Elkezdték tolni Black Panthert, meow

Az EW nem csak a címlapon, de exkluzív új képen is foglalkozik az új karkaterrel. Sőt, még cikkben is elárulnak dolgokat róla. Nagyon fontos dolgokat.

bp

Ezt a sok fontos dolgot tudjuk meg róla, elég sok bullshit annak, hogy “nem tudjuk pontosan melyik oldalon áll”:

He’s definitely not the life of the party in this instance. I think this is something true of the comic book character and the movie. You never quite know where he stands. There’s always a bit of concealing and mystery. So I think mysterious is more his boat. Not to say there’s not charm and he can’t be a ladies’ man and all that. It’s more like if there is humor, it’s more like James Bond.

He’s someone who hasn’t necessarily made up his mind about either side and whose agenda isn’t exactly what Cap’s agenda or what Tony’s agenda is, and I think that brings him into conflict weirdly with both characters at different times in the film. He is the prince of an African nation that has so far stayed very much sort of in the shadows. And eventually the film will draw him and his father out of the shadows.

chadwick-boseman-as-black-panther-1

human
írta
2015. 12. 03. 04:02
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Elkezdték tolni Black Panthert, meow” bejegyzéshez

 1. Majd jól összekarmolássza Amcap pajzsát vagy Tony páncélját,attól függően ki mellé áll. ;)

 2. Szerintem jól sikerült a ruha, csak a karmok túl hosszúak a képen, illetve a beállás tényleg nem a legférfiasabbra sikeredett most…

 3. Marvel nagyott huzott Black Panther behozatalával, mert ha hűek lesznek a comichoz, egy teljesen új karaktert hoznak be és jót tehet a csapat dinamikájának, ugyanez a fiatal Pókemberre is igaz lehet

 4. Úgy lenne fair, ha ő meg egy szőke kékszemű fehér srác lenne… :)
  Én nagyon bírom a karaktert a képregényben (nem az Ultimatet, és szerintem őt fogják majmolni), mert egy nagyon komplex csávóka, mint Tony vagy Mr. Fantastic. Szuperhős/géniusz/taktikai zseni/király/Storm ágyasa :)
  Azért tetszik, mert sokszor hajlik egy oldal felé viszont mint király/diplomata felelőséggel tartozik a nemzetének, emiatt olyan döntéseket is kell hoznia amit egy pókember/AmiKapi nem hozna meg. Emiatt lehet kétes az állása a filmben. Mint ember Kapit támogatná, viszont mint diplomata nem engedheti, hogy a szuperhősök ne feleljenek valamilyen kormánynak.
  Jajj, remélem tud majd beszélni nem úgy mint az Ultimateben, ahol néma…

 5. Erzek valami nevetségeset, de nem tudom leirni. Kicsit mar bohozatba hajlik az egész. Valami megmagyarazhatót várunk megmagyarazhatatlan dolgoktol. Legutóbb a hangya c filmnél is ereztem. Sok mar nekem. Képregényben megvan ezeknek az esetlensege, egyszerusege. Még egy batman ok. Bűnözők ellen beöltözik, ovja a varost. Superman, masik bolygorol jott, ok. De mit keres ezek kozt egy nyilas misi? Meg egy kémnő pisztollyal? Kíváncsi vagyok ennek a parducnk mi oka van maszkot huzni..

 6. Bigidzsöpen:
  Kultúrája miatt húzza a maszkot, Wakandában a párduc istent istenítik aki a kiválasztott embernek átadja a képességeit. Gyorsaság, erő, regenerálódás stb.
  Kb ez az istenség dönti el hogy ki az uralkodó a nemzetben. Szóval hagyományok és miegymás.
  Wakandában az a vicces, hogy a világ talán legfejlettebb országa (Alien szinten fejlett, hála a Vibrániumnak) mégis nagyon hagyományörző ezért sokan félpucéron, pajzs és dárdával járkálnak.

 7. A fekete párduc a wakandai nép szent jelképe úgy tudom. Szóval ha úgy nézzük vallási dologból van rajta ez a ruha a hazáját képviseli a ruhával mint amikor egy válogatott foci meccsen a játékosok hazai színekben játszanak. Nem a személyazonosságát akarja elrejteni a maszkkal.

 8. macskanőnek nincs semmi harcművészeti tudása, max önvédelem még mikor prosti volt hogy megvédje magát, BP meg egész életében harcra szakosodott, szóval semmi macskanős nem lesz benne. lehet vicces a laikusnak catwomannal viccelődni, de képregényes szemszögből szánalmasnak látszanak ezek az emberkék, akik olyannak poénkodnak amit életükben először látnak :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.