogy a remake legyen grandiózusabb, gyorsabb…stb, de ezzel szemben a sztorit úgy lebutítják, hogy hihetetlen (Total Recall), mert ugyebár mindent meg kell magyarázni és nem szabad hagyni, hogy a történések elgondolkodtassák a nézőt. Ezért van az, hogy mire kijövünk a moziból, már el is felejtjük a filmet. A POINT BREAK konkrétan a “beépülésre” épült, mint a Charlie Sheen-es Pokol Angyala, vagy a Schwarzenegger-es Piszkos Alku. Erre ebben a remake-ben (úgy látom) pont a “beépülést” kurtítják meg és a látványos extrém sportokra, meg a barátságon való filózgatásra koncentráltak. Az eredetiben is vannak bukfencek, de ez a “gyorsan zavarjuk le a beépülést” már vicc. Nem mondom, hogy nem lesz jó film, csak azt mondom, hogy POINT BREAK-nek nem lesz jó. Az eredeti olyan jól öregszik, hogy még ma is megállná a helyét a mozikban.

 5. a 2 db trailer eladta nekem a filmet
  nincs gond hogy nem pakoltak tele a filmet nagy nevekkel
  nem hiszem hogy gond az lesz hogy nem beépülésre teszik a hangsulyt

 6. Sajnos már rég észrevettem,hogy a magyarhonban alap természet a negatív gondolkodás..mindegy nektek milyen film jön ki úgy is szar lesz :) amúgy meg szerintem teljesen egyértelmű,hogy meg kéne ismerni új színészeket.. vagy kitrakjunk be Patrickot az elég jól nézne ki?

 7. roberto: hm, itt elég sok film kap normális posztokat, de ami szarnak néz ki azt had hívjuk már szarnak.

 8. roberto: Nem mindegy, de a nézőnek vannak bizonyos elvárásai, ha egy újabb remaket tolnak a képébe és hát ez remake (a látványos extrémsportos jeleneteket leszámítva) nem fogja megugrani az eredeti POINT BREAK által feltett lécet. Kiváncsi lennék, hogy a nyolcvanas, kilencvenes években hány remake bukott meg. Lehetne ez jó remake is, csak az eredeti forgatókönyvét nem logikátlan baromságokkal kellene kiegészíteni. Mi lesz legközelebb, egy olyan Farkasokkal táncoló remake, ahol az indiánok üdvrivalgással fogadják Costner karakterét, mert gyorsan le akarják tudni az összebarátkozós részt?
  Hiába telt el a POINT BREAK megjelenése óta több mint 20 év, a világ bizonyos dolgokban nem változott és az egyik ilyen dolog, hogy a bűnözők 1-2 nap után nem tekintenek családtagként egy újdonsült haverra. Az eredetiben elég sok időnek kellett eltelnie, mire Utah (Reeves) beépült. Hidd el, hogy azt a filmet is szarnak titulálnám, ha a 3. napon már együtt szörfözgetett volna Bodhi bandájával. Persze ez csak film, nem a való élet, de pont az ilyen hibáktól nem tudom komolyan venni a remaket.

 9. Ez egy szar. Már a kezdet kezdetén látszott, hogy szar lesz.
  A szőke kamu tetkója az éve legultragázabb “effektje”, pedig jó sok szar volt idén is a mozikba, pl. a nézhetetlen F4…

 10. Sokkal inkább nézek meg egy B v. C osztályú remaket, mint a mostani futószalagon gyártott szuperhősös full CGI-s baromságokat. Mozi közelébe se megyek egyikért se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.