13 hozzászólás a “Ant-Man őszintén” bejegyzéshez

 1. konkrétan most néztem meg, fél órája lett vége. hát, szerintem ez teljesen tökjó film volt! remekül szórakoztam! és abszolút pontos volt a HT!

 2. hát nem tudom… én a múlt héten néztem meg és konkrétan jobban szórakoztam, mint az Ultronon… HT meg valahogy kezd fura lenni, azelőtt vicces volt, de egyre több videójukat ülöm úgy végig, hogy még csak el se mosolyodok, ami azért szomorú…

 3. A film szerintem is egész szórakoztató az Avengers óta ezen a Marvel filmen szórakoztam a legjobban. HT-t meg inkább hagyjuk.

 4. én már akkor elaludtam, mikor elment a lánya szülinapi bulijára és veszekedett a volt feleség új pasijával vagy mi… ilyesmi jeleneteket kb 25 millió ezerszer láthattunk már filmekben, vagyis pont ugyanezt, de ezek olyan ráérősen eljátszották, mintha rohadt érdekes lenne, vagy 10 percig beszélgetnek ott az ajtóban, hogy de hát szülinapja van, wráóóó… aztán a haverjai is elég unalmas barmok, amolyan gettóhulladékok, akik betörést tervezgetnek, meg úgy az egész, nem is tudom, nélkülözi a fantáziát

 5. Egyszer nagynehezen meg lehetett nézni ezt a filmet, de nosztalgikus emlékeket sohasem fog gerjeszteni az is biztos. Gyenge 5/10.

  Pena vicces volt, főleg amikor sztorit mesélt. Az ötlet és a megvalósítás is remek volt, jót nevettem rajta még másodjára is. Douglas hitelesen játszott, de gondolom, ő nem is tud máshogy játszani.

  A fentieket leszámítva: a forgatókönyv kuka, az ellenfél kuka, és nekem Rudd sem tetszett, rendkívül súlytalan volt ebben a szerepben. Ráadásul az egész filmen éreztem valami darabosságot (sz*r vágás miatt talán?).

  Szombat délutáni családi filmenk elmegy.

 6. Nemrég néztem, 5 és 6 közt van valahol. 5 alatt mar kár nézni.. Összessegeben csalódtam, szvsz tul van dicserve..

 7. Megnéztem, közepes filmecske, de van benne valami egyszerűség amit értékelek, olyan régimódi Rocketeer-es érzésem volt. Már az is valami, ha nem untatnak izzadtságszagú CGI orgiákkal, mint a legtöbb ilyesmiben.

 8. Hát azért a végső harcra én sok ideig fogok még emlékezni, mert az valami zseniális volt :D

 9. Egyszerű pedig a válasz: azt gondoljuk, hogy a linkelt kritikát már a kutya se olvassa ;) Ha oda írok, reakció végkép nem lesz.

  Lásd be, nagyobb eséllyel olvassák ma/holnap itt a hozzászólásokat e témában mint a nyári poszt alatt, a random látogatók mindenképpen. Ráadásul annyira nem is OFF, hisz az előzetesparódia is a filmről szól, a film hibáit nagyítja fel vagy figurázza ki. Arról nem is beszélve h magáról a HT-ről nincs mit írni, mert csak a szokásos, erőltetett sz*r XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.