Természetesen a Lionsgate prequelt tervez a Hunger Gameshez

A stúdió húz egy Capitolt, úgy látták, hogy a nézők imádták az arénás részeket, így több arénás filmet akarnak adni az embereknek. PG-13 gyerekharc, éljen! Amúgy komolyan, nem viccelek:

Michael Burns [a Lionsgate egyik vezetője – a szerk.] noted that the first two films contained arenas — where the 74th and 75th versions of the Hunger Games competitions took place — while the second two did not, and said younger fans missed the arenas in the latter pics.

891776b7-ab10-4939-b932-608625621a4f

Meg olyat is említett, hogy a “franchise will go on”. Bár azt is hozzátette, hogy továbbra sem az erőszak éltetése a céljuk, hanem igyekeznek a könyvek szellemiségét megtartani.

Whatever extensions of ‘The Hunger Games’ brand we pursue, the intent is not to glorify violence by arbitrarily telling arena stories, but to continue Suzanne Collins’s exploration of the concepts of just war theory.

Ezen kívül nem tudunk többet, hogy pontosan mit terveznének — ugye régebben volt a pletyka, hogy a legelső Éhezők viadalát mutatnák be, na meg Woody Harrelson karakterének is adhatnának előzményfilmet, amire még könyves alapjuk is van, hiszen voltak rá utalások a regényekben.

14 hozzászólás a “Természetesen a Lionsgate prequelt tervez a Hunger Gameshez” bejegyzéshez

 1. Valaki meg van lepve? Mert én most valahogy egyáltalán nem… Sőt ha belegondolunk Katnissék első viadala a 74. volt a sorban, szóval van ott nafta bőven. Csak jó storykat kell írni. Én azért reménykedem, hátha jó lesz… :D

 2. Nem meglepo. Szoval van 73 viadal, es ha azok ie elfogynak lehet elozmenyt kesziteni meg az elso viadal elottrol, hogy hogyan alakult ki a Capitol :D

 3. Jaj ne… szerintem már a második arénás viadal is kicsit eröltetett lett szerencsére a vége nem volt hasonló az elsőhöz de ami elötte volt az eléggé copy volt…

 4. A világ megérett a pusztulásra….

  Ennél durvább A szürke 50 árnyalata – a tinédzser évek lenne csak….

 5. “Szegény Lionsgate, ott is sok a hülye. Ez egy ordas baromság.”

  LGF-nek alig van pluszos mérlege a Hunger Gamesen, és a Divergenteken kívül. jó, hogy ezt ütik.

 6. Ha nem PG-13 lenne, meg nem fiatalokkal, engem azért érdekelne egy ilyen film. De akkor csak az arénával foglalkozzanak.

  Pénzügyileg teljesen érthető döntés, ha nem is hoz annyit, mint az eddigiek, bőven profitot termel majd.

 7. Egyáltalán nem meglepő, de amúgy az okok sem, ahogyan már azt korábban is kifejtettem valamelyik posztnál. Hollywood viselkedéséért maguk a nézők a hibásak, hiszen túl nagy lett a beleszólása a közönségnek a filmekbe. És itt most nem a pozitív oldalra kell gondolni, pl. amikor a Deadpool kb. az internetnek hála indult el, és lett R besorolású, hanem a nagy többségre, hiszen a negatív tömeg MINDIG többségben van.

  A Netflix-generáció, amelyiknek tartalom kell, de azonnal, fél perc alatt, nem tisztel senkit és semmit, főleg nem a filmeket. Nekik az csak egy könnyen elérhető, eldobható valami, amit egy kattintással skippelhetnek.

  Bár idegesítő az, amit a stúdiók mostanában művelnek, sajnos 100%-ban érthető. A folyamat pedig nem látszik megállni. Hiába volt itt Mad Max (pedig még az is egy sequel), nem özönlött rá a nép, hogy a többiről ne is beszéljek…

 8. Könyves SPOILER:

  Haymitch arénája a tündi bündi ámde halálos élővilággal még látványos is lenne csak kérdés,hogy tudnak-e elég érdekes sztorit írni hozzá.

  Bár az új Harry Potter spinoff is egy 42 oldalas könyvből készül szóval úgyis a pénz beszél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.