Rakat kép az EW Civil Waros számából

Éjszaka még csak Black Panther futott, most itt vannak a többiek. Na meg pár információ a melléjük csatolt semmitmondó cikkből.

captain-america-chris-evans-chopper

Például Chris Evans utalt arra, hogy Sharon Carter és Steve Rogers között alakulhat valami, de több filmen át lesz ez kibontva, szépen lassan. Downey elvileg megerősítette, hogy lesz Pókember a filmben, erre Evans azt mondta, hogy többször előfordult olyasmi, amikor a Marvel kihagyott leforgatott, fontosnak látszó jelenetet végül a filmből.

agent-13-sharon-carter-1

Plusz megtudtuk, hogy Martin Freeman karaktere is csak fel lesz vezetve, és később lesz kibontva. A tovább mögött nézhető a teljes galéria.

captain-america-chris-evans
captain-america-civil-war-evans
winter-soldier-sebastian-stan
tony-stark-iron-man

human
írta
2015. 12. 04. 03:23
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Rakat kép az EW Civil Waros számából” bejegyzéshez

 1. “de több filmen át lesz ez kibontva, szépen lassan”

  Ez kezd már igazán fárasztóvá válni.

 2. Ez lehet reklám szöveg is, de lehet az is h kapitánnyal is aláírattak még pár filmre….
  Nem kell készpénznek venni.

 3. Ja Kap csak ne patkoljon el. Egyik legjobban eltalált karakter, és nem unalmas mint pl Vasember.

 4. “de több filmen át lesz ez kibontva, szépen lassan” Engem ez a mondat inkább elijeszt, mint felcsigáz.

 5. Engem viszont nem zavar, mert a sok bejelentés miatt várható volt, számítottam rá. No meg tenni se tudok ellene :)

 6. Flanker
  Lásd: Bosszúállók 2. – Thor, Norn barlangjában, na ott aztán felmerülnek a kérdések (ez a törölt jelenet megtalálható youtubeon is)

 7. ““de több filmen át lesz ez kibontva, szépen lassan” Engem ez a mondat inkább elijeszt, mint felcsigáz.”

  Isten hozott a képregények világában, ahol a legtöbb szál folytatódik tovább. Én pont ezért szeretem, olyan mint valami kusza tv sorozat nagy cliffhanger-ekkel.

 8. Puffin: nekem is a Kapitány az egyik kedvencem, főleg az Ultronos beszólása után (“Elevator is not worthy”). : )
  Nagyon szurkolok Bucky-nak, csapjanak oda a heteroszexuális (?) élettársával a Civil War-ban!

 9. Oh, én nagy Team AmCap-os vagyok. Ráadásul Emily VanCampet nagyon bírom a Revenge által, úgyhogy én örülök majd ennek a hosszú szálnak :)

 10. Nem kell ahhoz túl nagy jóstehetség, hogy a Marvel Amerika Kapitányra építi a következő 5-6 évet, mint főkarakter, Robert Downey Jr. 50 éves és nem fognak tolni egy úgymond “túlkoros” színészt, szóval Ironman nagy valószínűséggel hamarosan leteszi a fegyvert, hogy aztán majd pár év múlva újra castingolva visszatérjen! Addig is a Kapitányé lesz a “falkavezér” szerepe, és jönnek az új szuperhősök akiket eddig még nem láttunk. Másrészt nincs olyan színész aki 5-6 évnél tovább szeretne vinni egy ilyen karaktert, mert szakmailag óriási veszélyei is vannak egy színészi karrierre nézve, vagyis szuperhősönkét 3-4 film ugyanazzal a színészzel az ami reálisnak mondható. Leszámítva a team up filmeket, mert azokat mindig két rész között forgatják.

 11. Destrock: sokkal valószínűbb, h Evans is dobbant, ő már rendez, meg más szerepeket is akar, az Infinity War lesz érdekes ilyen szempontból.

 12. ” Másrészt nincs olyan színész aki 5-6 évnél tovább szeretne vinni egy ilyen karaktert, mert szakmailag óriási veszélyei is vannak egy színészi karrierre nézve”

  Haha. Legnagyobb veszélye, hogy lezuhan a magángépével miközben turnézik a világ körül egy egy premierkor. Hagyjuk már, a Marvel gárda ezt az életet már megnyerte, nekik igazán nincs okuk aggódni.

 13. Robert Downey olyan mint Johnny Depp Jack Sparrowként. Fejős pénznek jó, mert a többi film úgysem hoz ennyit a konyhára.

 14. Na ezzel a véleményemmel szerintem nem leszek népszerű, de miért ne. Az Every Frame a Paintingnek van egy videója, amiben Kurosawa filmjeit mutatja, hogy hogyan használja bennük a rendező a kameramozgást, meg úgy általában a mozgást. Összehasonlításképp bevág az Avengersből is egy részletet, ellenpéldának. Elég érdekes.

  Akkor rájöttem, mi a bajom ezekkel a filmekkel. Ami a kajáknál a cukros, krémes, negédes fánk (null tápanyag, sok üres kalória, sugar rush, rövidke jóérzés, de egészségtelen), na a filmeknél számomra ugyanilyenek ezek a sorozatban gyártott blockbuster effektfilmek. Nem a blockbusterekkel van bajom, de ezek már tényleg annyira egy kaptafára jönnek le a futószalagról. És már előre 5 évre ki van hirdetve az összes (OK, hogy a stúdió betervezni, de hogy ki is hirdetik). Óriási képregényrajongó voltam, de az MCU-t illetően abszolút elvesztettem az érdeklődésemet.

 15. Bástya:

  szerinted egy színésznek csak a pénz a motiváció? nagyon tévedsz.
  fáj, hogy ilyet le kell írni, de megteszem: szakmai kihívás is érdekli őket, mint minden rendes, ambiciózus embert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.