Bajok voltak az Exposed körül

Gondoltam, hogy az őszinte posztom, miszerint rossznak néz ki a Keanu-film (pedig imádom a színészt) pár embernek hihetetlen lesz. Erre most kiderült, hogy a rendező kurvára mást tervezett, mint ami végül moziba kerül. Hm, minél volt legutóbb ilyen, valami Fantastic Fournál? Lehet.

58809ff6-19f2-4a16-828a-7660752ae564-1020x612

Itt a Guardian cikke a sztoriról. Keanu csak egy kisebb szerepben tűnt volna fel ebben az akkor még 60%-ban spanyol nyelvű filmben, ami főleg a nőket érintő problémákról szólt volna. Ellenben a Lionsgate-nek, a terjesztőnek úgy lett eladva, hogy “akció thriller”. Aztán látták a filmet… Szóval újravágások és forgatások, 126-ról 102 percesre szűkített játékidő, na meg Keanu főszereplővé válása lett a következő lépcső.

A rendező végül jogi útra terelte a dolgot, hogy a neve ne szerepeljen a filmen.

human
írta
2015. 12. 08. 03:49
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Bajok voltak az Exposed körül” bejegyzéshez

  1. szegény Keanu, pedig jó színész, nem ezt érdemelné, valaki megdobhatná egy normális forgatókönnyvel, pl lehetne drizzt do urden is az új mélysötét trilógiában ( amit magyarok rendeznek, vagyis én )

  2. De imádom, amikor a stúdió belepofázik a dógokba oszt az a vége, hogy mindenkinek tele lesz a p*cse az egésszel és a háta közepére sem kívánja. Akkor lett nekem ez gyanús, amikor olvastam az előző cikket, mondom, WTF?, Keanu tök mást nyilatkozott a Sundance-en a filmmel kapcsolatban, hogy spanish meg whatteva. Erre, kijön egy tök más előzetes.:-(

  3. Egyszer megnéznék egy ilyen lépést is : Keanu végül jogi útra terelte a dolgot, hogy ne szerepeljen a filmen.

  4. Erről a 47 Ronin c film jut eszembe amiben elméletile Keenau nem is szerepelt volna (vagy ha igen akkor is max pár percet)de az újraforgatással “főszereplővé” tették, ami annyit tett hogy kapott valami hót unalmas történeti és szerelmi szálat de ha az első 5 percben feldobta volna a talpát a film végét az se befolyásolta volna túlzottan…

  5. ProfWilliam: A 47 Ronin az egy emberiség ellen elkövetett borzadalom. Ki is jöttünk a moziból mert nem bírtuk végignézni. :D

  6. Keanut nem igazán értem:

    1. a John Wick nem lett nagy kasszasiker, de egy relatíve szűkösebb időszak után teljesen jó értelemben hívta fel vele magára a figyelmet, mert imádta a közönség, szóval erre lehetett volna alapozni. Évi 1, max 2 film, jól megválogatva, és teljesen új reputationnel mehetett volna neki az 50-es éveinek. Nem A sztárként, de legalább fan favoritként.

    2. Erre fel most az van nála is, mint pár idősebb sztárnál (Sly, Arnold, Bruce, De Niro), hogy tömegesen elkezdi bevállalni az olcsó és/vagy B szarokat, mintha az élete múlna rajta, miközben ő már korábban is eladakozta a bevétele nagy részét, szóval tuti nem a pénzért csinálja. Érdemes megnézni a naptárát, hát ebből egyedül a Neon Demonból lehet valami, de szerintem ott is inkább csak mellékszereplő lesz.

    tényleg nem értem most ezt miért csinálja, de így legalább egy True Detective 3. évad kinézhet neki :)

  7. abelh: Egyszerűen unatkozik. Tele van lóvéval, ötven fölött, család nélkül, kezelgeti a 20 éves kis suncikat/csinifiúkat, motorozgat, utazgat, de még mindig rengeteg ideje marad. Unatkozik.
    Jó neki, irigykedem.

  8. movieblondie : csinifiúkat.. gratulálok ….. persze ez az élet értelme, hogy unatkozz.. ennyi erővel akár ne is dolgozz, csak légy te is ilyen szétesett senki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.