Tarzan befeszít

Alexander Skarsgård (True Blood) alakítja a legendás karaktert, Margot Robbie pedig Jane-t. A rendezői székben David Yates (jó pár Harry Potter) ült. A történet szerint Tarzan már rég elhagyta a dzsungelt a nővel, de kénytelen visszatérni egy összeesküvés során.

635850938167746627-tar-16634r-2

635850938166654620-tar-05564-tar-22325rhv2-2

28 hozzászólás a “Tarzan befeszít” bejegyzéshez

  1. Komolyan, nincs már egy normális férfiarc se hollywoodban? Csupa olyan broilercsirke, akit meglátok és érzem az arcszesze szagát. Baba arc, szőrtelenített test, ideális tónusúra szolizott bőr stb. Ez a kisfiú is vicc.

  2. Pedig az viszonylag sikeres volt. Kulonben nem jonne a 2. resz. De ennek tenyleg bukta szaga van. Egy Pan szeru cumi lesz szvsz. 2016ban nem erdekel senkit mar Tarzan. Marpedig 180 milkabol csinaljak, nem sz@rral gurigaznak. De valami nevesebb cimszereplo kellett volna. Bale, Gosling, hasonlo kaliber.

  3. Gondolom a Bale és Gosling kaliberü szinészek már nem szivesen futkosnának félmeztelenül a dzsungelben. De azért várjuk meg legalább a trailert. Még az is lehet, hogy tetszeni fog.

  4. Remélem valami old school vágású kalandfilm lesz, trailert megvárom
    természetesen egy idealizált világban mint az összes többi film Tarzan így nézz ki

  5. “Gondolom a Bale és Gosling kaliberü szinészek már nem szivesen futkosnának félmeztelenül a dzsungelben.”

    Gosling még sehol nem akkora kaliber, hogy ne futkozhatna félmeztelenül a dzsungelben, így is megvan neki az ées romkomja. Bale meg trilógiában ugrándozott latexben, szóval van az a pénz amiért hülyét csinál magából az ember.

  6. mondjuk ha margot robbie mellett visszaterne a legendas szerepebe rocco siffredi, akkor meg is neznem.

  7. engem érdekelne Tarzan, ha tényleg egy normális, látványos kalandfilm lenne, még a Tarzan könyveket is olvasgatom néha.. király kalandokat lehetne neki írni a dzsungelban, harc a majmokkal, tigrisekkel stb, és nem kamu cgi szörnyekkel, mint a mesefilmekben

  8. VanillaSky: Batman és Tarzan ég és föld, ami a karakter népszerüségét illeti. Ráadásul ott Nolan volt a rendező, ami szintén sokat számit egy szinésznek.

  9. Semmi baj a színésszel, sőt, szerintem teljesen jó erre a szerepre. De Gosling mint Tarzan? Ne röhögtessetek már. :)

    @Mammut: Sehol nincsenek hatalmas izmai Tarzannak, szerintem pont jó a testalkata a szerepre. Ha realisztikusságot vársz ettől a történettől, akkor rossz helyen keresgélsz.

  10. Hát, ha más nem elnézegetem Alexet félpucéran, de a Tarzan történet hihetetlenül ódivatú.

  11. exCat: nem merem megszámolni, hányszor használta Burroughs a hatalmas, óriási, roppant jelzőket Tarzan izmainak leírására, miközben gigászi agyarakat tartott távol magától, Conan egy nyápic hozzá képest. Az más kérdés, hogy hű Tarzan feldolgozást még nem láttam, a Weissmullerest is max. azért kedvelem, mert anno más nem volt.

  12. nem értem miért lenne ez a történet ódivatú, pont manapság,m mikor a legtöbb ember egy internet előtt üldögélő nulla, igazi élet vagy kalandok nélkül

  13. Annyira vártam már, hogy valaki elővegye Tarzant és egy fasza kalandfilmet csináljon vele. És nem kell, hogy dark and gritty legyen.
    Én sem hiszem, hogy ódivatú lenne plusz legalább nem eredettörténet.

    Remélem a fanyalgókat sikerül majd meglepni az első Trailer-el.

  14. A kalózos zsáner is eléggé lerágott csont/ódivatú (volt) és A Karib-tenger kalózai mégis hatalmas siker lett.

    Egy jó forgatókönyv és egy megfelelő rendező csodát tud tenni.
    Csak jó-e a forgatókönyv és megfelelő-e a rendező…

  15. Volt ennek a Tarzannak egy meglehetősen komoly képregény feldolgozása, mely megjelent magyarul is. Azt bármikor szívesen viszontlátnám a vásznon, az alapsztori hasonló, véres, komoly, misztikus.

  16. Közben kijött egy poszter. Hát… mindegy, jöjjön a trailer és kiderül, hogy egy fasza kalandfilm lesz, vagy egy Titánok Salakja kaliberű szerda esti Film+ on nézős cucc.

  17. *_*
    Ezt a filmet sem a forgatókönyvért vagy a zseniális színészi játékért fogom megnézni.
    Ez bizony ajándék Skarsgard rajongóknak. Viszek pótbugyit a moziba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.