Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny-előzetes

Eredetileg The Green Legend lett volna a film címe, de a fentivel nyilván jobban eladható. Ezúttal nem Ang Lee, hanem Wo-Ping Yuen a rendező, viszont Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) és Donnie Yen (Ip Man) a főszereplő.

A cím alapján gondolom meglepő, hogy az epikus történet középpontjában egy legendás kard megszerzése lesz. Bár mozikba is kerül, viszont azzal egyidőben a Netflixen is bemutatják. A poszter alatt nézhető az előzetes.

crouching_tiger_hidden_dragon_sword_of_destiny_xlg

11 hozzászólás a “Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ang Lee klasszikus, csodálatos, gyönyörű, epikus filmet rendezett.
  Sajnos ez nem lesz más mint egy tipikus B filmes erőltetett, gagyi második rész.

 2. Az elsőt imádtam, az a tökéletes wuxia, ez már ennyiből is látszik, hogy nyomába se ér. Remek forgatókönyv, gyönyörű képek, plusz Zhang Ziyi és Yeoh kettőse szerintem űberelhetetlen, amit azok ketten ott produkálnak az a harcművész balett csúcsa, plusz a filmben ritka okosan a wuxia elemek csak a képességek logikus kiterjesztéseiként vannak jelen, a sztori logikus elemei, nem öncélú látványosságok.

 3. Ahh, nekem jöhetnek az ilyen stílusú harcolósverekedőskardozós filmek. Olyan kevés jó van belőlük, hogy nem hagyható ki egy-egy ilyen ;)

 4. Ha láttad az első részt és megnézed a 2. résznek az előzetesét, akkor tökéletesen látni hova jutott a filmipar. Eszméletlenül nélküli az eredetiséget, CGI rondaság, semmi líraiság vagy keleti hitvallás kis csírája, akárcsak az első részben. Ha nem lenne ott a cím, lehetne ez bármelyik wuxia vagy akciófilm, akkor sem nyernénk többet. Sírok.

 5. Mintha valami vígjáték lenne, ami kifigurázza a műfajt :D
  “A marionettek csatája” :D
  Szánalmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.