Így forgott a Hateful Eight

Kijött 10 percnyi B-Roll került a netre Taranino karácsonyi filmjéről. Ha valaki épp kávézik és meditálna mellé akkor go.

10 hozzászólás a “Így forgott a Hateful Eight” bejegyzéshez

  1. Néha azt kívánná az ember, bárcsak filmes környezetben dolgozhatna, aztán az ilyen videók igen jól megmutatják, mennyire szívás is tud lenni néha ez.

  2. Sajnos még embargó van érvényben, nem rakhatják ki a hivatalos kritikákat, de persze twitteren 1-2 mondatos vélemények azért már vannak. És valóban, az első reakciók nagyon pozitívak.

    James Gunn (Galaxis őrzői rendezője) pedig már korábban látta – a még akkor nem teljesen kész filmet – és egyenesen Tarantino legjobbjának nevezte.

    Én azért azt mondom, hogy óvatosan kell bánni ezekkel a kijelentésekkel még, de mindenesetre bizakodásra adhat okot.

    Az első kritikák megjelenesésekor többet fogunk tudni.
    Reméljük egy újabb zsenális Tarantino filmmel leszünk gazdagabbbak. :)

  3. Úgy tűnik nem csak a sivatagban lehet iszonyat megterhelő forgatást összehozni. Jó itt nem akcióznak végig, de a körülmények így is hatványozottan megnehezítik a stáb és a színészek dolgait. Már csak ahogy hallom a hó állandó jellegű “kopogását”, kirázott a hideg.

  4. Tényleg milyen szívás már, hóban kell lépkedniük.. a milliárdok amit kapnak szerintem kárpótolják őket, hogy fáznak picit

  5. captain: ja :D Én személy szerint felnőtt férfi létemre ráadásul imádom is a havat, alig várom most is, h leessen az elsó hó. Megyek rögtön ki, nem kell nekem fizetni érte. :D

    Nézni is imádom az olyan filmeket, amik havas tájakon/hóesésben játszódnak: The Hateful eight, The Revenant, Joy. Nagyon várósak, első kettő különösen.

  6. a Tarantino filmek, pont nem arrol hiresek, hogy a hatalmas gazsi miatt vallaljak el a szineszek. A ponyvaregenyert az akkor csucson levo Willis is ha jol tudom ugyanazt az orabert kapta mint a tobbiek.Az egesz film kerult olyan 8 millio dollarba, amikor Willis a tobbi filmjeert olyan 10-15 millio korul kapott. A legdragabb filmje Tarantinonak talan a basterds volt 50-60 millio korul, ami amerikai viszonylatban abszolut nem draga.

  7. Bastards 75 millió volt, de a Django a legdrágább, 100 millió.

    Valóban, ezek amerikai viszonylatban nem nagy összegek, de szerintem mindenki szerencsés lehet, aki Tarantino-val dolgozik és ezt ők is tudják.
    Sam Jackson is visszatérő színész.
    Nem a pénz miatt vállalják elsősorban a vele való munkát.

    Bosszúállókon meg a hasonló kaliberű kasszát robbantó filmeken kívül is van élet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.