A Star Trek Beyond előzetese a Star Wars vetítéseken debütál

Bár csak egy apró hír, de a Star Trek rajongók is örülhetnek, amikor a Star Warsra mennek, hiszen extraként kapnak egy teasert a jövőre érkező Beyondból. A forgatást júniusban kezdték, szóval nem csak egy felirat meg valami rövid jelenet lesz benne, hanem rendesebb előzetest kapunk valószínűleg.

deltabar

11 hozzászólás a “A Star Trek Beyond előzetese a Star Wars vetítéseken debütál” bejegyzéshez

  1. Azért epic berakni egy ST trailert egy SW elé. :) Mondjuk nem epicebb, mint hagyni ugyanazt a rendezőt rendezni mindkettőt.. :P Amivel egyébként semmi bajom nincs, hiszen ez EPIC! :D

  2. Hát egy előzetes miatt azért nem ülnék be az SW-re. De kíváncsian várom. Nem vagyok SW rajongó (közömbösség, nem utálat), de kívánom, hogy azt kapják a rajongók tőle, amit várnak. Kicsit örülök is neki, hogy JJ inkább ezt a szíve-vágya projectet csinálja és otthagyta az Treket, mert bár szórakoztam a változatain, nem igazán éreztem egyiket sem ST filmnek, persze az ő távozása nem garancia arra, hogy nagyon változtatnának, de reménykedni még lehet. Mindenesetre vicces pont az SW előtt, mert sajna az SW rajongók közül, akiket közelebbről ismerek 80% utálja a Star Treket…és úgy, hogy még nem is láttak egy rész vagy filmet sem, csak az SW miatt. Ezt sosem fogom tudni megérteni :) de most meg kell majd nézniük az előzetes legalább :D

  3. Plusz a forgatókönyv írásában részt vesz Simon Pegg is, aki amellett, hogy jó érzéke van íráshoz, még hatalmas Trekkie is.

  4. Talán akkor nem ártana eredeti dolgokat csinálniuk, és nem meglevő korábbi filmeket átdolgozniuk, és régi sorozat színészeivel eladni (R.I.P. Nimoy).

  5. Pegg a Force Awakens-ben is szerepel, csak valami mellékszerepben vagy inkább már statiszta szerepben (vagy ezt már írta valaki?!)

  6. JJA: I think I benefited because I came into this movie as someone who appreciated “Star Trek” but wasn’t an insane fanatic about it.
    A “szíve-vágya” projekt nálam nem ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.